یکی از شایع ترین بیماری عروقی در زنان و مردان واریس است که بیشتر اندام های تحتانی مانند پاها را درگیر می کند. عوامل متعددی مانند جنسیت، چاقی، وضعیت شغلی نامناسب، ژنتیک و … می توانند در ایجاد رگ های واریسی نقش داشته باشند.
واریس انواع مختلفی دارد و بسته به شدت و پیشرفت بیماری در صورت مراجعه به کلینیک واریس، بهترین دکتر واریس اقدامات درمانی متفاوتی اعم از تجویز جوراب واریس، تغییر سبک زندگی، درمان واریس با لیزر، درمان واریس با اسکلروتراپی، جراحی و … را توصیه می کند.
متاسفانه بسیاری از بیمارانی که برای درمان واریس به کلینیک ما مراجعه می کنند به دلیل پیشرفت بیماری دچار لختگی خون، زخم های واریسی، تغییر رنگ پوست و … شده اند و پس از مشاهده این عوارض به فکر مراجعه به پزشک افتاده اند.
و وقتی از آنها سوال می شود که چرا در ابتدای بیماری به ما مراجعه نکردید می گویند ما اصلا فکر نمی کردیم این رگ های بنفش و آبی رنگ یک روزی بتوانند برای ما معضلی درست کنند!
بنابراین اگر شما هم دچار بیماری واریس هستید در همان ابتدای بیماری نسبت به درمان آن اقدام کنید تا بعدها با پیشرفت بیماری مجبور به درمان های تهاجمی و هزینه بر نشوید.
مجموعه ما با بهره مندی از بهترین پزشکان قلب و عروق تهران به صورت تخصصی در زمینه درمان واریس در خدمت شما عزیزان است. و این کلینیک با بهره مندی از تجهیزات روز دنیا در کوتاه ترین زمان ممکن تصحیح عملکرد رگ های خونی و زیبایی پوستی را به شما باز میگرداند.
فهرست مطالب
واریس چیست؟
شریان های قلبی که شامل سرخرگ ها و سیاهرگ ها هستند، وظیفه برگشت خون به قلب را برعهده دارند. در صورتی که دریچه های این رگ ها دچار مشکل شوند این وظیفه به خوبی انجام نمی گیرد و باعث ایجاد رگ های واریسی در سراسر بدن به خصوص پاها خواهد شد.
اگر بخواهیم ساده تر بگوییم؛ واریس رگ های برجسته به رنگ آبی تیره و بنفش هستند که روی سطح پوست نمایان می شوند و معمولا نیاز به درمان و بررسی دارند.
دلایل واریس چیست؟
از عمده ترین دلایل ابتلا به واریس می توان به: ژنتیک، اضافه وزن، یبوست، وضیت شغلی، بارداری، استعمال دخانیات و اختلالات هورمونی اشاره کرد.
نشانه های واريس چیست؟
بروز علائم واریس نشان دهنده پیشرفت بیماری است که نیاز به درمان سریع دارد، از جمله نشانه های واریس که نیاز به بررسی بیشتر در کلینیک واریس دارند عبارتند از:
- خارش پاها؛
- احساس درد، خستگی و سنگینی پاها؛
- زخم و خونریزی از رگ ها در موارد شدیدتر؛
- گرفتگی عضلات در هنگام استراحت؛
- تغییر رنگ پوست؛
- متورم شدن رگها؛
روش های تشخیص واریس در کلینیک واریس
در بهترین کلینیک واریس تهران یا هر شهر دیگری، متخصص واریس پس از معاینات لازم، سونوگرافی داپلر رنگی از رگ های بیمار گرفته می شود تا وضعیت رگ ها به خوبی مشخص شود و بهترین روش درمانی برای واریس انتخاب شود.
در برخی موارد خاصی که بیمار مشکوک به واریس لگنی است (اصولا در زنان باردار این مورد مشاهده می شود) از سونوگرافی درون رگی یا ونوگرافی برای تشخیص استفاده می شود.
روش های درمان واریس در کلینیک واریس
پس از بررسی ها و معاینات انجام شده، بهترین دکتر واریس یکی از روش های درمانی زیر را بسته به شرایط بیمار، نوع بیماری و میزان شدت بیماری انتخاب می کند.
در صورتی که در مراحل اولیه بیماری باشید با استفاده از جوراب واریس می توان این رگ ها را از بین برد. اما در موارد شدیدتر از لیزر، برداشتن رگ، اسکلروتراپی، فلبکتومی و … انتخاب می شود که در ادامه به توضیح برخی از این روش ها خواهیم پرداخت.
درمان واریس پا با لیزر
یکی از نوین ترین روش های درمان واریس پا لیزر درمانی است. در این روش متخصص واریس با تاباندن اشعه های لیزر باعث از بین رفتن رگ های واریسی می شود. درمان واریس پا با لیزر حداکثر نیم ساعت به طول می انجامد.
درمان رگهای عنکبوتی با لیزر
رگ های عنکبوتی عروقی هستند که به صورت شاخه ای در هر ناحیه از بدن دیده می شود. اما این رگ ها اصولا در کناره های بینی، اطراف چشم و پا بیشتر دیده می شود. اگر شما جزء افرادی هستید که به دلیل شرایط کاری مجبور هستید مدت زمانی طولانی بنشینید و یا ایستاده باشید ممکن است به این بیماری مبتلا شوید. لیزر درمانی جزء موثرترین روش ها برای درمان رگ های عنکبوتی است.
درمان واریس پا با اسکلروتراپی
اسکلروتراپی برای درمان واریس در صورتی موثر است که رگ واریسی ریز باشند و عمق پیدا نکرده باشند. در کلینیک واریس این روش درمانی به این شکل انجام می گیرد که؛ پزشک متخصص واریس یک محلول به خصوصی را به داخل رگ های واریسی تزریق می کند که این محلول باعث از بین رفتن این رگ ها می شود.
درمان واریس با RF
این روش نیز مانند لیزر درمانی یکی از روش های سرپایی درمان واریس است و با بی حسی موضعی قابل انجام است. تنها تفاوت درمان واریس با لیزر و درمان واریس با روش رادیوفرکانسی (RF) در این است که؛ رگ های واریس کوتاه با لیزر قابل درمان است و رگ های واریسی بلند با روش رادیوفرکانسی قابل درمان است.
درمان واریس لگنی
اصولا زنان باردار در سه ماه دوم و سوم به واریس لگنی مبتلا می شوند. بهترین دکتر واریس تنها به دلیل علائم موجود نمی تواند به صورت قطع این نوع از واریس را شناسایی کند. و برای تشخیص قطعی واریس لگنی نیاز به انجام سی تی اسکن و یا ونوگرافی است.
درمان واریس با میکروفلبکتومی
این روش نوعی جراحی ریز است که برای رگ های واریسی متورم و برجسته تر استفاده می شود. در روش میکروفلبکتومی پس از بی حسی موضعی بیمار، برش بسیار کوچکی در محلی که متورم شده است زده می شود و با ابزار مخصوصی قسمتی از شاخه رگ واریسی خارج می شود.
برای درمان واریس به چه پزشکی مراجعه کنیم؟
پزشکانی که در زمینه تشخیص و درمان رگ های واریسی فعالیت می کنند متخصصان قلب و عروق هستند.
در آخر
در کلینیک واریس برای درمان این بیماری از انواع روش های درمانی اعم از: تجویز جوراب واریس، درمان واریس با لیزر، اسکلروتراپی، رادیو فرکانسی، جراحی و …. بسته به نوع و شدت بیماری توسط بهترین متخصص واریس تجویز می شود.
ما به شما توصیه می کنیم در صورت مشاهده رگ های واریسی در هر قسمت از بدنتان در سریعترین زمان ممکن به دکتر واریس مراجعه کنید تا با روش های درمانی کم تهاجمی تر و در زمانی کوتاه از شر این رگ ها راحت شوید. پزشکان ما در کلینیک پس از بررسی های لازم و سونوگرافی وریدی بهترین و سریعترین روش درمان واریس را به شما پیشنهاد می دهند. جهت رزرو وقت می توانید با شماره های درج شده در قسمت پایانی این صفحه تماس حاصل فرمایید
پزشک جراح و متخصص