کلینیک قلب دکتر هومان

بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق
Search
بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق

برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم

برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم؛ به متخصص ورید برای درمان دائمی واریس پا

واریس پا از بیماری‌های شایع میان بزرگسالان است که به دلیل شرایطی مانند بارداری و تغییرات هورمونی زیاد در زنان، آن‌ها را بیشتر از مردان درگیر خود کرده است. این بیماری می‌تواند منجر به ایجاد لخته خون و در نتیجه باعث سکته قلبی یا مغزی می‌شود. سوال اکثر افرادی که برای ارزیابی به پزشک مراجعه می‌کنند این است که “برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم“. اگر شما هم می‌خواهید بدانید بهترین دکتر برای واریس پا در تهران کیست و متخصص واریس پا چگونه می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند، با ما همراه شوید.

برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم

برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم؟

معمولاً اولین متخصصی که در پاسخ به سؤال “برای واریس به چه دکتری مراجعه کنیم می‌توانیم به شما معرفی کنیم متخصص ورید است. متخصص ورید پزشکی است که به‌طور کامل در درمان واریس پا تخصص دارد و همچنین قادر است شرایط زمینه‌ای نارسایی وریدی را به‌طور کامل در مورد شما بررسی کند و درمان مناسبی را ارائه دهد.

در حالت ایده‌آل، پزشک ورید شما باید در طول دوره رزیدنتی و دوره فلوشیپ خود، آموزش رسمی در مورد روش‌های درمان درون وریدی را گذرانده باشد. متخصصان واجد شرایط ورید دارای سابقه آموزشی در جراحی عروق، رادیولوژی مداخله‌ای یا قلب و عروق مداخله‌ای خواهند بود.

به رسمیت شناختن شایستگی با صدور گواهینامه هیئت‌مدیره در یکی از این تخصص‌ها که به‌راحتی در دسترس بیماران فهیم است، به دست می‌آید.

سایر تخصص‌ها ازجمله مدیریت درد، پزشکی داخلی یا پزشکی خانواده هیچ آموزش رسمی در مورد روش‌های جراحی یا اندوواسکولار کم تهاجمی برای درمان واریس ندیده‌اند و اگرچه ممکن است در صورت بروز علائم این بیماری مانند درد، خارش و … در ابتدا به اولین پزشک عمومی در دسترس مراجعه نمایید تا علائم تسکین یابند.

با این‌ها پزشک عمومی باید شما را به یک متخصص ورید ارجاع دهد و خودش نمی‌تواند تشخیص و درمان تخصصی انجام دهد. پزشکان ورید نیز خود در یکی از سه زمینه زیر بر اساس تجربه و مهارت کاری که دارند، تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • جراح عروق
  • متخصص رگ
  • فلبولوژیست

جراحان عروق دارای سوابق آموزشی رسمی در زمینه مدیریت بیماری‌های عروقی، شریانی و وریدی هستند. برای انجام درمان واریس پا، جراحان عروق تحت آموزش‌های دقیق در تشخیص و مدیریت بیماری‌های جراحی ازجمله تکنیک‌های اندوواسکولار و کم تهاجمی قرار می‌گیرند.

فلوشیپ‌های قلب و رادیولوژی مداخله‌ای نیز از متخصصانی هستند که می‌توانند در زمینه واریس پا به‌عنوان بهترین دکتر واریس پا در تهران انجام‌وظیفه نمایند و اغلب با همکاری برنامه‌های جراحی عروق برای ارائه آموزش‌های عمیق برای کارآموزان کار می‌کنند. با تکمیل برنامه آموزشی، همکاران جراحی عروق برای گواهینامه هیئت‌مدیره آزمایش خواهند شد تا شایستگی خود را در مدیریت بیماری‌های وریدی و شریانی مانند واریس نشان دهند.

متخصصان عروق یا متخصصان قلب به دلیل وسعت آموزش، برای مدیریت بیماری‌های ورید ساده و پیچیده بهترین گزینه در پاسخ به سؤال “برای واریس پا چه دکتری باید رفت هستند که می‌توانند مراقبت و درمان تخصصی و کاملی را برای مدیریت بیماری ارائه دهند.

فلبولوژیست‌ها نیز پزشکانی هستند که ممکن است بتوانند در درمان واریس پا به شما کمک کنند. این پزشکان سوابق مختلفی ازجمله جراحی عمومی، داخلی، مدیریت درد، نظارت بر قلب و حتی جراحی عروق دارند. فلبولوژیست می‌تواند آموزش مربوط به آسیب‌های عروق را به‌طور رسمی در طول دوره فلوشیپ در جراحی عروق، قلب و عروق یا رادیولوژی مداخله‌ای به دست آورد.

در طول این برنامه‌ها، کارآموزان طی چندین سال تحت آموزش‌های تحت نظارت قرار می‌گیرند تا شایستگی‌های فنی و شیوه‌های ایمن برای روش‌های درمان واریس را بیاموزند؛ بنابراین فلبولوژیست‌هایی که در جراحی عروق، قلب و عروق یا رادیولوژی مداخله‌ای آموزش ندیده‌اند، نباید به‌طور خودکار به‌عنوان متخصص عروق در نظر گرفته شوند.

بعد از پاسخ برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم ، بهترین دکتر واریس پا در تهران کیست؟

اگر رگ‌های واریسی یا نارسایی مزمن وریدی را تجربه می‌کنید، بهترین نوع پزشک برای ملاقات، یک متخصص دارای گواهینامه با تمرکز بر مدیریت بیماری وریدهای واریسی است. پزشکی که انتخاب می‌کنید باید بسیار در این زمینه آموزش‌دیده باشد و آموزش‌های تخصصی ویژه‌ای در زمینه بیماری‌های عروقی داشته باشد.

طوری که بتواند با تکنیک‌های مدیریتی و درمانی جدید مانند روش‌های غیرتهاجمی برطرف کردن رگ‌های واریسی بیشترین کمک را به شما نماید.

همه پزشکان ورید جراح عروق نیستند، اما با توجه به اینکه مدیریت بیماری‌های عروقی به تجربه و مهارت قابل‌توجهی نیاز دارد، توصیه می‌کنیم به پزشکان آموزش‌دیده ورید با گواهی بورد در جراحی عروق، رادیولوژی مداخله‌ای یا قلب و عروق مراجعه کنید تا بهترین درمان برای شما انجام شود.

اگر قصد دارید رگ‌های واریسی یا رگ‌های عنکبوتی ایجاد شده در پاهای خود را درمان کنید، باید از یک پزشک مجرب برای انجام این درمان استفاده کنید. همان‌طورکه در قسمت قبل هم گفتیم جراحان عروق، قلب و عروق و فلبولوژیست‌ها و جراحان پلاستیک معمولاً درمان رگ‌های واریسی را به‌صورت تخصصی داخلی و از نظر زیبایی ظاهری انجام می‌دهند.

بهترین دکتر واریس پا در تهران نیز معمولاً در مراکز تخصصی قلب و عروق مانند مرکز ما در حال فعالیت است که با دیدن آموزش‌های تخصصی مختلف در این زمینه می‌تواند بهترین کمک به تشخیص و درمان شما را انجام دهد. بهترین دکتر واریس پا در تهران باید ویژگی‌های زیر را در خود داشته باشد:

  • دارای گواهی هیئت‌مدیره مربوط به تخصص پزشکی است و متخصص در درمان واریس و ورید عنکبوتی می‌باشد.
  • تجربه درمان بیماران با شرایطی مانند شرایط شما را دارد.
  • بیمه شما را می‌پذیرد.
  • با شما راحت صحبت می‌کند و به‌طور کامل و واضح به سؤالات شما پاسخ می‌دهد.
  • اگر درمان ورید شما شامل جراحی باشد، متخصص شما باید کاملاً در زمینه انجام روش‌های غیرتهاجمی درمان واریس مهارت و تجربه داشته باشد و به‌علاوه در بیمارستان یا مرکزی فعالیت کند که نتایج باکیفیتی در جراحی عروق دارد.

چطور می‌توان بهترین دکتر برای واریس پا در تهران را پیدا کرد؟

در اینجا پنج مرحله برای یافتن بهترین دکتر برای واریس پا در تهران آورده شده است که می‌توانید برای گرفتن نتایج بهتر از آن‌ها بهره‌مند شوید:

  1. از اطرافیان خود سؤال کنید.

با ایجاد لیستی از پزشکان متخصص ورید بالقوه شروع کنید. برای تهیه این لیست می‌توانید از خانواده، دوستان و پزشکان یا پرستارانی که به آن‌ها اعتماد دارید سؤال کنید و از آن‌ها بخواهید اگر پزشک متخصصی را در این زمینه می‌شناسند، به شما معرفی کنند.

اگر از این طریق نتوانستید اسامی لیست خود را تکمیل کنید می‌توانید از جست‌وجو در اینترنت استفاده کنید. نظراتی که در مورد متخصصان مختلف در سایت‌های مربوطه نوشته شده است می‌تواند بینش مناسبی به شما در مورد پزشک مورد نظر بدهد و انتخاب را راحت‌تر نماید.

  1. اعتبار و تجربه پزشک را ارزیابی کنید.

حتماً برای واریس به چه دکتری مراجعه کنیم برای مشخص کردن میزان تجربه و اعتبار او وقت بگذارید؛ زیرا این مورد می‌تواند تأثیر بسزایی در جلوگیری از تلف کردن وقت و هزینه و همچنین ایجاد نتایج درمان قابل قبول داشته باشد.

به دنبال پزشکی باشید که دارای بورد تخصصی در زمینه عروق باشد و به‌طور منظم رگ‌های واریسی و عنکبوتی را درمان کند. هرچه پزشک متخصص شما تجربه بیشتری برای درمان بیماری شما یا به‌طورکلی انجام درمان‌های ورید داشته باشد، آمادگی بیشتری برای ارائه بهترین درمان و پیشگیری از عوارض دارد.

  1. عملکرد مرکز مورد نظر یا مرکز فعالیت پزشک را بررسی نمایید.

معمولاً بهترین دکتر واریس پا در تهران در هر مرکزی فعالیت نمی‌کند و بیشتر در مراکز تخصصی قلب و عروق مجهز و باسابقه مانند مرکز ما فعال است. درنتیجه مکان فعالیت پزشک نیز در انتخاب بهترین پزشک بسیار مهم است. بخصوص اگر قصد دارید برای انجام جراحی جهت درمان واریس مشاوره بگیرید و بعد بهترین درمان را انجام دهید باید به یک مرکز تخصصی قلب و عروق کاملاً مجهز در این زمینه مراجعه نمایید؛

زیرا جراحی ورید اغلب به تیمی از ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی بسیار ماهر و باتجربه نیاز دارد. به همین دلیل، باید کیفیت کلی مراقبت از بیماران دارای مشکلات عروق را در بیمارستانی که پزشک مورد نظر خود را انتخاب می‌کنید نیز در نظر بگیرید.

حتی اگر قرار است در بیمارستان درمان شما انجام شود باید دریابید که پزشکان لیست شما کجا می‌توانند بیماران را درمان کنند. سپس در مورد آن بیمارستان‌ها از نظر میزان مرگ‌ومیر و عوارض بیماران که تجربه بستری در آن بیمارستان را داشته‌اند نیز تحقیق کنید.

  1. با متخصص مورد نظر مصاحبه کنید.

همان‌طورکه لیست پزشکان خود را با انجام ارزیابی‌های گفته شده محدود می‌کنید، با مطب هر پزشک تماس بگیرید و یک قرار ملاقات از او بخواهید. هنگامی‌که حضوراً او را دیدید باید موارد زیر را بعد از ملاقات یا در حین گفت‌وگو با پزشک ارزیابی کنید:

  • از خود بپرسید که آیا هنگام صحبت کردن با پزشک راحت هستید یا خیر؟
  • آیا او به نظرات شما به‌طور کامل احترام می‌گذارد و به سؤالات شما طوری که شما درک می‌کنید پاسخ می‌دهد؟
  • همچنین می‌توانید از او بپرسید که چقدر در زمینه درمان رگ‌های واریسی یا شرایط خاص شما تجربه دارد؟
  • می‌توانید از دکتر برای واریس پا در تهران بخواهید اگر عکس قبل و بعد درمان بیماران دیگر را دارد به شما نشان دهد.
  • می‌توانید از پزشک بخواهید برایتان توضیح دهد از چه تکنیک‌های جدیدی برای درمان واریس پا استفاده می‌کند.

برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم

  1. مشخص کنید که آیا پزشک مورد نظر بیمه شما را می‌پذیرد یا خیر؟

اگرچه همه ما دوست داریم برای درمان بیماری‌های مختلف به بهترین متخصص مربوطه مراجعه کنیم باید این مورد را نیز در نظر داشته باشیم که اگر پزشک مورد نظر طرف قرارداد بیمه پوشش‌دهنده شما نباشد، باید تمامی هزینه‌های درمان را از جیب بپردازید که ممکن است از نظر اقتصادی شما را در مضیقه قرار دهد؛

بنابراین بهتر است از همان ابتدا در هنگام انتخاب پزشک مورد نظر این مورد را نیز بررسی کنید. می‌توانید از همان اول با شرکت بیمه خود تماس بگیرید و از آن‌ها بپرسید با کدام متخصصان قلب و عروق در شهر شما قرارداد دارند تا وقت خود را تلف نکنید.

7 دلیل برای ایجاد سؤال برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم؟

درواقع باید بگوییم 7 دلیل که نیاز به مراجعه به متخصص قلب یا رگ را ضروری می‌کنند چیست که در ادامه این موارد را توضیح خواهیم داد. به‌طورکلی حدود 20 درصد از کل بزرگسالان بالاخره در مقطعی از زندگی خود دچار اختلالات واریس که نوعی بیماری عروقی است می‌شوند؛ و اگرچه این نوع بیماری‌ها در افراد مسن شایع‌تر است، در سنین پایین نیز ممکن است افراد به آن مبتلا شوند.

گاهی اوقات، یک بیماری سیاهرگی می‌تواند تا زمانی که جدی و خطرناک شود، مورد توجه قرار نگیرد؛ بنابراین، اگر حداقل علائم مشکلات وریدی را مشاهده کردید، قبل از بدتر شدن آن با یک متخصص ورید مشورت کنید. در اینجا علائمی وجود دارد که نشان می‌دهد شما باید در اسرع وقت به بهترین دکتر واریس پا در تهران مراجعه کنید که عبارت‌اند از:

  1. احساس ناراحتی در پای آسیب‌دیده

ممکن است در اثر رگ‌های واریسی یک حالت سوزش، سنگینی، ضربان یا درد را در پای آسیب‌دیده احساس کنید که باید توسط بهترین دکتر واریس پا در تهران بررسی شود. به ویژه احساس سنگینی پاها یکی از مهم‌ترین نشانه‌های خطرناک مشکلات عروقی مانند نارسایی مزمن وریدی (CVI) است؛

اغلب CVI به دلیل لخته شدن خون در رگ و بیماری واریس ایجاد می‌شود. اگرچه ممکن است در ابتدا یک بیماری جدی نباشد، اما در صورت عدم درمان بعداً می‌تواند منجر به عوارض جدی مانند زخم‌های استاز وریدی (قابل گسترش) و همچنین سایر مشکلات سیستم گردش خون شود.

اگرچه در حالت خفیف این بیماری ممکن است علائم خاصی حس نکنید و تنها علامت رگ‌های برجسته و نازیبای روی ساق پا باشد اما در صورت عدم درمان به‌موقع و درست رفته‌رفته علائمی مانند دردهای شدید، خارش، خونریزی و شرایط آزاردهنده نیز تجربه خواهند شد.

  1. تغییر رنگ در ورید

یکی دیگر از علائمی که نیاز به مراجعه به متخصص را به شما اعلام می‌کند، تغییر رنگ سیاهرگ است. تغییر رنگ در رگ‌ها نشان می‌دهد که خون به دلیل نارسایی وریدی تجمع پیدا کرده است. این تغییر رنگ معمولاً در شکم، پاها و … زمانی رخ می‌دهد که خون به‌جای برگشت به قلب در رگ‌های ساق پا جمع می‌شود. به دلیل تجمع خون، فشار داخل سیاهرگ‌های خونی افزایش می‌یابد و منجر به رگ‌های واریسی برجسته و گاهاً دردناک خواهد شد.

تغییر رنگ سیاهرگ می‌تواند به‌غیراز رگ‌های واریسی و رگ‌های عنکبوتی درنتیجه سایر بیماری‌های عروقی نیز باشد. تغییرات رنگ پوست مرتبط با هر بیماری سیاهرگی عبارت‌اند از:

  • پوست قرمز و تیره‌تر
  • پوست ضخیم، سخت و حالت پوسته‌پوسته
  • تورم
  • زخم‌های پا

اگر متوجه تغییر رنگ در رگ‌های پاهای خود شدید، حتماً از پزشک معتمد خود برای تشخیص و گزینه‌های درمانی مشاوره بخواهید.

  1. تورم

مورد دیگری که می‌تواند در اثر تشدید رگ‌های واریسی ایجاد شود، تورم است. درواقع تجمع خون در سیاهرگ‌ها می‌تواند باعث نشت مایع از سیاهرگ و در بافت‌های اطراف شود که تورم را به‌عنوان یکی از علائم شایع واریس ایجاد می‌کند.

افراد مبتلا به بیماری‌های عروقی تورم را ممکن است در یک طرف یا هر دو طرف بدن خود تجربه کنند. بهتر است بلافاصله با مشاهده این علامت با متخصص ورید مورد اعتماد خود مشورت کنید و درمان مناسبی را دریافت نمایید.

  1. دردهای طولانی‌مدت

افراد مبتلا به بیماری‌های وریدی ممکن است به دردهای طولانی‌مدت دچار شوند که معمولاً با ایستادن و نشستن بدتر می‌شود. در این شرایط ورزش می‌تواند جریان خون را بهبود داده و درد را تسکین دهد. حداقل 30 دقیقه تا یک ساعت پیاده‌روی در روز برای این بیماران می‌تواند از سیستم گردش خون حمایت زیادی نماید.

از طرفی کاهش وزن فشار وارد شده بر رگ‌ها را کاهش داده و علائم را بهبود می‌دهد. حتی اگر قادر نیستید راه بروید، ورزش‌های کالیستنییک مثل چمباتمه زدن را انتخاب نمایید.

اگر ورزش درد را تسکین نداد، فوراً با یک متخصص رگ ملاقات کنید. اگر شما فردی هستید که در انجام فعالیت‌های بدنی احساس ناراحتی شدید می‌کنید، پزشکان رگ می‌توانند گزینه‌های مناسب درمان واریس را در اختیار شما قرار دهند و تهدیدات احتمالی دیگری را در رگ‌های شما پیدا کنند.

برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم

  1. رگ‌های پیچ خورده

رگ‌های پیچ خورده یا ژولیده ازجمله علائم تشدید نارسایی وریدی و واریس است. رگ‌های پیچ خورده و متورم معمولاً در زنان دو برابر بیشتر از مردان دیده می‌شود. با توجه به اینکه اگر یک برنامه درمانی مناسب به‌موقع برای رگ‌های واریسی انجام نشود، می‌توانند شما را در معرض خطرات بزرگی قرار دهند، بهتر است قبل از بدتر شدن مشکلات ورید، از یک متخصص رگ کمک بگیرید تا به درمان به‌موقع شما کمک کند و از عوارض و خطرات احتمالی جلوگیری نماید.

  1. خارش مزمن پوست

یکی دیگر از علائمی که نیاز به مراجعه به دکتر برای واریس پا در تهران را مشخص می‌کند خارش ناراحت‌کننده‌ای است که از بین نمی‌رود. CVI یا لخته خون هم گاهی می‌تواند خارش را در رگ‌های شما ایجاد کند و قسمت ناامیدکننده این است که نمی‌توانید رگ‌های خود را بخراشید؛

زیرا این کار باعث بدتر شدن اوضاع می‌شود. پزشکان ورید ما می‌توانند به شما در کاهش این مشکل کمک کنند. در صورت بروز هرگونه خارش طولانی‌مدت، فوراً با متخصص مورد اعتماد خود تماس بگیرید و قرار ملاقات رزرو کنید تا بتواند روش‌های درمانی مناسبی را به شما ارائه دهد.

  1. خونریزی وریدهای واریسی

شاید بتوان گفت شدیدترین علامت واریس خونریزی وریدهای واریسی است که بخصوص در افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت بسیار خطرناک است. در افراد عادی نیز خونریزی بیش‌ازحد می‌تواند منجر به افت شدید فشار شده و تهدیدکننده است.

در شرایط خونریزی، اولین اقدامی که باید انجام دهید این است که دراز بکشید، پای خود را بالا بیاورید و فشار مستقیم به زخم وارد کنید تا خونریزی حتی‌الامکان متوقف شود. بااین‌حال، اگر این کار به درستی انجام نشود، متوقف کردن آن می‌تواند دشوار باشد. در صورت تداوم خونریزی، فوراً برای درمان پزشکی و جلوگیری از بدتر شدن شرایط، به اورژانس مراجعه نمایید.

سؤالات متداول در مورد برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برخی از سؤالات متداولی که ممکن است در زمینه بیماری واریس و مراجعه به پزشک برایتان پیش بیاید را در این قسمت پاسخ می‌دهیم که عبارت‌اند از:

وریدهای واریسی به چه دلیل ایجاد می‌شوند؟

رگ‌های واریسی که معمولاً در پاها دیده می‌شوند به صورت انقباضات بزرگ، برآمده و بنفش مایل به آبی هستند که به دلیل ضعیف شدن دریچه‌های سیاهرگ‌های پا ایجاد می‌شوند. این دریچه‌ها وظیفه دارند تا خونی که به اندام‌های مختلف می‌رود و از نظر تغذیه و اکسیژن تخلیه می‌شود را به قلب برسانند تا مجدداً در آنجا غنی شده و به اندام‌ها برگردند.

وقتی دریچه یک‌طرفه موجود در این رگ‌ها که باید به‌طور کامل پشت سر جریان خون بسته شده و از برگشت آن جلوگیری کند به دلایل مختلف مانند فشار ناشی از وزن، کار بیش‌ازحد، افزایش سن، ژنتیک، کاهش تحرک و … ضعیف یا تخریب شود دیگر نمی‌تواند عملکرد صحیحی مانند گذشته داشته باشد.

درنتیجه خون به سختی به قلب می‌رود و هر بار مقداری از خون برمی‌گردد که به دلیل اینکه سیاهرگ‌های موجود در پا باید با نیروی جاذبه زمین هم مقابله کنند خون بیشتر به سمت پایین برگشت داده می‌شود و تجمع می‌یابد و رگ‌های واریسی را ایجاد خواهند کرد. به همین دلیل واریس بیشتر در ساق پا دیده می‌شود.

عوامل خطر ابتلا به وریدهای واریسی چه مواردی هستند؟

همان‌طورکه قبلاً هم گفتیم حدود 20 درصد از بزرگسالان در سنین مختلف دچار واریس می‌شوند. به‌طورکلی عواملی که احتمال ابتلا به این بیماری و نیاز به پاسخ سؤال برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم” را ایجاد می‌کنند، عبارت‌اند از:

  • سابقه خانوادگی
  • جنسیت (زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به بیماری واریس هستند)
  • باردار بودن
  • کهن‌سال بودن
  • صدمات تروماتیک پا
  • چاقی
  • کاهش تحرک

بهترین گزینه‌های درمانی برای رگ‌های واریسی چیست؟

اگرچه برخی از افراد با دیدن رگ‌های واریسی نگران نیستند و هیچ‌گونه ناراحتی یا علائم دیگری را احساس نمی‌کنند ولی ممکن است رفته‌رفته با عدم توجه به تشخیص و درمان، بیماری تشدید شده و درنتیجه علائم نیز عود پیدا کنند. در این صورت، متخصص ممکن است تغییرات خاصی در سبک زندگی مانند افزایش ورزش، رژیم‌های کاهش وزن و خودداری از پوشیدن لباس‌های تنگ را توصیه کند.

درمان‌های رایج برای واریس عبارت‌اند از:

  • جوراب‌های فشاری
  • بالا بردن پا برای مدت طولانی
  • تمرینات منظم ورزشی
  • اصلاح رژیم غذایی

هنگامی‌که درمان‌های غیرجراحی با شکست مواجه شوند، سایر گزینه‌های درمانی طولانی‌تر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • لیزر درمانی
  • تزریقات
  • درمان ابلیشن (بستن وریدها یا خارج کردن آن‌ها به‌طورکلی با جراحی)

اکثر درمان‌های جراحی به صورت سرپایی و در مطب جراح عروق با بی‌حسی موضعی بدون نیاز به بستری شدن انجام می‌شود و معمولاً حدود یک ساعت زمان نیاز دارند.

هرچند گاهی شدت بیماری به قدری است که یک بیمار به بیش از یک جلسه درمان نیاز دارد و گاهی جراحی برای هر دو پا انجام می‌شود که نیاز به بستری شدن در بیمارستان و استفاده از بیهوشی عمومی وجود خواهد داشت.

برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم

انواع روش‌های درمان خانگی واریس

چندین درمان خانگی واریس برای کمک به مبارزه با علائم این بیماری وجود دارد که برخی از بهترین آن‌ها عبارت‌اند از:

.تمرینات مناسب و تقویتی ورزشی

انجام برخی تمرینات ساده مانند پیاده‌روی می‌تواند جریان خون مناسب را بهتر تشویق کند. جریان خون کافی نیز به بدن کمک می‌کند تا خون‌ گیر کرده در سیاهرگ‌ها را کاهش دهد.

  1. سرکه سیب

یکی دیگر از انواع درمان خانگی واریس که بسیار رایج است، سرکه سیب است. این ماده به پاکسازی بدن کمک کرده و گردش خون را افزایش می‌دهد. درنتیجه علائم واریس کاهش پیدا خواهند کرد.

  1. فلفل کاین

فلفل کاین غنی از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های بسیار قوی دیگر است که آلرژی‌ها و ویروس‌ها را درمان می‌کند که برای بیماری واریس هم استفاده می‌شود. ترکیبات موجود در این فلفل از لخته شدن خون در رگ‌ها نیز جلوگیری خواهند کرد. برای استفاده از آن می‌توانید 1 قاشق چای‌خوری از فلفل را در آب گرم مخلوط کنید. مخلوط را به مدت 1 تا 2 ماه هنگام صبح بنوشید.

  1. سیر و لیمو

سیر اگر عاقلانه و در حد تعادل استفاده شود، می‌تواند بسیاری از بیماری‌های مربوط به قلب و عروق را درمان کند. درواقع ترکیبات گوگردی سیر باعث افزایش جریان در خون شده و از ایجاد لخته نیز جلوگیری خواهد کرد. لیمو نیز منبع غنی از مواد مغذی مورد نیاز و مواد معدنی است.

  1. جارو قصاب

استفاده از گیاه دارویی جارو قصابی روشی بسیار مؤثر برای درمان دردها و ناراحتی‌های ناشی از واریس است. این گیاه خاص، حاوی ماده‌ای به نام روسکوژنین است که التهاب را کاهش می‌دهد. همچنین حاوی مواد معدنی بسیار عالی مانند ویتامین C و B است.

  1. دانه شاه‌بلوط اسب

شاه‌بلوط اسبی قرن‌هاست که برای درمان رگ‌های واریسی استفاده می‌شود و حتی در حال حاضر در برخی از داروهای مورد استفاده برای رگ‌های واریسی از ترکیبات این گیاه استفاده می‌کنند.

سخن پایانی

همان‌طورکه در طول مقاله نیز تأکید کردیم، در پاسخ به سؤال برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنیم” حتماً باید به یک متخصص قلب و عروق یا متخصص ورید مراجعه نمایید تا ضمن درمان واریس تمامی موارد خطرناک مانند لخته شدن خون در رگ‌ها و … را بررسی نماید و مورد خاصی زندگی شما را تهدید نکند.

به‌علاوه این پزشکان به‌طور صحیح و تخصصی در زمینه درمان واریس دوره‌های فلوشیپ را گذرانده‌اند و با تکنیک‌های غیرتهاجمی یا کم تهاجمی درمان رگ‌های واریسی به‌طور کامل آشنا هستند؛ بنابراین بهترین گزینه برای درمان واریس می‌باشند.

شما می‌توانید جهت ارزیابی‌های کامل واریس خود و اخذ بهترین درمان توسط متخصصانی کار بلد و باتجربه در این زمینه به مرکز تخصصی ما مراجعه نمایید. همکاران ما همه روزه از طریق شماره تلفن‌های موجود در بخش تماس با ما یا لینک‌های ارتباطی در سمت چپ صفحه پاسخگوی شما عزیزان هستند.

دیدگاهتان را بنویسید