کلینیک قلب دکتر هومان

بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق
Search
بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق

استرس و سوزش قلب، یک علامت شایع در هنگام بروز حمله‌های عصبی

ما روزانه در زندگی با چالش‌های متفاوتی روبه‌رو می‌شویم که موجب استرس و نگرانی ما می‌شود. اگر نگران یک مصاحبه کاری باشید، خبر ناگواری شنیده‌اید و روزهای سختی را پشت سر می‌گذارید یا با کسی جر و بحث کرده‌اید، مغز به علت شناسایی یک تهدید، بدن شما را به وسیله استرس آماده مقابله با آن تهدید می‌کند.

گاهی استرس شدید در بدن با بروز علائمی، موجب خطرات جدی برای سلامتی ما می‌شود. استرس و سوزش قلب، یک علامت شایع در هنگام بروز حمله‌های عصبی است که سوزش قلب و اضطراب می‌تواند باعث ناتوانی جدی در افراد شود.

استرس و سوزش قلب، یک علامت شایع در هنگام بروز حمله‌های عصبی

استرس و سوزش قلب

25 درصد مردم در طول زندگی خود سوزش قلب را تجربه می‌کنند. سوزش قلب می‌تواند در زمینه‌ی علل مختلف از جمله قلبی، ریوی، استخوانی و عضلانی، گوارشی و روحی باشد. حمله‌ی قلبی به عنوان یک علت مهم و خطرناک سوزش قلب می‌تواند نگرانی جدی را برای افراد به وجود بیاورد.

استرس واکنش طبیعی بدن در مقابل یک تهدید فوری یا در آینده است. مواقعی که احساس استرس و اضطراب می‌کنید، مغز شما به صورت خودکار با ایجاد تغییراتی در سطح هورمون‌های بدن، پاسخ جنگ و گریز را جهت مقابله با تهدید فعال می‌کند.

این واکنش‌های مغز شما، به بدن انرژی می‌دهد تا بتوانید به سرعت واکنش موثری در مواجهه با خطرات داشته باشید. در هنگام حمله‌های عصبی، سوزش قلب هنگام استرس، یک علامت شایع می‌باشد که می‌تواند در زمینه‌ی همان استرس باشد یا به علت یک سکته‌ی قلبی واقعی رخ بدهد.

ارتباط نزدیکی بین استرس و سوزش قلب وجود دارد، اما همیشه علت سوزش، استرس نمی‌باشد. یک علامت شایع در حمله‌های قلبی، احساس استرس و سوزش قلب می‌باشد.

بنابراین در مواقعی که احتمال ابتلا به بیماری قلبی یا حمله قلبی وجود دارد، نمی‌توانید با به تأخیر انداختن مراقبت‌های پزشکی ریسک کنید. در این مقاله قصد داریم تا به طور مفصل به ارتباط استرس و سوزش قلب بپردازیم؛ پس ادامه‌ی این مطلب را از دست ندهید.

استرس چیست؟

استرس عبارت است از حالت تنش و نگرانی ناشی از یک موقعیت اضطراب‌آور. استرس واکنشی است که انسان را به مقابله در برابر موقعیت‌های تهدیدکننده و چالش برانگیز زندگی ترغیب می‌کند. هر کسی در طول زندگی خود تا حدی استرس را تجربه می‌کند. با این حال، واکنشی که هر کدام از ما در برابر استرس نشان می دهیم، بسیار متفاوت است.

استرس چگونه بر روی بدن ما تأثیر می‌گذارد؟

استرس بر ذهن و جسم ما تأثیر می‌گذارد. وجود مقداری استرس می‌تواند به ما برای انجام کارهای روزمره کمک کند، اما استرس بیش از حد می‌تواند باعث مشکلات جسمی و روحی شود. یادگیری نحوه‌ی مدیریت استرس می‌تواند به ما کمک کند که کمتر تحت فشار قرار بگیریم و از سلامت روحی و جسمی خود حفاظت کنیم.

علائم استرس چیست؟

در هنگام استرس علائم مختلفی در بدن انسان بروز می‌کند:

  • سرگیجه
  • غش
  • تنگی نفس
  • لرزش بدن
  • احساس گرما یا سرما
  • احساس از دست دادن کنترل اوضاع و ترس
  • سوزن سوزن شدن یا بی حسی دست‌ها و پاها
  • تعریق
  • سوزش قلب
  • تپش قلب
  • تهوع و استفراغ
  • اسهال
  • سردرد
  • پرش یا اسپاسم عضلات

سوزش قلب در اثر استرس یا حملات پانیک یک علامت جدی و مهم می‌باشد که معمولاً می‌تواند مانند یک احساس سوزش و خنجر زدن در قفسه سینه باشد و به طور ناگهانی شروع می‌شود.

استرس می‌تواند در ناحیه ی قفسه سینه و قلب خود را با علائم مختلف نشان بدهد؛ ازجمله: سوزش در قفسه سینه، درد مداوم، درد تیز و شدید، درد مبهم یا بی حسی در ناحیه قفسه سینه.

علت سوزش قلب حین استرس چیست؟

سوزش بر اثر استرس معمولاً از موقعیت‌هایی ناشی می‌شود که در آن فرد به شدت مضطرب، ترسیده و آسیب‌پذیر است. بروز سوزش موقع استرس ناشی از ترشح هورمون‌های استرس است که واکنش جنگ و گریز فرد را تحریک می‌کند. هنگامی که مضطرب می‌شوید، مغز شما موجی از آدرنالین و کورتیزول را در بدن شما آزاد می‌کند.

ترشح این هورمون‌ها بلافاصله باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون شما می‌شوند. در نتیجه، بسیاری از افراد سوزش و تعریق را تجربه می‌کنند و یا دچار تنگی تنفس می‌شوند.

افزایش شدید و ناگهانی هورمون‌های استرس در بدن می‌تواند منجر به تنگی عروق قلب و اختلال عملکرد آن شود؛ این وضعیت که کاردیومیوپاتی استرسی (بیماری ماهیچه ی قلب) نامیده می‌شود، شبیه حمله قلبی است و می‌تواند خود را در نوار قلب بیمار نیز نشان بدهد. اگرچه این وضعیت معمولاً در عرض چند روز یا چند هفته بهبود می‌یابد، اما گاهی به صورت پایدار منجر به ضعیف شدن عضلات قلب، نارسایی قلب و اختلالات ریتم قلبی شود.

استرس و سوزش قلب در مقابل درد هنگام حمله‌ قلبی

افتراق بین سوزش قلب ناشی از استرس و درد ناشی از یک حمله‌ی قلبی، اگر نگوییم غیرممکن اما دشوار است. هر دو وضعیت می‌توانند علاوه بر درد قفسه‌ی سینه باعث بروز علائم زیر شوند:

  • سرگیجه
  • تنگی نفس
  • تعریق سرد
  • تپش قلب
  • احساس ترس یا خارج از کنترل بودن
  • تهوع و استفراغ

 

دانستن این نکته مهم است که علی‌رغم شباهت زیادی که بین علائم سوزش هنگام استرس و درد ناشی از حمله قلبی وجود دارد، اما بین این دو وضعیت تفاوت‌هایی نیز وجود دارد که ممکن است به شما در تعیین علت درد قفسه سینه کمک کنند:

کیفیت درد: درد قلبی اغلب به صورت احساس یک فشار شدید است؛ مانند اینکه یک فیل روی سینه شما نشسته باشد، یا کسی که قفسه سینه شما را گرفته و به شدت فشار می‌دهد.

همچنین حمله قلبی ممکن است با احساس درد یا سوزش تظاهر کند؛ در حالی که درد قفسه سینه هنگام استرس معمولا به صورت درد مبهم یا بی‌حسی در ناحیه قفسه سینه، و به میزان کمتر شایع به صورت سوزش و احساس فشار خود را نشان می‌دهد.

محل و انتشار درد: درد قفسه سینه ناشی از حمله قلبی اغلب در سرتاسر قفسه سینه پخش می‌شود و به فک، گردن، شانه‌ها، بازوها و پشت انتشار پیدا می‌کند. در مقایسه، سوزش قلب حین استرس معمولا در قفسه سینه شما باقی می‌ماند و به دیگر اعضای بدن انتشار نمی‌یابد.

الگوهای درد: درد قفسه سینه ناشی از حمله قلبی به آرامی شروع می‌شود و به تدریج بدتر می‌شود و با گذشت زمان بهبود نمی‌یابد، در حالی که استرس و اضطراب باعث درد ناگهانی قفسه سینه می‌شود که به آرامی‌بهبود می‌یابد.

مدت درد: اغلب افرادی که دچار سوزش بر اثر استرس شده‌اند، گزارش می‌کنند که درد آن‌ها نهایتا حدود 10 دقیقه ادامه می‌یابد. در حالی که در بیماران دچار حمله‌ی قلبی، درد فرد معمولا بیش از 10 دقیقه و حتی تا 1 الی 2 ساعت ادامه می‌یابد . ذکر این نکته ضروری است که سایر علائم مرتبط با اضطراب می‌توانند تا یک ساعت پس از بهبود درد ادامه داشته باشند.

محرک شروع درد: درد قفسه سینه که در هنگام حمله قلبی مشاهده می‌شود، معمولا در پی یک فعالیت بدنی مانند هنگام بلند کردن یک جعبه سنگین یا بالا رفتن از پله‌ها رخ می‌دهد (به خصوص در افراد با سابقه‌ی بیماری‌های قلبی عروقی).

در حالی که سوزش ناشی از استرس ممکن است در حالت استراحت آغاز شود. البته باید در نظر داشت که گاهی یک تنش عصبی شدید می‌تواند مانند یک فعالیت بدنی سنگین، به قلب شما فشار وارد کرده و منجر به حمله قلبی شود.

جنسیت فرد: با توجه به تفاوت در میزان شیوع اختلالات اضطرابی و بیماری‌های قلبی عروقی در زنان و مردان، جنسیت فرد می‌تواند به یافتن علت سوزش کمک کند. در حالی که اختلالات اضطرابی و پانیک در زنان شایع‌تر است، حملات قلبی در مردان شایع‌تر است.

علائم همراه: در حالی که بسیاری از علائم همراه حمله قلبی شبیه علائم حمله اضطرابی است (تنگی نفس، تعریق سرد، تهوع و استفراغ، افزایش ضربان قلب و غیره)، در حمله قلبی، معمولاً هیچ اضطرابی قبل از بروز درد قفسه سینه وجود ندارد.

به علاوه گاهی افراد در زمینه‌ی حمله‌ی قلبی دچار اضطراب و تشویش می‌شوند که نشان‌دهنده‌ی وضعیت خطر برای بیمار می‌باشد.

ذکر این نکته ضروری است که افراد، چه هنگام استرس و چه حمله‌ی قلبی، طیف وسیعی از علائم را تجربه می‌کند. به همین دلیل، با قاطعیت نمی‌توان به وسیله ی علائم این دو وضعیت را از هم افتراق داد. در این زمینه یک پزشک حاذق می‌تواند با انجام اقدامات تشخیصی لازم و تشخیص به موقع و صحیح از وقوع خطرات جدی برای سلامتی شما جلوگیری کند.

اگر در مورد سوزش قلب یا سایر علائم مرتبط با استرس و سوزش قلب سوالی دارید، با کلینیک ما جهت مشاوره تماس بگیرید یا امروز یک قرار ملاقات تعیین کنید.

علائم خطر سوزش قلب هنگام استرس

هم استرس و اضطراب و هم بیماری‌های قلبی عروقی، قابل درمان هستند، بنابراین تشخیص به موقع و صحیح توسط یک پزشک مجرب، به اطمینان از انجام درمان مناسب و پیشگیری از عوارض طولانی مدت و ناتوان کننده‌ این بیماری‌ها کمک می‌کند. گاهی تشخیص اینکه آیا فرد دچار سوزش بر اثر استرس شده است یا حمله قلبی سخت می‌شود.

همچنین گاهی نیاز است که علاوه بر ارزیابی علائم بالینی بیمار، بنابر صلاحدید پزشک آزمایش خون و تست‌های تشخیصی انجام شود. بنابراین، در صورت بروز هر یک از علائم زیر بلا فاصله به پزشک مراجعه کنید:

اگر دچار درد ناگهانی و شدید قفسه سینه به ویژه در قسمت مرکزی یا چپ قفسه سینه شدید.

از دیگر علائم هشدار دهنده حمله قلبی، احساس فشار در قفسه سینه است که بیش از 10 دقیقه طول بکشد.

دردی که به خارج از قفسه سینه حرکت کند و به فک، گردن، شانه‌ها، بازوها و پشت انتشار پیدا کند.

اگر هیچ اضطرابی قبل از بروز درد قفسه سینه شما وجود نداشته است.

سوزش به طور ناگهانی و بدون هیچ علت توجیه کننده‌ای ظاهر شده است (مانند فعالیت بدنی بیش از حد یا استرس و تنش عصبی).

شما در حال تجربه تنگی نفس واقعی هستید، به شکلی که نفس کشیدن برای شما مشکل شده است.

برای لحظاتی بیهوش شده‌اید یا هوشیاری خود را از دست داده‌اید.

دچار احساس گیجی یا سردرگمی شده‌اید.

به طور ناگهانی دچار ناتوانی در انجام فعالیت‌های معمول شده‌اید.

همراه با سوزش قلب دچار تعریق سرد، نبض سریع یا نامنظم و حالت تهوع و استفراغ شده‌اید.

در صورت بروز هر یک علائم زیر پزشکان کلینیک ما می‌توانند بدون معطلی به شما کمک کنند، بنابراین درصورتی که با مشکل مشابه مواجه شده‌اید فورا با کلینیک ما جهت مشاوره یا تنظیم وقت حضوری تماس بگیرید.

درمان سوزش قلب حین استرس در منزل

راه‌های مختلفی وجود دارد که فرد می‌تواند در خانه برای مدیریت و کاهش علائم اضطراب و تسکین سوزش بر اثر استرس انجام دهد. توصیه می‌شود اقدامات زیر را امتحان کنید:

سرپناهی امن بیابید: فرد باید در صورت امکان مکانی امن و راحت پیدا کند. در صورتی که حین رانندگی دچار استرس و سوزش قلب شدید، برای مدتی رانندگی را متوقف کنید.

نفس عمیق بکشید: تنفس عمیق و مداوم می‌تواند به کاهش علائم اضطراب و جلوگیری از بدتر شدن آنها کمک کند.

به یاد داشته باشید که وضعیتی که با آن مواجه شده‌اید موقتی است: در هنگام تجربه سوزش قلب موقع استرس، روی این واقعیت تمرکز کنید که این علائم نباید بیش از چند دقیقه طول بکشد.

سعی کنید تصویرسازی مثبت کنید: تمرکز بر تصاویر صلح آمیز یا مثبت می‌تواند به افراد کمک کند تا شدت علائم خود را در طول حمله استرس کاهش دهند. تمرکز خود را از هر چیزی که باعث ناراحتی شما می‌شود دور کنید.

شمارش: تا 10 یا 20 بشمارید و این کار را چند بار  تکرار کنید. این کار به شما کمک می‌کند که در طول حمله استرس و سوزش قلب متمرکز بمانید و آرام‌تر باشید.

به شدت استرس خود امتیاز بدهید: تجربه نشان داده که افراد، با مرور وضعیت ذهن و جسم خود در طول حمله استرس و سوزش قلب و دادن امتیاز در مقیاس 1 تا 10 به آن، که 10 شدیدترین و 1 احساسی است که به سختی قابل توجه است، می‌توانند خود را مدیریت کنند و آرام‌تر شوند.

  با یکی از عزیزانتان تماس بگیرید: با یک دوست قابل اعتماد تماس بگیرید یا اگر به یک مشاور یا درمانگر مراجعه می‌کنید، با او تماس بگیرید و وضعیت خود را برای آن‌ها شرح دهید.

به موسیقی آرام بخش گوش دهید.

آهسته‌تر نفس بکشید: کاهش دادن سرعت تنفس، به خودی خود می‌تواند به کند کردن افکار شما نیز کمک کند. 5 ثانیه دم از طریق بینی، 7 ثانیه بازدم طریق دهان. این فعالیت را چندین بار پشت هم و با ارامش تکرار کنید. در این حین به حرکات شکم و قفسه سینه خود توجه کنید تا از شر تمام احساسات ناخواسته خلاص شوید.

تکنیک‌های ریلکسیشن: هر زمان که احساس کردید دچار استرس و سوزش قلب شده‌اید، تکنیک‌های ریلکسیشن پیشرونده را امتحان کنید. این تکنیک‌ها متود مختلفی دارند که یک از ساده‌ترین روش‌ها، تمرکز بر روی انقباض هر گروه عضلانی و سپس شل کردن آن‌ها می‌باشد. این تمرین‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا به تدریج با ذهن آگاهی روی تفاوت بین تنش عضلانی و آرامش تمرکز کنید و روزهای آرام‌تری را پشت سر بگذارید.

مراجعه به متخصص برای درمان استرس و سوزش قلب

در صورتی که هنوز از علت بروز سوزش قلب در اثر استرس مطمئن نشده‌اید، با یک پزشک متخصص قلب مشورت کنید؛ چرا که برطرف نکردن علل قلبی سوزش موقع استرس می‌تواند سلامتی شما را به مخاطره بیاندازد. پزشکان کلینیک ما می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن، گام‌های صحیح تشخیصی و درمانی لازم را برای بهبودی شما بردارند.

در صورتی که از علت سوزش قلب خود هنگام استرس آگاه هستید، کمک گرفتن از یک فرد حرفه‌ای می‌تواند بهبودی قابل توجهی در زندگی شما که با مشکلات هنگام استرس و حملات پانیک و اضطراب دست و پنجه نرم می‌کنید، ایجاد کند. بدون پیگیری و درمان، این شرایط می‌تواند کیفیت زندگی شما را محدود کند.

در این شرایط، درمان شناختی رفتاری (CBT) که توسط روانشناس حاذق انجام می‌‌شود، در بسیاری از موارد در درمان مشکلات اضطرابی موثر هستند. CBT به فرد می‌آموزد که افکار خود را ببیند و بشناسد تا بتواند تغییر دهد و محرک‌های استرس را شناسایی کرده و از آن اجتناب کند. این نوع درمان می‌تواند به افراد کمک کند تا علائم اختلالات اضطرابی را بدون استفاده از دارو کاهش داده و مدیریت کنند.

برای برخی از افراد بیوفیدبک معجزه می‌کند. بیوفیدبک روشی نوینی در درمان طیف وسیعی از اختلالات از جمله اختلالات اضطرابی است. بیوفیدبک با آموزش مدیریت افکار و هیجانات و احساس بدنی، به شما کمک میکند در هنگام استرس و سوزش قلب و دیگر علائم اضطرابی، مشکلات کمتری را تجربه کنید.

در صورتی که استرس و اضطراب زندگی و فعالیت روزمره‌ی شما را محتل کرده است، مراجعه به روانپزشک و استفاده از داروها می‌تواند کمک بزرگی به شما بکند. اگر برای شما دارویی برای اضطراب تجویز شده است، مطمئن شوید که هیچ دوزی را از دست ندهید.

برای پیشگیری از سوزش قلب در اثر استرس چه کنم؟

تغییرات ساده در سبک زندگی می‌تواند کمک زیادی به شما برای پیشگیری از سوزش موقع استرس بکند:

  • برقراری ارتباط با دیگران
  • ورزش منظم
  • خواب کافی
  • داشتن رژیم غذایی سالم
  • برنامه روتین و منظم روزانه
  • اجتناب از کافئین، الکل و سیگار
  • محدود کردن مصرف غذا‌های سرشار از شکر تصفیه شده
  • محدود کردن پیگیری اخبار

با خانواده و دوستان خود در تماس باشید و نگرانی‌ها و احساسات خود را با افرادی که به آنها اعتماد دارید در میان بگذارید.

ورزش‌های هوازی را روزانه و به صورت مرتب انجام دهید. بسیار مهم است که به طور منظم ورزش کنید، به ویژه ورزش‌های قلبی عروقی و هوازی.

ورزش به شما کمک می‌کند سطح تنش بدن را کاهش دهید، خلق و خوی خود را بهبود بخشید، سطح استرس را کاهش دهید و اعتماد به نفس کلی خود را برای مقابله با استرس تقویت کنید. ورزش با تقویت کارکرد قلبی عروقی شما از بروز عوارض جدی هنگام سوزش بر اثر استرس جلوگیری می‌کند.

از مصرف کافئین، سیگار و الکل خودداری کنید. اینها عواملی هستند که استرس را تشدید می‌کنند و منجر به عوارض ناگوار هنگام استرس و سوزش قلب می‌شوند. خوردن وعده‌های غذایی منظم و متعادل و سالم می‌تواند با تثبیت سطح قند خون و جلوگیری از افزایش سطح گلوکز خون از حملات اضطرابی جلوگیری کند.

اختصاص دادن زمان زیاد برای دنبال کردن اخبار در تلویزیون و رسانه‌های اجتماعی می‌تواند منجر به افزایش استرس شود. اگر دنبال کردن اخبار استرس شما را افزایش می دهد، زمانی را که صرف دنبال کردن اخبار می‌کنید، محدود کنید.

پرسش‌های متداول راجع به استرس و سوزش قلب

چه زمانی به پزشک مراجعه کنم؟

در صورت بروز علائم زیر همراه استرس و سوزش قلب فورا با پزشک خود تماس بگیرید:

  • درد ناگهانی و شدید قفسه سینه به ویژه در ناحیه‌ی مرکزی یا چپ قفسه سینه
  • احساس فشار در قفسه سینه به مدت بیش از 10 دقیقه
  • انتشار در قفسه سینه به فک، گردن، شانه‌ها، بازوها و پشت
  • عدم احساس اضطراب قبل از بروز درد قفسه سینه
  • سوزش قلب به طور ناگهانی و بدون هیچ علت توجیه کننده
  • تنگی نفس واقعی
  • بیهوش شده‌اید یا کاهش سطح هوشیاری
  • احساس گیجی یا سردرگمی و از دست دادن کنترل اوضاع
  • احساس ضعف و ناتوانی در انجام فعالیت‌های معمول به طور ناگهانی
  • بروز تعریق سرد، ضربان قلب سریع و نامنظم و حالت تهوع و استفراغ همراه با سوزش قلب

علت استرس و سوزش قلب در سمت چپ چیست؟

اگرچه اضطراب می‌تواند باعث درد قفسه سینه در سمت چپ شود، اما همچنین می‌تواند نشانه‌ای از حمله قلبی یا دیگر اختلالات قلبی باشد. بنابراین درصورت بروز سوزش قلب در سمت چپ، فورا برای برای انجام مراقبت‌های پزشکی اقدام کنید.

سوزش قلب هنگام استرس در کدام قسمت از قفسه سینه بروز می‌کند؟

اغلب، افراد مبتلا استرس و سوزش قلب، احساس درد مبهم در ناحیه‌ی مرکزی قفسه سینه خود را گزارش می‌دهند.

سوزش قلب بر اثر استرس چه مدت طول می‌کشد؟

این مسئله از فردی به فرد دیگر متفاوت است. به طور معمول سوزش قلب بر اثر استرس کمتر از 10 دقیقه طول می‌کشد. به علاوه تنفس عمیق و سایر تکنیک‌های آرام سازی باعث تسریع در تسکین و بهبودی سوزش قلب موقع استرس را می‌شود.

اگر سوزش قلب موقع استرس برطرف نشد چه باید کرد؟

در اغلب موارد، سوزش قلب بر اثر استرس به سرعت ایجاد می‌شود و سپس به سرعت محو می‌شود. اگر درد قفسه سینه فرد از بین نرفت یا به تدریج افزایش یافت، ممکن است نشانه‌ای از حمله قلبی باشد. در این صورت فرد باید در اسرع وقت تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گیرد.

چگونه مطمئن شویم که سوزش قلب در اثر سکته قلبی نیست؟

در حالی که سوزش قلب حین استرس می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، اما معمولا به قفسه سینه محدود می‌شود. درصورتی که اکثر افرادی که درد قفسه سینه حمله قلبی را تجربه می‌کنند، دردی فشرده، سنگین یا شدید را توصیف می‌کنند که از قفسه سینه به سمت بازوها، شانه‌ها، پشت، گردن و فک منتشر می‌شود. به علاوه، به طور معمول درد قفسه سینه مربوط به قلب بیشتر از چند دقیقه طول می‌کشد یا از بین می‌رود و مجددا عود می‌کند.

سخن پایانی

استرس، واکنش طبیعی بدن ما در مواجهه با یک تهدید است که می‌تواند ما را برای مقابله با خطرات جدی و واقعی آماده کند. اما گاهی استرس شدید، جنبه‌ی بیماری پیدا می‌کند و سلامتی ما را به مخاطره می‌اندازد.

در این مقاله به ارتباط استرس و سوزش قلب، علت سوزش قلب موقع استرس، علائم خطر سوزش قلب بر اثر استرس، افتراق سوزش قلبی استرس و سکته‌ی قلبی و راه‌های برطرف کردن سوزش قلب موقع استرس پرداختیم.

دانستیم که سوزش قلب یک علامت حملات استرس و همین طور زنگ خطر سکته‌ی قلبی می‌باشد؛ بنابراین اقدام به موقع جهت افتراق این دو وضعیت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در چنین موقعیتی پزشکان مجرب می‌توانند با تشخیص دقیق و به موقع از بروز عوارض ناتوان‌کننده و دائمی برای شما با جلوگیری کنند. کلینیک ما با استفاده از حضور پزشکان حاذق و فراهم کردن امکانات تشخیصی و درمانی لازم شما را در این امر یاری خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید