بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق
Search
بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق

راهنمای جامع درباره بهترین متخصص درد قلب

برای یافتن متخصص درد قلب باید در قدم اول به ویژگی‌های او توجه کنید. شما حتما تجربه ویزیت شدن توسط پزشکانی را دارید که به وضعیت بیماران اهمیت چندانی نمی‌دهند، احساس دلسوزی نسبت به آن‌ها ندارند و برای درمان شما در همان ابتدا از درمان‌های گران استفاده می‌کنند. اغلب بیماران با این دسته از پزشکان احساس راحتی ندارند و معمولا درمان خود را رها می‌کنند. به همین خاطر در صورتی که به درد قلب دچار شد­ه­اید می‌توانید به کلینیک تخصصی قلب فشار خون و واریس | دکتر هومان مراجعه کنید و توسط پزشک متخصص ویزیت شوید. بهترین متخصص قلب و عروق در بیشتر مواقع نوع بیماری را به درستی تشخیص می‌دهد و درمان‌های مناسبی را برای بهبود بیماران در نظر می‌گیرد. در این صورت کسانی به مشکلات قلبی دچار هستند احتیاجی به سایر شیوه‌های درمانی ندارند. در ادامه مقاله برای بررسی بیشتر این موضوع ما را همراهی کنید.

متخصص قلب درد

متخصص قلب کیست و چه کارهایی انجام می‌دهد؟

وظیفه متخصص قلب رسیدگی به اختلالات موجود در سیستم قلب و عروق است که خونرسانی تمامی اندام‌های بدن را بر عهده دارند. متخصصان قلب باید هر گونه مشکل و نارسایی در این ناحیه را شناسایی کرده و درمان‌های مناسبی را تجویز کنند. پزشک قلب تنها درمان‌های غیر جراحی را برای بیماران انجام می‌دهند، پس اگر وضعیت بیمار به جراحی کشیده شود باید با جراحان حاذق در این رابطه مشورت انجام بگیرد. برای این که شرایط قلب را ارزیابی کند باید از آزمایش‌ها و تست‌های لازم استفاده کنید که این کار توسط متخصص انجام می‌شود.

قبل از آماده سازی جواب تست‌ها پزشک حدس‌های خود را به بیماران منتقل نمی‌کند تا به آن‌ها استرس بیشتری وارد نکند. استرس و اضطراب دو عامل مهمی هستند که می توانند شرایط قلب را وخیم‌تر کنند. با آماده شدن جواب تست‌ها، پزشک به ارزیابی آن‌ها می‌پردازد و در ادامه از نظر فیزیکی نیز بیماران خود را معاینه می‌کند. در این شرایط تشکیل یک پرونده پزشکی کامل و دقیق ضروری خواهد بود؛ زیرا نتایج تمام بررسی‌ها، تست‌ها، آزمایش‌ها، معاینات فیزیکی و… درون آن نگهداری خواهد شد. در پرونده پزشکی وضعیت بیماران، شیوه‌های درمانی و دوره درمانی آن‌ها نیز ثبت می‌شود.

یکی از مزیت‌های تشکیل دادن پرونده پزشکی این است که بیمار با تغییر دادن متخصص درد قلب به راحتی می‌تواند اطلاعات بیماری قلبی خود را به سایر پزشکان منتقل کند. در این صورت احتیاجی به انجام دوباره برخی از آزمایش‌ها و روش‌های درمانی نیست. اگر پزشک قصد مشورت با سایر همکاران خود را داشته باشد نیز می­تواند از گزارشات کامل پرونده پزشکی و شرح حال بیماران به خوبی استفاده کند. احتمال دارد در حین گذراندن دوره‌های درمان متخصصان قلب بخواهند از شیوه‌های دیگر درمانی استفاده کنند و شرایط بیماران قلبی را بهبود ببخشند.

بیماران باید از نظرات پزشک پیروی کنند و تابع سخنان آن‌ها باشند. پزشکان باید پیش از تغییر دادن شیوه‌های درمانی افراد، باید وضعیت آن‌ها را به شکل دقیق مورد ارزیابی قرار دهند و مطابق با آن تصمیم نهایی خود را به بیماران اعلام کنند. با انجام این کار بیمار اطلاعات مطلوبی درباره روش درمانی جدید پیدا می‌کند و با راهنمایی‌های پزشک انجام آن را با آغوش بازتری می‌پذیرد. بهترین متخصص درد قلب باید تا جایی که امکان دارد از شیوه‌های غیر جراحی برای بهبود بیماران استفاده کند.

دارو درمانی یکی از شیوه‌های غیر جراحی است که در اغلب موارد به حفظ جان و سلامت بیماران کمک می‌کند. اگر روش‌های درمانی غیر جراحی روی بیمار جواب نداد، به عنوان راهکار آخر می‌توان از روش‌های جراحی استفاده کرد تا دردهای بیماران تسکین پیدا کند. متخصص درد قلب معمولا درمان را از تغییر دادن سبک زندگی افراد و تجویز داروهای متعدد شروع می‌کند تا روند بهبودی بیماران را زیر نظر بگیرد و در صورت لزوم از شیوه‌های درمانی دیگری استفاده کند.

تماس با دکتر متخصص قلب
برای گرفتن نوبت ویزیت متخصص قلب، جهت درمان درد قلب تماس بگیرید
مشاوره و تشخصیص درد قلب با دکتر متخصص

تست‌های تشخیصی توسط متخصص قلب

علاوه بر آزمایش خون روش‌های تشخیصی دیگری نیز وجود دارند که به شناسایی امراض قلبی کمک می‌کنند. یک متخصص درد قلب تست‌های متعددی را روی بیماران انجام می‌دهند تا اختلالات این عضو حیاتی بدن را پیدا کند و تصمیم درستی درباره درمان آن بگیرد. یکی از این تست‌ها ورزش است که باعث می‌شود پزشکان ریتم قلب را هنگام استراحت و ورزش اندازه گیری کنند. در این صورت کارکرد قلب و محدودیت‌های آن تعیین خواهد شد. الکتروکاردیوگرام نیز تست دیگری است که برای شناسایی قدرت الکتریکی قلب از آن استفاده می‌شود و نتیجه تست به شکل امواجی به ثبت می‌رسد.

برای ارزیابی وضعیت قلب و عروق تست‌هایی همچون ECG نیز توسط متخصص به کار گرفته می‌شوند. این آزمایش به پزشک کمک می‌کند تا شرایط قلب و کارکرد آن را در بازه زمانی خاصی ثبت کند. برای انجام این کار از الکترودهای متعددی بر قسمت سینه افراد استفاده می‌کنند و یک هولتر یا Holte را نزد بیماران باقی می‌گذارند تا حدود یک هفته همراه آن‌ها بماند. این شیوه باعث می‌شود تا پزشکان قلب از اوضاع حقیقی این عضو مهم بدن اطلاعات دقیق‌تری به دست بیاورند.

برای تعیین شرایط دقیق قلب از انواع شیوه‌های تصویربرداری نیز باید استفاده شود، مانند تست اکوکاردیوگرام که برای مشاهده صحیح ساختار قلب و عملکرد آن یکی از بهترین آزمایش‌ها به شمار می‌آید. متخصص درد قلب توسط این تست می‌تواند عفونت‌های داخلی قلب، پمپاژ خون، التهاب بافت‌های قلب و ناهنجاری‌های ساختاری را به درستی شناسایی کند. کاتتریزاسیون قلب روش تشخیصی دیگری است که در آن نوعی لوله کوچک را به داخل بدن ارسال می‌کنند. این لوله از درون رگ‌ها تا نزدیکی‌های قلب کشانده می‌شود و داده‌های زیادی از مسیر عبور لوله تا قلب به دست می‌آید.

برای از بین بردن انسداد عروق نیز می‌توان از روش کاتتریزاسیون قلب بهره گرفت. یک شیوه غیر تهاجمی دیگر نیز وجود دارد که در آن مواد رادیواکتیو را به داخل بدن می‌فرستند. در این شرایط در دستگاه قلب و عروق تصویربرداری هسته‌ای انجام می‌شود که نمایانگر بیماری‌های قلبی، ناهنجاری‌ها و اختلالات این عضو حیاتی بدن خواهد بود. پس از انجام تست‌های گفته شده پزشکان متخصص می‌توانند نوع مشکل قلبی را تشخیص دهند. در این صورت با کمک شیوه‌های غیر جراحی یا درمان‌های جراحی برای بهبود بیماران اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

چرا برای درمان باید به متخصص قلب و عروق مراجعه کرد؟

بیماری‌های قلبی باعث می‌شوند تا افراد به علائم گوناگونی دچار شوند، به همین خاطر باید به متخصص درد قلب مراجعه کنید تا علت بروز آن‌ها را بدانید و درمان‌های لازم را انجام دهید. علامت‌هایی که عارضه‌های قلبی ایجاد می‌کنند بسیار گسترده هستند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها تنگی نفس است. اگر هنگام فعالیت‌های کاری و خوابیدن با این نشانه مواجه شوید، احتمال بروز بیماری‌های قلبی بالا می‌رود. این علامت خطرناک می‌تواند تورم پاها را به همراه داشته باشد. در ادامه مطلب به شرح سایر نشانه‌ها می‌پردازیم که عبارتند از:

  • ناراحتی در قفسه سینه:

زمانی که در سرخرگ قلب ناهنجاری‌هایی به وجود می‌آید، علامت ناراحتی در قفسه سینه بروز پیدا می‌کند. همه ضعف‌هایی که در قفسه سینه ایجاد می‌شوند لزوما به امراض قلبی ارتباط ندارند، اما باید نسبت به نشانه‌های غیر عادی مشکوک شد. چنانچه این علامت هنگام انجام کارهای معمولی افزایش پیدا کند و به طرف پشت جناغ کشیده شود، نمایانگر ناراحتی‌های قلبی خواهد بود.

  • خستگی زودرس:

زمانی که در قلب نارسایی‌ و اختلالات دیگر ایجاد می‌شود، عبور جریان خون با مشکل مواجه می‌شود؛ زیرا قلبی که درگیر بیماری شده است نمی‌تواند وظایف خود را به درستی انجام دهد و خون مورد نیاز بدن را به سایر اندام‌ها پمپاژ کند. در این صورت سلول‌های بدن فاقد اکسیژن و مواد غذایی کافی خواهند بود و بدن زودتر از مواقع عادی مبتلا به ضعف و خستگی می‌شود. به همین علت باید نشانه‌هایی همچون خستگی را نیز جدی بگیرید.

  • تپش قلب:

برخی از عوامل می‌توانند در بروز تپش قلب اثرگذار باشند مانند استرس، اضطراب، بیماری‌های ارثی، فعالیت فراوان و… که جزو مهم‌ترین علائم هستند. شاید افرادی را دیده باشید که هنگام استراحت تپش قلب را احساس می‌کنند که به طور ناگهانی رخ می‌دهد و به آریتمی قلبی نیز معروف است. تپش قلب می‌تواند بافت قلب را تحت تاثیر قرار دهد و آسیب دیدگی فراوانی را ایجاد کند یا پمپاژ خون در قلب را با مشکل مواجه سازد.

  • ابتلا به سرگیجه:

سرگیجه از جمله علامت‌هایی هست که بر اثر بیماری‌های مختلف ایجاد می‌شود، مانند امراض قلبی که تهدید بزرگی برای سلامتی افراد به شمار می‌آیند. برخی اوقات در اثر یک فشار روانی ساده نیز ممکن است سرگیجه را تجربه کنید، اما زمانی که به نارسایی‌های قلبی دچار شده باشید، احتمال دارد با این نشانه مواجه شوید. چنانچه سابقه بیماری خاصی را ندارید و از هیچگونه مشکل جسمی برخوردار نیستید، شایسته است به مراکز درمانی مراجعه کنید تا علت بروز این عارضه شناسایی شود. اگر سرگیجه و سایر علائم با ناهنجاری‌های قلبی ارتباطی نداشت، باید در اعضای دیگر بدن خود دلیل به وجود آمدن این علامت را بررسی کنید.

  • عرق سرد:

در اکثر اوقات این نشانه در بیماران قلبی مشاهده می‌شود و معمولا با طیف گسترده‌ای از علائم دیگر همراه است. برای یافتن اطمینان از ارتباط عرق سرد با بیماری‌های قلبی می‌توانید شرایط تپش قلب خود را به کمک متخصص قلب مورد ارزیابی قرار دهید؛ زیرا این نشانه می‌تواند بیماران دیابتی را نیز درگیر کند و باعث ناراحتی آن‌ها شود. بیمار‌ی‌های قلبی در بیشتر اوقات سالمندان را مبتلا می‌کنند، به همین خاطر باید چکاپ‌های دوره‌ای خود را در موقعیت‌های مناسب انجام دهید. در این محدوده سنی بافت قلب مانند سابق نیست، چون با بالا رفتن سن پیر می‌شود و از عملکرد ضعیف‌تری برخوردار خواهد بود.

میزان تخصص و توانایی متخصص قلب و عروق

یک متخصص درد قلب باید بتواند عوامل خطرزا در بیماری قلبی را تشخیص دهد و در صورت لزوم از راهکارهای پیشگیرانه به درستی استفاده کند. انواع بیماری‌های قلبی، آریتمی قلبی، نارسایی قلبی و هرگونه ناهنجاری و اختلالات دیگر توسط متخصص قلب درمان می‌شود. اگر هنگام معاینات و انجام آزمایش‌های لازم، پزشکان قصد داشته باشند از آنژیوگرافی قلب استفاده کنند تا نشانه‌های بیماری را کاهش دهند، باید از دستورات آن‌ها تبعیت کنید؛ زیرا در این رابطه آموزش دیده‌اند و از تخصص کافی برخوردار هستند.

دوره‌های گوناگونی در تخصص قلب موجود است که پزشک با سپری کردن آن‌ها توانایی و مهارت‌های لازم را به دست می‌آورد تا اختلالات قلبی و عروقی را رفع کند. در این بخش از مقاله به سه نوع تخصص در حوزه تخصص قلب می‌پردازیم که یکی از آن‌ها آنژیوپلاستی، بالون و استنت گذاری است. این حوزه تخصصی به تخصص مداخله‌ای قلب در فرآیند‌های مداخله‌ای ارتباط دارد. به کمک این تخصص پزشک می‌تواند تنگی رگ‌ها را از طریق کاتتر و به وجود آوردن برش‌های کوچک از بین ببرد.

برطرف کردن عارضه‌هایی همچون بیماری ایسکمیک قلب یا دریچه قلب از طریق این نوع تخصص امکان پذیر است. الکتروفیزیولوژی یکی دیگر از تخصص‌های مهم است که یک متخصص قلب باید دوره‌های آن را گذرانده باشد؛ زیرا در این حیطه پزشکی می‌توان اختلالات الکتریکی، اختلال در ضربان قلب مانند فیبریلاسیون دهلیزی قلب را بهبود بخشید. پزشکانی که از این تخصص برخوردار هستند، از عهده متصل کردن ضربان ساز در قلب برمی‌آیند و می‌توانند با روش کاتتر فرآیند‌های تشخیصی را به خوبی اجرا کنند.

یکی از تخصص‌های دیگری که ممکن است پزشک قلب دارای آن باشد، نارسایی قلبی پیشرفته و پیوند قلب است. چنانچه به نارسایی قلبی پیشرفته مبتلا شده‌اید، از طریق دستگاه کمکی قلب زندگی خود را می‌گذرانید و یا در گذشته پیوند قلب انجام داده‌اید یا اکنون نیازمند دریافت قلب پیوندی هستید، میتوانید به این نوع متخصص مراجعه کنید.   متخصصان قلب می‌توانند در زمینه‌های متعددی تخصص خود را دریافت کنند، مانند بیماری‌های قلبی مادرزادی، بیماری‌های قلبی گروه سنی خاص و یا جراحی ویژه مانند جراحی قلب و سینه که همگی آن‌ها در حیطه پزشکی یک تخصص جداگانه به شمار می‌آیند.

ویژگی‌های بهترین پزشک قلب درد

بهترین متخصص درد قلب باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشد که این موضوع از دانش فراوان او نشات می‌گیرد. زمانی که صحبت از درمان مشکلات قلبی و عروقی به میان می‌آید، نباید متخصصانی را انتخاب کنید که محتاطانه رفتار می‌کنند یا ترسو هستند؛ زیرا این موضوع به مرگ و زندگی افراد وابسته است. داشتن اعتماد به نفس بالا یکی از کلیدی‌ترین نکاتی است که باید در بهترین پزشکان وجود داشته باشد. در ادامه مقاله سایر ویژگی‌ها را عنوان می‌کنیم که عبارتند از:

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها دلسوزی پزشک نسبت به بیمارانی است که به اندازه کافی دچار ترس و استرس هستند و برای تسکین علائم خود به دنبال راه چاره می‌گردند. در این مسیر باید همراهی پزشکان با افراد را شاهد باشیم تا از فشارهای روحی و جسمی آن‌ها کاسته شود. دلسوز بودن پزشکانی همچون متخصصان قلب بسیار حائز اهمیت است، چرا که هرگونه صدمه دیدگی این عضو حیاتی بیماران را یک قدم به مرگ نزدیک‌تر می‌کند. پزشکانی را انتخاب کنید که وظایف خود را با رضایت کامل و علاقه بالا انجام می‌دهند و تمام انرژی خود را وقف بیماران می‌کنند تا آثار بهبودی را در آن‌ها مشاهده کنند. پزشکانی که نوع بیماری افراد را به خوبی درک می‌کنند، می‌توانند گزینه‌های مناسب‌تری باشند.

برخی از اقدامات درمانی در خانه می‌توانند برای بهبود وضعیت قلب و عروق بیماران بسیار کمک کننده باشند. سبک زندگی سالم، برنامه غذایی اصولی، فعالیت‌های ورزشی مناسب، ترک سیگار و سایر دخانیات، پایین آوردن استرس و تنظیم وزن در محدوده سالم BMI برای درمان مشکلات قلبی می‌توانند مفید واقع شوند. به همین علت متخصصانی که مانند یک معلم رفتار می‌کنند، با ارائه دستورالعمل‌های مفید می‌توانند به حفظ سلامت بیماران کمک کنند و آن‌ها را به سمت زندگی سالم سوق دهند.

حوزه‌های فعالیت متخصص قلب و عروق کدام است؟

پزشکانی که در این حیطه فعالیت می‌کنند را می‌توان به چند بخش گوناگون تقسیم کرد. دسته اول متخصصان قلب مداخله گر نام دارند که فقط از آزمایش‌ها و تست‌های غیر تهاجمی استفاده می‌کنند و معاینات سطحی انجام می‌دهند. پس برای انجام معاینات کامل باید از سایر متخصصان این حوزه کمک بگیرید که متخصص قلب غیر تهاجمی نام دارند. زمانی که تست‌های لازم را انجام می‌دهید، احتمالا باید از دارو درمانی استفاده کنید که این دسته از پزشکان قادر هستند بهترین داروها را برای بیماران تجویز کنند.

متخصص قلب مداخله گر نیز یکی دیگر از مهارت‌های پزشکی ویژه است که باید به شکل جداگانه دوره‌های آن سپری شود؛ زیرا با ابتلا به برخی از امراض قلبی عروقی ممکن است به درمان‌هایی همچون استنت گذاری، تعمیر دریچه میترال قلب، آنژیوگرافی و… احتیاج داشته باشید. این بیماری‌ها شامل نقص دریچه قلب و بیماری‌های شریان محیطی هستند. متخصص ریتم قلب نیز می‌تواند ریتم و ضربان قلب را از طریق دستگاه‌های گوناگون مورد بررسی قرار دهد و آزمایش‌های لازم را از بیماران درخواست کند تا در نهایت دارو درمانی را برای آن‌ها تجویز کند.

مهارت‌هایی که یک متخصص درد قلب باید از آن‌‌ها برخوردار باشد

کارکرد صحیح قلب برای بقای زندگی بیماران بسیار حائز اهمیت است، از این رو جزو حیاتی‌ترین اندام‌های بدن به شمار می‌آید. بدون این اندام مهم نمی‌توانید به حیات طبیعی خود باز گردید و به طور سالم زندگی کنید. قلب فعالیت‌های پراهمیتی را به انجام می‌رساند و هرگز استراحت نمی‌کند. رساندن بی وقفه، خون، اکسیژن و غذا به تمامی سلول‌های بدن بر عهده این عضو حساس است. قلب تنها زمانی می‌تواند استراحت کند که به طور کامل از حرکت بایستد و مرگ را در پی داشته باشد. در زیر مهارت‌های متخصص درد قلب را بیان می‌کنیم.

  1. برخورداری از دانش و تحصیلات مرتبط و مدرک معتبر علمی
  2. مهارت برقراری ارتباط مناسب با بیماران و تهیه شرح حال دقیق از آن‌ها
  3. مهارت فراوان شناسایی بیماری‌ها
  4. مهارت انجام فعالیت‌های ضروری پزشکی در مواجهه با وضعیت اورژانسی افراد
  5. مهارت انجام آزمایش‌ها و تست‌های مورد نیاز بیماران با توجه به مشکلات قلبی افراد
  6. داشتن مهارت بالا در استفاده از روش‌های درمانی متعدد و برخورداری از تسلط بالا در این حوزه
  7. به کار گرفتن شیوه‌های درمانی مختلف تا بهبودی بیمار همچون دارو درمانی
  8. توضیح وضعیت بیماران برای افراد، نزدیکان و همراهان آن‌ها
  9. برخورداری از دقت فراوان، حوصله و زمان مورد نیاز برای مطالعه یا گوش دادن شرح حال بیماران

مراحل درمان و معالجه بیماران توسط پزشک

در وهله اول سوابق پزشکی افراد توسط متخصص درد قلب مورد بررسی قرار می‌گیرد. زمانی که بیمار از طرف پزشکان دیگر به متخصص قلب ارجاع داده شده باشد، اهمیت ارزیابی سوابق او اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. با سنجیدن پرونده پزشکی افراد، اولین گام برای درمان آن‌ها برداشته خواهد شد. در مرحله بعدی پزشکان به معاینه بیماران می‌پردازند تا هرگونه عوارض و نشانه مشکلات قلبی را در بدن افراد جستجو کنند. در این مرحله آزمایش‌ها و تست‌های مورد نیاز از افراد درخواست می‌شود که جواب آن‌ها اهمیت بالایی برای بهبود اختلالات قلبی دارد.

یکی از تست‌های متداولی که بر روی افراد انجام می‌شود نوار قلب نام دارد که افزون بر آن می توان از سایر تست‌ها استفاده کرد. مانند کاردیوگرام، تست ورزش. پس از گذراندن این مرحله به عنوان گام سوم باید سرچشمه بیماری توسط پزشک کشف شود. فعالیت‌های بالا، تغذیه ناسالم و مواردی از این قبیل در بروز امراض قلبی بسیار تاثیرگذار هستند. برخی افراد به خاطر مسائل وراثتی به این عارضه دچار می‌شوند. اما سبک زندگی سالم برای سلامت اشخاص اثرات فراوانی خواهد داشت.

با انجام اقدامات گفته شده احتمال دارد از درمان‌های غیر دارویی استفاده شود که در این مرحله جایگزین کردن رژیم غذایی سالم است. در مسیر درمان متخصصان نکات مهمی را برای پایین آوردن استرس و درمان ضربان قلب به افراد آموزش می‌دهند. زمانی که یک دوره درمان دارویی به پایان رسید، آزمایش‌های بیمار باید تکرار شود تا شرایط بیماری او به طور دقیق مورد بررسی قرار بگیرد. مانند نوار قلب، تست کارکرد قلب و… که جواب تعیین کننده‌ای برای افراد خواهند داشت.

دارو درمانی عوارض خاص خود را دارد، به همین علت پزشکان به عنوان آخرین مرحله این روش را به کار می برند و تسکین دردهای بیماران را در اولویت قرار می‌دهند. چنانچه با درمان‌های غیر دارویی بهبود پیدا نکردید باید از انواع داروها استفاده کنید تا علائم بیماری‌های قلبی را التیام ببخشید. امکان دارد با ترکیب روش‌های جراحی و دارو درمانی اقدامات لازم برای بهبود بیماران انجام شود. اما اغلب افراد به دارو درمانی واکنش مناسبی نشان می‌دهند و به جراحی احتیاجی پیدا نمی‌کنند.

چه زمانی باید به متخصص قلب و عروق مراجعه کرد؟

اگر هنگام ابتلا به بیماری‌های قلبی نسبت به درمان آن توسط متخصص درد قلب بی‌توجه باشید، در آینده شدت‌گیری و مزمن شدن آن را شاهد خواهید بود. در صورتی که با حملات و نارسایی‌های قلبی مواجه شدید باید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنید و توسط پزشکان متخصص ویزیت شوید. بعضی از بیماران احساس می کنند که فشارهای غیر عادی در ناحیه قفسه سینه آن‌ها به وجود می‌آید که در بعضی از افراد نوعی فشردگی خرد کننده است. ضربان قلب بالا و تپش قلب شدید نیز می‌تواند از علائم خطرناک بیماری‌های قلبی به شمار بیاید.

یکی از مهم‌ترین نشانه‌ها احساس درد در قفسه سینه است که بیشتر بیماران از آن شکایت دارند. بیماران متعددی نیز سابقه قبلی دارند و با این وجود متوجه علائم و شرایط غیر عادی می‌شوند که در این صورت مراجعه به پزشک متخصص قلب ضروری خواهد بود. کسانی که به طور همزمان از اختلالات قلبی و کلسترول بالا رنج می‌برند باید سریعا با متخصصان خبره مشورت کنند. چون ماندن در چنین شرایطی می تواند عوارض شدیدتری را در بیماران ایجاد کند و به آن‌ها آسیب بیشتری برساند.

سخن پایانی

ما در این مقاله به موضوع متخصص درد قلب پرداختیم. از ویژگی‌ها و وظایف آن با شما صحبت کردیم و انواع تخصص قلب و عروق را برای‌ شما شرح دادیم. می‌دانیم که بیماری‌های قلبی ترس بزرگی را در دل شما به وجود می‌آورند و استرس‌تان را بیشتر می‌کنند. در حقیقت هر کسی که در جایگاه شما قرار داشته باشد، ممکن است احساسات بدتری را تجربه کند. درمان این دسته از بیماری‌ها می‌تواند بسیار طاقت فرسا باشد، به ویژه برای اشخاصی که تاکنون از شیوه‌های درمانی متعدد استفاده کرده اما پاسخ مطلوبی دریافت نکرده‌اند. به همین علت آشنایی با بهترین متخصصان درد قلب می‌تواند برای بیماران مزیت‌های فراوانی را به دنبال داشته باشد. بنابراین برای درمان عارضه‌های قلبی خود از امکانات پیشرفته کلینیک ما غافل نشوید و مراجعه به پزشکان متخصص را جدی بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید