نارسایی قلبی

همه ی ما از اهمیت قلب و تاثیر آن در کیفیت زندگی مان مطلع هستیم.هرگونه نارسایی قلبی زندگی شما را دچار اختلال کرده و عوارض جبران ناپذیری را به همراه می آورد.پس آگاهی از دلایل ابتلا به نارسایی قلبی و درمان آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

با ما همراه باشید تا پاسخ سوال های ذیل را بیابید:

نارسایی قلبی چیست؟

علائم نارسایی قلبی

چه عواملی باعث ایجاد نارسایی قلبی می شود؟

نارسایی قلبی چگونه تشخیص داده می شود؟

آیا نارسایی قلبی درمان می شود؟

نارسایی قلبی چیست؟

نارسایی قلبی بدین معناست که قلب شما به اندازه ی کافی نتواند خون را در بدن شما پمپاژ کند. نارسایی قلبی به این معنا نیست که قلب شما از کار کردن  متوقف شده است به این معنا است که قلب شما برای بهتر کار کردن نیاز به حمایت و کمک دارد.

نارسایی قلبی چیست

نارسایی قلبی یک بیماری طولانی مدت است که اغلب با گذشت زمان بدتر می شود. این بیماری قابل درمان قطعی نیست ، اما با درمان و تغییر شیوه زندگی ، بسیاری از افراد می توانند آن را بهبود بخشند. نارسایی قلبی بیماری در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در افراد مسن شایع است.

علائم نارسایی قلبی

نارسایی قلبی همراه با غلائمی رخ می دهد که در اینجا به چند نمونه از علائم نارسایی قلبی اشاره می کنیم.

علائم اصلی نارسایی قلبی عبارتند از:

1.نفس نفس زدن در هنگام استراحت و یا انجام فعالیت

علائم نارسایی قلبی به این دلیل رخ می دهد که قلب شما قادر به پمپاژ خون به اندازه کافی در بدن نیست. این می تواند منجر به ایجاد مایعاتی شود که به ریه ها برمی گردد و این باعث سخت نفس کشیدن می شود.

2.تورم در ناحیه پا، مچ پا ، معده و اطراف ناحیه تحتانی کمر

چون قلب به درستی عملیات پمپاژ را انجام نمی دهد می تواند باعث احتباس مایعات شود و منجر به تورم در پاها ، مچ پا ، پا و یا در قسمت کوچک پشت یا شکم شود.

3.احساس غیرعادی خستگی یا ضعف

همچنین ممکن است احساس خستگی شدید کنید زیرا قلب شما قادر به خون رسانی و اکسیژن رسانی کافی به عضلات بدن شما نیست.

اگر هر یک از علائم بالا را مشاهده کردید شما میبایست به بهترین متخصص قلب و عروق مراجعه نمایید.

پزشکان کلینیک قلب و عروق ما میتوانند شما را در مسیر بهبودی همراهی کنند و با تشخیص درست و به موقع ،از بروز عوارض جانبی ناشی از این مشکل خطرناک جلوگیری کنند.

شما می توانید جهت نوبت گیری از لینک های ارتباطی موجود در سایت استفاده نمایید.

چه عواملی باعث ایجاد نارسایی قلبی می شود؟

چه عواملی باعث ایجاد نارسایی قلبی می شود؟

دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است منجر به نارسایی قلبی شود. ممکن است ناگهانی باشد یا در طی ماه ها یا حتی سال ها به آرامی اتفاق بیفتد.

شایع ترین دلایل نارسایی قلبی به شرح ذیل می باشد:

1.حمله قلبی

سکته قلبی می تواند صدمات طولانی مدت به قلب شما وارد کند .می تواند بر چگونگی پمپاژ قلب شما تأثیر بگذارد.

برای اطلاع بیشتر از این عارضه به مقاله ی سکته قلبی رجوع کرده و با علائم و راه های پیشگیری از این عارضه خطرناک آشنا شوید.

2.فشار خون بالا

فشار خون بالا می تواند فشار اضافی بر قلب شما وارد کند ، که با گذشت زمان می تواند منجر به نارسایی قلبی شود. برای اطلاع بیشتر از این عارضه به مقاله ی فشار خون بالا رجوع کرده و با علائم،درمان و جلوگیری از ابتلا به ان آشنا شوید.

3.کاردیومیوپاتی – بیماری عضله قلب است.دلایل مختلفی مانند عفونت های ویروسی و وراثت وجود دارد که می تواند منجر به این عارضه شود.

نارسایی قلبی همچنین می تواند ناشی از:

1.دریچه های قلبی آسیب دیده

2.ضربان قلب غیر طبیعی (آریتمی)

3.شرایط مادرزادی قلبی

4. عفونت ویروسی

5. شیمی درمانی

5.مصرف زیاد الکل

6.کم خونی

7.بیماری غده تیروئید.

8.فشار خون

نارسایی قلبی چگونه تشخیص داده می شود؟

تشخیص نارسایی قلبی

برای تشخیص نارسایی قلبی ، شما باید به بهترین متخصص قلب و عروق مراجعه کنید.پزشک قلب از شما سؤالاتی در مورد سابقه پزشکی شما می کند ، در مورد علائم (های) خود صحبت کرده و معاینه جسمی را انجام می دهد. این کار شامل بررسی ضربان قلب و ریتم ، فشار خون شما و بررسی اینکه آیا مایعات در ریه ها ، پاها و سایر قسمت های بدن شما وجود دارد ، خواهد بود. در بیشتر موارد ، شما نیز آزمایش های دیگری برای تأیید تشخیص و راهنمایی نحوه کنترل علائم خود انجام خواهید داد.

کلینیک قلب و عروق ما با دارا بودن کادر مجرب و حرفه ای پزشکی وکامل ترین خدمات درمانی شامل:نوار قلب،اکوکاردیوگرام،دستگاه ثبت حمله،فشار خون سرپایی،تست ورزش و غیره همواره رضایت و بهبودی کامل بیماران خود را به دست آورده است.

شما می توانید جهت نوبت گیری از لینک های ارتباطی موجود در سایت استفاده نمایید.

آیا نارسایی قلبی درمان می شود؟

درمان نارسایی قلبی

در پاسخ به سوال اینکه آیا نارسایی قلبی درمان می شود؟ باید گفت:

 اگرچه در حال حاضر درمانی برای نارسایی قلبی درمان قطعی وجود ندارد ، اما درمان های موجود به کنترل علائم نارسایی قلبی منجر می شود تا بسیاری از افراد به زندگی معمولی و فعال خود ادامه دهند.

شما به منظور درمان این عارضه باید به بهترین متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. احتمالاً پزشك شما داروهایی را برایتان تجویز می كند كه به بهبود علائم شما ، حفظ هر چه بیشتر حال خوبتان ، كمك به پیشگیری از وخیم تر شدن وضعیت شما كمك کرده و به بهبود امید به زندگی كمك می كند.

در کنار مصرف داروهای خود ، ایجاد تغییر در شیوه زندگی شما همچنین می تواند به ثبات در حفظ شرایط شما کمک کند تا بتوانید کارهایی را که از آنها لذت می برید ادامه دهید.

چنین تغییراتی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

1.جلوگیری از افزایش وزن شدید: افزایش وزن ناگهانی ممکن است باعث ایجاد مایعات بیش از حد در بدن شما شود.

2.کنترل فشار خون برای کاهش فشار بر روی قلب شما.

3.کاهش نمک و داشتن رژیم غذایی سالم با مراجعه به بهترین متخصص تغذیه

4.ترک سیگار: این مهمترین کاری است که می توانید برای زندگی سالم تر انجام دهید.

5.جلوگیری از مصرف الکل

6.فعال و پرتحرک بودن : این می تواند به بهبود انرژی ، استقامت و تناسب اندام شما کمک کند. فعالیت بدنی منظم همچنین می تواند به شما در بهبود یا مقابله با علائم نارسایی قلبی کمک کند.

کلینیک قلب و عروق ما با دارا بودن گلچینی از بهترین متخصصین قلب و عروق کشور می توانند شما را در رسیدن به زندگی سالم و بدون درد همراهی بکنند.

شما می توانید جهت دریافت نوبت از لینک های موجود در سایت استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید