کلینیک قلب دکتر هومان

بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق
Search
بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق

علت تیر کشیدن قلب و درد پشت

علت تیر کشیدن قلب و درد پشت، شامل ایسکمی قلبی، آنژین صدری و حمله قلبی

آیا تا به حال برای شما نیز پیش آمده که در هنگام انجام فعالیت‌های روزانه، تیر کشیدن قلب و درد پشت را احساس کنید آیا نگران می‌شوید که نکند در معرض یک حمله قلبی قرار گرفته‌اید؟ آیا به اورژانس مراجعه می‌کنید و درمان‌های اساسی را آغاز می‌کنید؟ یا سعی می‌کنید اندکی استراحت کنید و با درمان‌های خانگی تیر کشیدن قلب خود را از بین ببرید؟‌ ما می‌خواهیم به شما بگوییم که با احساس تیر کشیدن قلب نگران نشوید و از یک حمله قلبی نترسید.

اگر تیر کشیدن قلب شما شدید بود و با علائمی مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس، حالت تهوع، سرگیجه و خستگی ناگهانی رخ داده است، به سرعت خود را به اورژانس برسانید. در ادامه مقاله به شما خواهیم گفت علت تیر کشیدن قلب و درد پشت چیست و چگونه باید آن را درمان کنید؟

تیر کشیدن کف پا و قلب

آشنایی با 12 علت تیر کشیدن قلب و درد پشت

شاید نتوان در همان ابتدا علت تیر کشیدن قلب و درد پشت را به خوبی تشخیص داد؛ اما فراموش نکنید که این درد به هر دلیلی که رخ داده باشد، هرگز نباید آن را نادیده بگیرید و برای درمان آن کاری نکنید. ما انسان‌های عادی، در همان قدم‌های اولیه نمی‌توانیم تشخیص دهیم تیر کشیدن قلب که با درد پشت همزمان شده، به چه علتی رخ داده است؟ شاید شما در معرض یک حمله قلبی قرار داشته باشید و شاید هم این موضوع تنها به علت خوردن غذای سنگین و ناسازگار با معده شما رخ داده باشد.

در ادامه مطلب برخی از مهم‌ترین پارامترهایی که به عنوان علت تیر کشیدن قلب از پشت، توسط متخصصان مطرح شده‌اند را به شما معرفی می‌کنیم. برخی از این علل به سیستم قلب مربوط هستند و برخی دیگر هیچ ارتباطی با قلب و بیماری‌های قلبی ندارند. اما بهتر است شما در مورد تمامی این موارد آگاهی لازم را داشته باشید تا در مواقع ضروری بتوانید جان خود را هر گونه آسیب و بیماری نجات دهید:

  1. ایسکمی قلبی

ایسکمی قلبی زمانی رخ می‌دهد که قلب نتواند اکسیژن مورد نیاز خود را از خون به دست آورد. ممکن است رگ‌های قلب به هر علتی دچار انسداد شده باشند و این موضوع باعث کاهش اکسیژن رسانی به قلب شده باشد.

کسانی که با ایسکمی قلبی مواجه هستند، علائمی مانند تیر کشیدن قلب و درد پشت که به سمت شانه‌ها و بازو منتشر می‌شود را تجربه می‌کنند. معمولاً افرادی که برای مدت زمان طولانی تحت استرس و اضطراب شدیدی بوده‌اند، غذاهای سنگین و چرب می‌خورند و یا فعالیت بدنی شدیدی دارند، بیش از دیگران در معرض این بیماری قرار دارند.

  1. آنژین صدری

گاهی علت تیر کشیدن قلب و درد پشت، وجود یک بیماری به نام آنژین صدری است. این مشکل زمانی به وجود می‌آید که رگ‌هایی که به قلب منتهی می‌شوند، به سبب وجود پلاک‌ها و چربی در خون، دچار گرفتگی و انسداد شده باشند. برخی از بیماران ممکن است ماه‌ها با درد قفسه سینه و یا درد پشت مواجه باشند و به آن توجهی نکنند. اما به مرور زمان این درد بیشتر شده و علائمی مانند فشار قفسه سینه و درد و سوزش قلب را به وجود می‌آورد.

  1. حمله قلبی

یکی از مهم‌ترین پارامترهایی که باعث تیر کشیدن قلب و درد پشت می‌شوند و هرگز نباید از کنار آن ساده عبور کرد، حمله قلبی ست. چرا که حمله قلبی به صورت ناگهانی بروز پیدا کرده و جان و زندگی بیمار را به خطر می‌اندازد.

حمله قلبی علائم و نشانه‌هایی دارد که با مشاهده آن‌ها، باید در اولین فرصت به اورژانس مراجعه نمایید تا متخصصان به شما کمک کنند. از جمله این علائم می‌توان به تنگی نفس، ضربان قلب نامنظم، فشار بر روی قفسه سینه، حالت تهوع و استفراغ، سرگیجه، تعریق و درد منتشر شونده به بازو اشاره نمود.

  1. میوکاردیت

زمانی که عضله قلب به هر علتی با التهاب مواجه شود، پزشکان می‌گویند او به میوکاردیت مبتلا شده است. این بیماری علائم دیگری مانند تنگی نفس، خستگی شدید و تب را به وجود می‌آورد که باید با مشاهده هر کدام از آن‌ها، به سرعت به یک متخصص مراجعه نموده و فرایند درمان خود را آغاز کرد.

  1. پریکاردیت

یکی دیگر از مهم‌ترین بیماری‌هایی که به عنوان علت تیر کشیدن قلب و درد پشت مطرح شده، پریکاردیت می‌باشد. پریکاردیت در واقع یک نوع بیماری خود ایمنی است که عضله قلب را با التهاب بسیار زیادی مواجه می‌کند. معمولاً کسانی که به این بیماری دچار شده‌اند، در هنگام خواب و استراحت درد شدیدی را در قفسه سینه خود احساس می‌کنند.

  1. افتادگی دریچه میترال

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که زمینه ساز درد پشت و تیر کشیدن قلب است، افتادگی دریچه میترال نام دارد. در این گونه مواقع، دریچه میترال به عللی که هنوز ناشناخته باقی مانده است، بسته می‌شود. بنابراین خون به سمت دهلیز چپ برگشت نموده و دیگر به سایر عضلات بدن نمی‌رسد.

  1. آنوریسم آئورت

آئورت یکی از مهم‌ترین رگ‌های خونی قلب به شمار می‌رود که وظیفه اصلی آن، انتقال خون از قلب به سایر قسمت‌های بدن است. در صورتی که دیواره شریان قلب مانند یک بادکنک شده و به آرامی ضعیف شود، فرد با مشکلی به نام آنوریسم آئورت مواجه می‌گردد. از جمله مهم‌ترین عللی که باعث ایجاد این بیماری می‌شوند، می‌توان به مصرف سیگار، کلسترول و فشار خون بالا و همچنین عوامل وراثتی اشاره نمود. برخی از بیماران علاوه بر درد قلب، دردهایی را در قسمت شکم خود نیز احساس می‌کنند.

  1. مشکلات ریوی

گاهی اوقات شما برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب از پشت به یک پزشک متخصص مراجعه می‌کنید و او به شما می‌گوید این درد، منشاء ریوی دارد. البته این ادعا از سوی پزشک، پس از بررسی‌ها، آزمایشات و عکسبرداری‌های مختلف مطرح می‌شود.

مشکلاتی که بر اساس بیمار‌های ریوی پدید می‌آیند شامل تیر کشیدن قلب، سرفه، تنگی نفس و خس خس سینه هستند. به خصوص افرادی که به سیگار اعتیاد دارند و یا بر اساس شغل خود، ساعات طولانی را در محیط‌های پر گرد و غبار به سر می‌برند، به بیماری‌های ریوی دچار می‌شوند.

  1. بیماری‌های سیستم گوارش

گاهی علت تیر کشیدن قلب و درد پشت، چیزی نیست جز بیماری‌ها و مشکلات گوارشی. از جمله این بیماری‌ها می‌توان به رفلاکس معده، نفخ، سوزش سر دل، مشکلات کیسه صفرا، اختلالات بلع و فتق هیاتال اشاره نمود.

  1. سرطان ریه و تومورهای بدخیم

تا پیش از این تصور می‌شد که سرطان ریه، علائمی مشابه بیمار‌های قلبی را به وجود می‌آورد. اما در بررسی‌های اخیر این نتیجه حاصل شد که علاوه بر سرطان ریه، بیماری‌هایی مانند سرطان شکم، سرطان کبد، سرطان مری و سایر تومورهای بدخیم بدن نیز تیر کشید قلب و درد پشت را با خود به همراه می‌آورند.

  1. اختلالات عضلانی

گاهی اوقات یکی از عضلاتی که در قسمت قفسه سینه و یا بالای کمر قرار دارند، دچار سفتی و گرفتگی می‌شوند. این موضوع باعث التهاب تاندون‌ها و بافت‌های همبند عضلانی شده و دردهایی مشابه با بیماری های قلبی را ایجاد می‌کند.

  1. التهاب عصب

اگر عصب نخاعی که در ستون فقرات قرار دارد، به هر علتی با التهاب یا فشردگی مواجه گردد، دردهای ناخوشایندی در قسمت پشت و قفسه سینه ایجاد می‌شود. معمولاً عصب نخاعی به علت بیماری‌هایی مانند دیسک کمر یا خار استخوان تحت فشار قرار گرفته و درد شدیدی ایجاد می‌کند. در این گونه مواقع بیماران احساس می‌کنند که قلب آن‌ها درد می‌کند و تیر می‌کشد. این موضوع باعث نگرانی آن‌ها می‌شود، در حالی که موضوع به التهاب عصب نخاعی مربوط است.

 

تشخیص علت تیر کشیدن قلب و درد پشت

خوشبختانه روش‌های دقیق و کاملی وجود دارد که پزشکان از طریق آن می‌توانند به راحتی علت تیر کشیدن قلب و درد پشت بیمار را تشخیص دهند. به سبب آن که جان و زندگی ما به شیوه عملکرد قلب ما بستگی دارد، بنابراین تشخیص مشکلاتی که آن را درگیر نموده، بسیار تا بسیار مهم است. پس از این آزمایشات و بررسی‌های دقیق، متخصصان می‌توانند یک روش درمانی کامل و موثر را برای بیمار خویش در نظر بگیرند.

در ادامه مطلب، شما را با برخی از رایج‌ترین روش‌های تشخیص علت تیر کشیدن قلب از پشت آشنا می‌کنیم:

  • چک کردن ضربان بیمار

اولین قدم برای تشخیص بیماری‌های قلبی که فرد با آن‌ها مواجه شده، بررسی ضربان نبض بیمار است. با این تست پزشک متوجه می‌شود که ضربان قلب بیمار طبیعی است یا خیر؟

  • اندازه گیری فشار خون

فشار خون در بیمارانی که به مشکلات قلبی مبتلا شده‌اند، یکی از مهم‌ترین معیارهای تشخیص است. با عدد بزرگی که نمایان می‌شود، اندازه فشار رگ‌های خونی را (زمانی که قلب در حال انقباض است) بررسی می‌کنند. عدد کوچک نیز (که پزشکان آن را به نام فشار دیاستولیک می‌شناسند) فشار خون در هنگام پر شدن مجدد قلب را نشان می‌دهد.

  • اکو کاردیوم

در روش اکو کاردیوم متخصصان سعی می‌کنند با ارسال امواجی با فرکانس بالا که به آن‌ها امواج فراصوت گفته می‌شود، یک تصویر دقیق از قلب به دست آورند. با روش اکو کاردیوم می‌توان مواردی مانند عملکرد دریچه‌های قلب و عروق، انقباضات عضله قلب و سایز قلب بیمار را به درستی اندازه‌گیری نمود.

  • نوار قلب

نوار قلب که در اصلاح پزشکی به آن الکتروکاردیوم گفته می‌شود، یکی از بهترین روش‌ها برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب و درد پشت است. در این فرایند با دقت هر چه بیشتر، میزان فعالیت الکتریکی قلب سنجیده می‌شود. با این تست پزشک متوجه می‌شود که در قسمت‌های مختلف قلب بیمار چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟ تعداد ضربان قلب و ریتم آن توسط نوار قلب بررسی می شود.

  • الکتروکاردیوگرافی سیار

در این روش یک هولتر یا الکتروکاردیوگرافی برای مدت زمان 24 ساعت به بیمار متصل می‌شود. با این روش پزشکان می‌توانند آریتمی‌های قلبی و هر گونه اختلالی در عملکرد قلب را برای مدت زمان 24 ساعت اندازه گیری نمایند.

  • تست ورزش

این تست معمولاً برای ارزیابی میزان فعالیت قلب به خصوص در مواقعی که فرد به انجام اموری مانند کارهای روزانه، ورزش و… مشغول است به کارمی رود. در این تست پزشک از بیمار می‌خواهد تا بر روی تردمیل راه برود و همزمان بسیاری از عملکردهای قلب را مورد بررسی قرار می‌دهد.

  • عکسبرداری ام آر آی

در این شیوه متخصصان سعی می‌کنند با ارسال امواج مغناطیسی، از قلب و همچنین تمامی رگ‌های آن، عکس‌های دقیقی به دست آورند.

  • عکسبرداری سی تی قلب

در این فرایند دستگاهی به دور بیمار چرخیده و با استفاده از اشعه ایکس، تصاویر بسیار با کیفیتی از قلب می‌گیرد. سی تی قلب یکی از پیشرفته‌ترین روش‌هایی است که متخصصان از آن برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب از پشت استفاده می‌کنند.

  • آزمایش خون

زمانی که یک فرد برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب و درد پشت به پزشک متخصص مراجعه می‌کند، پزشک برای او آزمایش خون را در نظر می‌گیرد. آزمایش خون موارد بسیار زیادی را نشان می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به تعداد گلبول‌های قرمز و سفید خون، تعداد پلاکت‌ها، میزان هموگلوبین خون، کلسترول، چربی و همچنین عملکرد کبد و تیروئید اشاره نمود.

  • آنژیوگرافی

در این شیوه که به نام کانترگذاری قلب هم شناخته می‌شود، پزشکان با کمک اشعه ایکس، رگ‌های تغذیه کننده عضله قلب را بررسی می‌نمایند. با این روش می‌توان بسیاری از بیماری‌های کرونری را تشخیص داد و برای درمان آن اقدام نمود.

  • رادیوگرافی قفسه سینه

با استفاده از تست رادیوگرافی قفسه سینه، می‌توان اندازه و شکل قلب را به خوبی مشاهده نمود. علاوه بر این، تست رادیوگرافی سینه وجود مایعات در ریه یا بیماری‌هایی که به ریه مربوط هستند را نشان می‌دهد.

 

موثرترین درمان برای تیر کشیدن قلب و درد پشت

متخصصان برای آن که بتوانند درمان موثری برای رفع تیر کشیدن قلب و درد پشت ارائه دهند، باید منشاء اصلی این درد را پیدا کنند.‌ با آزمایشات و بررسی‌های تخصصی، می‌توان به راحتی علت تیر کشیدن قلب و درد پشت را پیدا کرد و سپس آن را درمان نمود.

به سبب حساسیت‌هایی که سیستم قلب ما از آن برخوردار است، هرگز به صورت خودسرانه از دارو استفاده نکنید. همچنین برای رفع درد قلب و پشت خود، از افراد غیر متخصص یاری نخواهید.

حال که پزشکان حاذق و با تجربه‌ای در کشورمان وجود دارند که می‌توانند برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب و درد پشت به ما کمک کنند و بهترین درمان را ارائه دهند، چرا به آن‌ها مراجعه نکنیم؟ متخصصان ماهر و برجسته قلب، به شما کمک می‌کنند تا هر گونه ناراحتی جسمانی خود را درمان کرده و یک زندگی شاد و طولانی داشته باشید.

در ادامه مقاله، برخی از داروهایی که برای رفع تیر کشیدن قلب و درد پشت از سوی پزشکان تجویز می‌شوند را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد:

  • داروهای شل کننده عروق

در مواقعی که پزشکان به این تشخیص برسند که درد پشت و تیر کشیدن قلب، به سبب گرفتگی یکی از عروق قلب رخ داده است، داروهای شل کننده عروق را برای او در نظر می‌گیرند. یکی از بهترین نوع این داروها نیتروگلیسیرین است که معمولاً به صورت زیرزبانی مصرف شده و باعث آزاد شدن شریان‌های قلب می‌شود. به این صورت خون می‌تواند آزادانه در رگ‌ها جریان پیدا کرده و بیمار از خطر هر گونه حمله قلبی نجات پیدا می‌کند.

  • داروهای ترومبولیتیک

این داروها که به لخته شکن نیز معروف هستند، برای افرادی تجویز می‌شوند که به سبب وجود یک لخته خون در رگ‌های خود، در معرض حمله قلبی قرار دارند. مصرف این داروها سبب می‌شود که لخته‌های خون تجزیه شده و خون بتواند مانند قبل آزادانه به سمت عضله قلب حرکت کند.

  • داروهای رقیق کننده خون

این داروها نیز برای بیمارانی تجویز می‌شود که آزمایشات نشان داده در شریان‌های قلب یا ریه آن‌ها لخته های خون وجود دارد. ضمناً مصرف این داروها از به وجود آمدن لخته‌های بیشتر جلوگیری نموده و بیمار را از خطر بیمار‌های قلبی مصون نگه می‌دارد.

  • داروهای سرکوب کننده اسید

گاهی پزشکان به این نتیجه می‌رسند که تیر کشیدن قلب و درد پشت بیمار، به سبب وارد شدن اسید معده به مری رخ داده است. در این گونه مواقع، بهترین دارویی که می‌توان برای بیمار تجویز نمود، داروهای سرکوب کننده اسید هستند. این داروها اسید معده را به میزان فراوانی کاهش داده و از وارد شدن آن به مری جلوگیری به عمل می‌آورند.

  • داروهای ضد افسردگی

در صورتی که تیر کشیدن قلب و درد پشت بیمار، به سبب حملات پانیک رخ داده باشد، لازم است بیمار برای مدت زمانی که پزشک تعیین می‌کند، از داروهای ضد افسردگی و آرام بخش استفاده کند.

 

مهم ترین ویژگی های تیر کشیدن قلب که به بیماری های قلبی مربوط است

درد قلب همیشه به سیستم قلب و عروق ما ربط ندارد و همین امر، کار تشخیص آن را سخت‌تر می‌کند. اگر ما می‌دانستیم علت تیر کشیدن قلب و درد پشت، به سبب یک حمله قلبی یا بیماری در این سیستم رخ داده، به سرعت خود را به اورژانس یا یک متخصص قلب می‌رساندیم.

مشکل از جایی آغاز می‌شود که بیماری‌های ریوی، بیماری‌های سیستم گوارش، آسیب‌های استخوانی و عضلانی و حتی مشکلات اندام‌های داخلی شکمی، علائمی مشابه بیماری‌های قلبی به وجود می‌آورند. اما با شناخت برخی از ویژگی‌های حملات و بیماری‌های قلبی، تا حدودی می‌توان به این سوال پاسخ داد که آیا علت تیر کشیدن قلب از پشت، به یک بیماری یا حمله قلبی مربوط است یا خیر؟

ویژگی‌های بیماری‌ها و حمله‌های قلبی که نباید از آن‌ها غافل شوید عبارتند از:

  • شدت درد قلب، در افرادی که آن را تجربه می‌کنند، یکسان نیست. چنین دردهایی معمولاً با ماهیت افزایش یابنده – کاهش یابنده پدید می‌آیند. به گونه‌ای که درد قلب از قسمت پشت شدید شده و سپس آرام می‌شود و دوباره شروع می‌شود.
  • دردی که در قسمت قلب خود تجربه می‌کنید، معمولاً بین 2 تا 5 دقیقه به طول می‌انجامد. در صورتی که این درد بیش از 5 دقیقه طول کشید، حتماً به پزشک مراجعه نموده و موضوع را با او مطرح کنید.
  • درد قلب گاهی به سمت شانه‌ها و بازو نیز امتداد پیدا می‌کند. حتی برخی از بیماران درد قلب را در قسمت‌هایی به جز قفسه سینه احساس می‌کنند. گاهی اوقات در یک حمله و یا بیماری قلبی، گردن، میان دو کتف، فک، دندان‌ها و شکم نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرند.
  • درد قلب با انجام دادن فعالیت‌هایی مانند ورزش کردن، برقراری رابطه جنسی و قرار گرفتن در یک موقعیت استرس‌زا آغاز شده و به مرور بیشتر می‌شود.
  • معمولاً درد قلب در مواقعی مانند اول صبح، سرمای فصل زمستان و یا خوردن یک غذای سنگین بیشتر از قبل می‌شود.
  • درد قلب که نشان دهنده یک خطر و تهدید برای جان بیمار است، با علائمی مانند تنگی نفس، درد قفسه سینه، خستگی شدید، سرگیجه، دردهای شکمی، عرق کردن و حالت تهوع بروز پیدا می‌کند.

 

بدانید که همه حمله‌های قلبی یکسان نیستند

حتی اگر علت تیر کشیدن قلب و درد پشت شما به سبب یک حمله قلبی رخ داده باشد، باید بدانید که تمامی حملات قلبی با همدیگر یکسان نیستند! در واقع انسان‌ها بر اساس شرایط جسمانی و محیطی که دارند، به شیوه‌های مختلف حمله قلبی را تجربه می‌کنند. همان گونه که می‌دانید، قلب یکی از مهم‌ترین عضلاتی است که در بدن ما انسان‌ها وجود دارد و خون را به قسمت‌ها مختلف بدن پمپاژ می‌کند.

اکسیژن و مواد مغذی که قلب برای فعالیت خود به آن نیاز دارد، از طریق خون در دسترس آن قرار می‌گیرد. حال اگر به هر علتی خون نتواند به قلب برسد، فرد ممکن است با حمله قلبی مواجه شود. هر چند حمله قلبی به ناگهان رخ می‌دهد، اما به سبب فعالیت طولانی مدت قلب رخ داده است. همه حملات قلبی یکسان نیستند و عوامل مختلفی بر روی آن تاثیر می‌گذارد که در این قسمت به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • افزایش سن: افرادی که پا به سن گذاشته‌اند، بیش از جوانان در معرض حمله‌های قلبی قرار دارند.
  • وراثت: کسانی که در خانواده و یا فامیل آن‌ها سابقه بیماری‌های قلبی و یا حمله‌های قلبی وجود دارد، ممکن است در معرض خطر باشند.
  • فشار خون و کلسترول بالا: حمله قلبی برای کسانی که فشار خون یا کلسترول بالایی دارند، ممکن است با شدت بیشتری رخ دهد.
  • چاقی: چاقی نیز یکی از مهم‌ترین عوامل زمینه ساز حمله قلبی است و شاید افراد چاق، چنین حمله‌ای را با شدت بالا احساس کنند.
  • سبک غلط زندگی: افرادی که از سیگار و مشروبات الکلی استفاده می‌کنند، رژیم غذایی نامناسبی دارند و ورزش نمی‌کنند، بیش از سایرین در معرض خطر هستند.

 

علت تیر کشیدن قلب از پشت و علائم آن

بدون شک برای افرادی که با یک حمله قلبی و یا یک نارسایی در سیستم قلب مواجه می‌شوند، تجربه‌ای بسیار سخت و ناخوشایند است. اما بهتر است بدانید که بیماران در چنین مواقعی چه علائمی را تجربه می‌کنند؟ دانستن این موضوع سبب می‌شود که بهتر بتوانید علت تیر کشیدن قلب و درد پشت را تشخیص داده و برای درمان آن به یک پزشک متخصص مراجعه کنید. معمولاً این درد از قسمت پشت قلب و یا قفسه سینه آغاز شده و به آرامی شدید‌تر می‌شود. چنین دردی ممکن است پس از یک آسیب به وجود آید و در برخی از مواقع نیز، بدون هیچ علتی بروز پیدا کند.

بیمارانی که با تیر کشیدن قلب و درد پشت مواجه شده‌اند، می‌گویند چنین علائمی را در آن هنگام تجربه کرده‌اند:

  • درد قلب از قسمت بالای کمر و قفسه سینه آغاز شده و به سمت شانه و بازو امتداد پیدا می‌کند.
  • درد و سوزش قلب، حالتی شبیه به برق گرفتگی دارد که معمولاً با حرکت کردن و انجام کارهای روزانه، بدتر و بدتر می‌شود.
  • بیماران در این گونه مواقع سفتی زیادی را در قسمت شانه، قفسه سینه و بالای کمر خود احساس می‌کنند. این موضوع سبب می‌شود نتوانند مانند قبل رانندگی کنند و یا امور عادی روزانه مانند لباس پوشیدن را انجام دهند.
  • ممکن است بیمار در قفسه سینه خود به جای درد، احساس فشار یا سیری مضاعف را تجربه کند.
  • گاهی اوقات دنده‌ها، قفسه سینه و کمر فرد بیمار با بی حسی مواجه می‌شود.
  • در برخی از مواقع و نه همیشه، این درد با استراحت کردن تسکین پیدا می‌کند و دوباره شروع می‌شود.

 

سخن پایانی

قلب، این حیاتی‌ترین و شگفت انگیزترین عضو بدن ما، همواره و بدون استراحت در حال کار و فعالیت است. انجام تمامی اموری که در طول شبانه روز با آن‌ها سر و کار داریم، بدون وجود یک قلب سالم و قدرتمند، بسیار سخت و دشوار می‌شود.

در صورتی که برای قلب شما هر نوع مشکلی به وجود آید، علائم و نشانه‌های خاصی را تجربه خواهید کرد. تیر کشیدن قلب و درد پشت، یکی از شایع‌ترین علائمی است که باید به آن توجه ویژه‌ای نمایید.

ما با ارائه این مقاله، سعی کردیم هر آن‌چه در مورد علت تیر کشیدن قلب و درد پشت می‌دانستیم در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. در پایان بر این نکته تاکید می‌کنیم که اگر درد قلب شما با علائمی مانند تنگی نفس، تپش‌های نامنظم، سرگیجه، حالت تهوع، استفراغ، خستگی شدید، درد منتشر شده به بازو و شانه همراه بود، حتی لحظه‌ای برای مراجعه به اورژانس درنگ نکنید. در این گونه مواقع، یک پزشک متخصص باید وضعیت شما را بررسی نموده و به سرعت درمان‌های لازم را آغاز کند.

دیدگاهتان را بنویسید