کلینیک قلب دکتر هومان

بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق
Search
بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق

برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم

برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم؛ تا از بروز مشکلات چون سکته قلبی و مغزی و آسیب کلیوی و آسیب به چشم

 

فشارخون بالا معضلی بسیار جدی است که در صورت عدم درمان می‌تواند موجب انسداد رگ‌های خونی، سکته مغزی و قلبی و یا نارسایی قلبی گردد. حتی در برخی مواقع احتمال آسیب کلیویی و آسیب به چشم نیز وجود دارد. سوالی که افکار مبتلایان به فشارخون را به خود مشغول می سازد آن است که “برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم. بی شک در پاسخ به این پرسش باید بگوییم بهترین گزینه مراجعه به یک متخصص فشار خون در تهران خواهد بود.

برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم

آنچه در این مقاله می خوانید :

لازم است برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم؟

 

پیش از آنکه بخواهیم مشخص کنیم بهتر است برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم، ابتدا باید بدانیم چه پزشکانی می‌توانند فشارخون را درمان کنند.

انتخاب پزشکی که بتواند هایپر تنشن را ارزیابی و درمان کند، به اندازه تشخیص هایپر تنشن بالا دارای حائز اهمیت است. ضروری است برای تشخیص وضعیت فشارخون خود به دنبال پزشک مناسب در منطقه خود باشید. در ادامه به لیستی از پزشکانی که می توانند در تشخیص و درمان هایپر تنشن بالا به شما کمک کنند، اشاره کردیم:

  • متخصص داخلی: یکی از پزشکانی که به ارزیابی و تشخیص فشارخون کمک می‌کند، متخصص داخلی است. این متخصصان در حقیقت متخصصان مراقبت های اولیه هستند که می توانند به عنوان پزشک هایپر تنشن نیز عمل کنند. این متخصصین با برخورداری از مدارک و اعتبارنامه‌های پزشکی داخلی در زمینه تشخیص و درمان بیماری های بزرگسالان آموزش و تخصص دارند.
  • پزشک خانواده: از پزشکانی که به ارزیابی و تشخیص فشارخون کمک می‌کنند، پزشکان خانواده هستند. آنها بر پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌های هر یک از افراد خانواده در هر رنج سنی تمرکز دارند. به دلیل گستردگی فعالیت این پزشکان، آنها قادر به درمان هایپر تنشن بالا هستند. در صورتی که فرد پس از تشخیص هایپر تنشن بالا، با هریک از علائم زیر مواجه شد باید در اسرع وقت با متخصص فشار خون در تهران مراجعه نماید.
  • اضطراب شدید
  • خونریزی بینی
  • سردرد شدید
  • تنگی نفس
  • متخصصین اطفال: گروه دیگری از پزشکان که در صورت ابتلای کودکان به هایپر تنشن بالا می‌توان به آنها اتکا کرد، پزشکان اطفال هستند که قادرند هایپر تنشن بالا برای این گروه سنی را شناسایی، کنترل و درمان کنند.
  • متخصصین قلب و عروق: این گروه از افراد پزشکانی هستند که در زمینه تشخیص و درمان بیماری های قلبی و عروقی به خوبی آموزش دیده و تخصص دارند. چنانچه کنترل هایپر تنشن بالا سخت باشد، احتمال آن وجود دارد که به متخصص قلب و عروق که بهترین پزشک برای درمان هایپر تنشن بالا است ارجاع داده شوید.

به علاوه مشاوره با متخصصین قلب می تواند با غربالگری هایپر تنشن بالا، بیماری‌های قلبی احتمالی بیماران را نیز بررسی کند. اگر بیماری قلبی تشخیص داده شود، احتمالاً درمان توسط متخصص قلب برای بیمار ارائه شود.

برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم، چه زمانی باید به متخصص مراجعه کرد؟

 

در پاسخ به این پرسش که برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم، باید گفت چنانچه در مورد هایپر تنشن خود اظهار نگرانی دارید، در مرحله اول می‌توانید به یک پزشک عمومی مراجعه کنید. این پزشکان قادر به تشخیص و تجویز دارو یا توصیه هایی برای ایجاد تغییرات در سبک زندگی بیماران برای بهبود وضعیت آنها است.

در صورتی که نگرانی های بیشتری در مورد سلامت قلب بیمار وجود دارد، احتمالاً شما را به یک متخصص قلب ارجاع دهند.

در صورت وجود شرایط ذیل احتمالاً لازم باشد به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید:

  • چنانچه مشکوک به هایپر تنشن بالا هستید و با مصرف داروهای تجویزی یا انجام تغییرات در سبک زندگی قابل کنترل نیست
  • چنانچه به عنوان شخص مشکوک به هایپر تنشن بالا در خانواده خود سابقه بیماری یا حمله قلبی دارید
  • چنانچه به عنوان شخص مشکوک به فشارخون بالا میزان کلسترول شما بالا بوده یا مبتلا به دیابت هستید
  • چنانچه علائمی از جمله تورم در پاها، تنگ شدن تنفس، بی نظمی در ضربان قلب، سردرد یا احساس سبکی سر همراه دارید که می‌تواند بیانگر مشکلات قلبی دیگر باشد.

متخصصان قلب و عروق علاوه بر درمان بیماری های قلبی، همچنین از آن پیشگیری کنند. اگر فردی از خانواده شما سابقه بیماری قلبی دارد یا بسته به وضعیت خود ریسک بالایی برای ابتلا به بیماری قلبی دارید، احتمالاً به متخصص قلب و عروق ارجاع داده شود. متخصص قلب می تواند برنامه ای برای کمک به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی یا سایر شرایط تهدید کننده زندگی برای بیماران ایجاد کند.

برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم تا علل بروز آن را تشخیص دهد؟

 

برای تشخیص علل بروز هایپر تنشن مراجعه به پزشک متخصص امری بدیهی است. اکنون که می‌دانیم برای تشخیص فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم، بد نیست به علل بروز هایپر تنشن اشاره کنیم.

در کل هایپر تنشن را با دو فاکتور مشخص تعیین می کنند: ابتدا مقدار خونی که قلب پمپاژ می کند و دوم میزان   خون موجود در شریان ها است. در شرایطی که قلب میزان خون بیشتری پمپاژ کند و شریان ها باریک تر گردد، هایپر تنشن فرد افزایش می‌یابد.

در خصوص انواع هایپر تنشن بالا باید بگوییم دو نوع فشارخون وجود دارد که شامل:

  • فشار خون اولیه یا فشارخون ضروری

برای اکثر بزرگسالان، هیچ گونه دلیل محسوسی برای ابتلا به هایپر تنشن بالا وجود ندارد. این نوع فشارخون بالا که به آن هایپر تنشن اولیه یا ضروری شناخته می‌شود؛ به تدریج و با گذر زمان تشدید می‌شود. وجود تجمع پلاک در شریان های موسوم به آترواسکلروز، منجر به افزایش خطر ابتلا به هایپر تنشن بالا می‌شود.

  • فشار خون ثانویه

چنین فشار خونی احتمالاً در پی یک بیماری زمینه ای ایجاد می شود و کاملاً ناگهانی پدیدار شده و منجر به افزایش فشارخون در برابر فشارخون اولیه خواهد شد. ابتلای بیمار به برخی امراض و مصرف داروهای خاص می‌تواند عامل ابتلای فرد به هایپر تنشن ثانویه شود، در ادامه به این امراض و داروها اشاره شده است:

  • ابتلای بیمار به تومور غده فوق کلیه
  • ابتلای مادرزادی بیمار به مشکلات مرتبط با عروق خونی، (به این امراض نقص مادرزادی قلب گویند.)
  • مصرف برخی داروها از جمله داروهای مخصوص سرماخوردگی و ضدسرفه، انواع مسکن، قرص‌های پیشگیری از بارداری و برخی داروهای مورد تجویز پزشک
  • مواد مخدر یا افیونی از جمله آمفتامین ها و کوکائین
  • ابتلا به انواع امراض مرتبط با مشکلات کلیوی
  • آپنه انسدادی خواب
  • مشکلات مرتبط با تیروئید

گاهی صرفا انجام یک چکاپ سلامت می‌تواند زمینه ساز بالا رفتن فشارخون می شود. به این فشار اصطلاحاً سندرم روپوش سفید گفته می شود.

مزایای مراجعه به دکتر متخصص هایپر تنشن چیست؟

 

از آنجا که بیماری فشارخون به عنوان یک بیماری خاموش و بدون علامت می‌تواند برای فرد مبتلا بسیار مهلک باشد، از همین رو ضروری است این معضل در همان مراحل اولیه تشخیص داده شود. در غالب موارد ابتلای بیماران به فشارخون هیچ علت مشخصی ندارد. بنابراین ضروری است برای کنترل و تشخیص این بیماری خاموش حتما از تبحر یک پزشک متخصص و حاذق بهره جویید.

پیش از پاسخ به این پرسش که برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم، باید به ضرورت مراجعه به متخصص بپردازیم. در ادامه به مزایای مراجعه به دکتر هایپر تنشن اشاره می‌کنیم:

  • تشخیص و کنترل بیماری فشارخون در همان مراحل اولیه بیماری
  • ارائه رویکردهایی پیشگیرانه به بیماران اصطلاحاً “های ریسک” و دارای سوابق خانودگی ابتلا
  • ارائه رویکردهای درمانی مناسب در کوتاهترین زمان ممکن
  • ارزیابی صحیح و دقیق علت هایپر تنشن و ارائه راهکارهای درمانی مناسب (در شرایط بیماری زمینه‌ای)
  • کاهش ریسک بروز عوارض ناشی از بیماری فشارخون از جمله گرفتگی و انسداد رگ‌های خونی، حمله یا سکته قلبی، مشکلات کلیوی و در نهایت احتمال خونریزی مغزی بیمار
  • تشخیص و کنترل بیماری پیش از رسیدن آن به مراحل خطرناک و بغرنج و افزایش طول عمر بیمار

معایب عدم مراجعه به دکتر متخصص فشار خون در تهران چیست؟

 

همانطور که پیشتر اشاره کردیم به دلیل خصوصیت بدون علامت بودن این بیماری، ابتلا به این معضل می‌تواند برای فرد مبتلا بسیار مهلک باشد، از همین رو تشخیص به موقع و درست بیماری و اقدام درمانی مناسب در زمان مقتضی بسیار ضروری است.

بنا به دلایلی که در بالا اشاره شد، عدم مراجعه به موقع به دکتر متخصص فشار خون در تهران می‌تواند زمان طلایی برای اتخاذ اقدام مناسب این بیماری را از بین برده و منجر به پشرفت این بیماری پیشرونده شود.

از سوی دیگر به دلیل همان خصوصیت بی علامتی فشارخون بالا چنانچه برای این بیماری به متخصص مراجعه نشود ممکن است تشخیص بیماری به نادرستی صورت گرفته و همین مسئله علاوه بر طولانی ساختن روند درمان، هزینه بالا و غیر ضروری را به بیمار تحمیل نماید.

از سوی دیگر انجام اقدامات درمانی نادرست که بواسطه تشخیص اشتباه انجام می‌شود در مواقعی خود زمینه ساز مشکلات بیشتر یا پیچیده‌تر ساختن مشکل فعلی خواهد بود.

متخصص فشار خون در تهران به چه شخصی اطلاق می‌شود؟

 

بی شک پیش از آنکه بخواهیم انتخاب کنیم برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم بد نیست به شکل اجمالی در مورد خصوصیاتی که یک متخصص فشار خون در تهران را از سایر همکاران خود متمایز می‌سازد، صحبت کنیم. در ادامه به خصوصیات مورد نظر برای این متخصصین اشاره شده است:

  • تخصص کافی ئر حوزه تشخیص، درمان و کنترل هایپر تنشن
  • توانایی تشخیص به موقع و اتخاذ رویکردهای درمانی متناسب با شرایط هر بیمار
  • توانایی تشخیص و کنترل بیماری در مراحل اولیه بیماری و جلوگیری از پیشروری بیماری با وجود علامت نداشتن بیمار
  • تجربه هزاران تشخیص و درمان موفق در حوزه فشار خون
  • توانایی تغییر فوری استراتژی درمانی و جایگزینی آن در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب از درمان پیشین

آنچه یک متخصص فشار خون در تهران را از سایر رقبای کاری خود جدا می‌سازد، داشتن یک چشم انداز درمانی و پیش بینی سیر درمانی و درنهایت توانایی فوری برای جایگزین سازی درمان‌های بهتر است.

 برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم تا مشاوره فشار خون شویم؟

 

همانطور که اشاره کردیم هایپر تنشن به عنوان قاتل خاموش شناخته می‌شود و علت این نامگذاری به دلیل بی‌علامت بودن این بیماری بسیار مهلک است. از آنجا که این بیماری پیشرونده است و می‌تواند زمینه ساز مشکلات جدی چون حمله قلبی، سکته مغزی، آسیب کلیوی و غیره شود، ضروری است حتما برای مشاوره فشار خون به پزشک مراجعه کنید تا مورد ارزیابی قرار گیرد.

حال که می‌دانیم برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم، درنگ نکرده و در اولین فرصت به یک فوق تخصص فشارخون در یک مرکز تخصصی فشارخون که تجهیزات کافی دارد رفته و به ارزیابی فشار خود بپردازید.

مشاوره فشار خون همواره به منزله ابتلای فرد به بیماری فشارخون نخواهد بود اما می‌تواند به کنترل و پایش فشارخون در اشخاص مختلف خصوصاً آن دسته از افرادی که سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند یا اصطلاحاً “های ریسک” محسوب می‌شوند کمک کند تا نظارت دقیقی روی فشار خود داشته باشند.

کلینیک فوق تخصص فشار خون چه اقداماتی انجام می‌دهد؟

 

کلینیک فوق تخصص فشار خون به بررسی و مدیریت هایپر تنشن می پردازد. فشار خون بالا با افزایش خطر سکته مغزی، نارسایی قلبی، حمله قلبی، آسیب چشم و آسیب پیشرونده کلیه همراه است. هرچه هایپر تنشن بالاتر باشد، خطر آن بیشتر است.

احتمالاً پس از حضور در کلینیک فوق تخصص فشار خون از شما خواسته می شود که برای آزمایش یک نمونه ادرار تهیه کنید. پیش از مشاوره با پزشک ویریت شدن، وزن، قد و فشار خون شما توسط پرستار کلینیک ثبت می شود. در مرحله بعد و پس از حضور در کلینیک پزشک سؤالاتی می پرسد و احتمالاً به معاینه فیزیکی شکم، نبض، قلب و چشمان شما می‌پردازد. احتمالاً پزشک از شما درخواست کند، آزمایش خون انجام دهید.

پس از حضور در کلینیک فوق تخصص فشار خون، احتمالاً از شما آزمایش‌های بیشتری از جمله جمع‌آوری ادرار ۲۴ ساعته بگیرند و در صورت لزوم دستورالعمل‌های بیشتری در این مورد به شما ارائه خواهد شد.

در مرحله مشاوره فشار خون بیماران را تشویق به کنترل هایپر تنشن خود میکنیم و به آنها دستورالعمل هایی در مورد بهترین روش انجام این کار میدهیم.

بسیار مهم است که دقیقاً بدانیم از چه نوع درمان دارویی برای فشارخون استفاده کنید، بنابراین به منظور جلوگیری از تداخل دارویی لطفاً فهرست کاملی از داروها و دوزها را به همراه داشته باشید. اگر در گذشته با مصرف قرص های فشار خون خود عوارض جانبی بروز دادید، لیستی از قرص هایی که باعث این مشکلات شده اند را به پزشک ارائه کنید.

هر بیمار متفاوت است، از همین رو به ندرت یک رویکرد درمانی برای همه مناسب باشد. گزینه های من چیست؟ پس از مراجعه به کلینیک، نامه ای از کلینیک فوق تخصص فشار خون دریافت خواهید کرد که حاوی خلاصه‌ای از برنامه مشاوره‌ها و آزمایشات یا درمان‌های آتی را ارائه کرده است.

سوالات متداول در خصوص هایپر تنشن و بهترین پزشک فشارخون

 

  • منظور از فشار خون بالا چیست؟

در حقیقت فشارخون به نیرویی اطلاق می‌شود که وقتی قلب از طریق شریان‌ها و سیاهرگ‌ها خون را پمپاژ می‌کند، منجر به وارد شدن فشار به دیواره‌های عروق خواهد شد. در زمان اندازه‌گیری هایپر تنشن معمولا دو عدد اعلام می‌شود که شامل دیاستولیک و سیستولیک است. نمودار هایپر تنشن نشان دهنده آن است که آیا این اعداد بیانگر  فشارخون پایین، طبیعی یا بالا هستند. در اکثر بیماران، علائمی دال بر هایپر تنشن بالا و یا فشار خون پایین وجود ندارد.

  • تحت چه شرایطی فشارخون شخصی بالا در نظر گرفته می شود؟

در شرایطی که فشارخون شخصی به طور مرتب بالای 120/80 باشد، به احتمال بسیار وی دارای عوامل ریسک ابتلا به هایپر تنشن بالا خواهد بود. چنانچه هایپر تنشن در محدوده 120-139 و/یا 80-89 باشد،، این محدوده به عنوان پیش فشارخون در نظر گرفته می شود.

محدوده 140-159 و/یا 90-99 مرحله 1 هایپر تنشن بالا و محدوده 160-179 و/یا 100-110 مرحله 2 فشارخون است. در شراایطی که فشارخون فردی بالاتر از این محدوده‌های اعلامی باشد،  احتمالا فرد به بحران فشار خون بالا مبتلا باشد که نیازمند مراقبت فوری پزشکی است.

  • علائم هایپر تنشن بالا شامل چه مواردی است؟

در کل فشارخون بالا فاقد علائم خاصی است. عدم وجود علامت در مبتلایان برای مدت بسیار طولانی پیش از ابتلا یا قبل از آنکه فرد پیگیر درمان باشد، وجود دارد. فشارخون بالای درمان نشده می تواند عامل خطر شماره یک بیماران قلبی باشد که احتمالاً منجر به بیماری‌های ناگواری از جمله حمله یا نارسایی قلبی، مرگ ناگهانی، سکته مغزی یا نارسایی کلیه شود.

انجام دوره‌ای معاینات فیزیکی به طورمنظم قادر به تشخیص زودهنگام هایپر تنشن بالا است. تکنسین‌های مراکز درمانی معمولا هنگام مراجعه بیماران برای کنترل و پایش فشارخون خود، فشار آنها را آزمایش می کنند.

  • نحوه کاهش فشارخون بالا چگونه است؟

داروهای مخصوص فشارخون زیادی وجود دارد. پزشکی که  به ارزیابی فشارخون شما می تواند یکی را تجویز کند که برای شما مفید باشد. دسته های زیادی از داروهای هایپر تنشن وجود دارد. در شرایطی که یک دارو که برای فشارخون امتحان می کنید احتمالاً برایتان عوارضی ناخواسته ایجاد کند یا اثربخشی چندانی برایتان نداشته باشد، ممکن است تجویز داروهای دیگر برایتان بهتر عمل کرده و عارضه‌ای ایجاد نکند.

در چنین شرایطی پزشک متخصصی که به وی مراجعه می‌کنید به فیدبک‌های شما در خصوص داروی مصرفی گوش می دهد و به شما در پیدا کردن بهترین و موثرترین دارو با کمترین عارضه جانبی کمک می کند. بدیهی است که اتخاذ یک لایف استایل سالم به منظور کنترل هایپر تنشن بالا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برخی از این تغییرات در لایف استایل بسیار دشوارتر موارد دیگر هستند، اما تمامی آنها قادر به ایجاد تفاوتی محسوس در فشارخون فرد هستند.

  • ترک مصرف سیگار و محدودسازی مصرف الکل

استعمال دخانیات عامل اصلی ایجاد فشار خون بالا و برخی بیماری‌های دیگر است. زمانی که تحت درمان هایپر تنشن بالا قرار می‌گیرید، توقف استعمال دخانیات و سیگار باید در اولویت روتین زندگی شما باشد. بازنگری در میزان مصرف الکل یا حتی توقف مصرف آن از عوامل دیگر در کاهش هایپر تنشن است.

  • حفظ رژیم غذایی سالم و اصولی

برای مبتلایان به فشار خون بالا، ایجاد یک برنامه رژیم غذایی مناسب، امری ضروری است. در رژیم غذایی فوق حذف یا کاهش مصرف غذاهای شور و فرآوری شده و گنجاندن یا افزایش مصرف میوه‌ها، سبزیجات، لبنیات کم‌چرب، غلات کامل، مرغ، ماهی و آجیل، و بازنگری در مصرف غذاها و نوشیدنی‌های شیرین می‌تواند در کاهش موثر فشارخون بالا نقش بسزایی داشته باشد.

  • کاهش وزن یا رفع اضافه وزن

در کنار ایجاد تغییرات مثبت در برنامه غذایی، کم کردن اضافه وزن یکی از بهترین رویکردهای درمانی برای کنترل کردن میزان هایپر تنشن بالا خواهد بود. به ازای هر یک کیلوگرم اضافه وزنی که کاهش می‌دهید، می‌توان انتظار داشت به طور متوسط ​​حدودا هایپر تنشن شما یک واحد پایین‌تر بیاید. بنابراین، صرفا با کاهش وزن حتی یک کیلوگرم می توانید شاهد تفاوتی فاحش در میزان هایپر تنشن خود باشید.

  • ورزش و انجام حرکات ورزشی مناسب

سوای کاهش وزن، از دیگر ابزارهای عالی برای کنترل فشار خون بالا می‌توان به ورزش کردن اشاره کرد. انجام سه تا چهار بار تمرین هوازی در طول هفته به مدت چهل دقیقه قادر به کاهش هایپر تنشن تا شش واحد خواهد بود. از سوی دیگر ترکیب تمرینات ورزشی با وزنه قادر است سه واحد دیگر از فشارخون را کاهش دهد.

  • کجا می توان هایپر تنشن خود را مورد ارزیابی قرار داد؟

می‌توان برای ارزیابی فوری و درست هایپر تنشن خود به یک مرکز تخصصی یا کلینیک فوق تخصص فشار خون مراجعه نمایید. متخصصان مجرب این مراکز تخصصی آزمایش‌های خاصی را انجام می دهند و بر اساس میزان فشارخون هر فرد توصیه هایی را ارائه می دهند. فشار خون بالا و فشار خون پایین هر دو کاملاً قابل ارزیابی و مدیریت بوده و تشخیص زودهنگام کلیدی است.

  • فاکتورهای موثر در ایجاد فشار خون بالا

برخی عوامل  از جمله سن، نژاد، سابقه خانوادگی، اضافه وزن یا چاق بودن، عدم تحرک بدنی، استفاده از تنباکو، مصرف نمک (سدیم) بیش از حد در رژیم غذایی یا پتاسیم بسیار کم در رژیم غذایی، نوشیدن بیش از حد الکل، استرس و  برخی شرایط مزمن ممکن است ریسک ابتلا به هایپر تنشن را افزایش دهد.

  • درمان هایپر تنشن چگونه انجام می شود؟

اگر به فشارخون مبتلا هستید و پزشک برای شما این بیماری را تشخیص داده ضروری است ابتدا با انجام تغییر در سبک زندگی خود نسبت به درمان آن اقدام کنید و در صورت عدم درمان توسط این تغییر سبک نیاز است اقدامات درمانی جدی‌تری از سوی شما اتخاذ گردد.

حال که می‌دانیم برای فشار خون بالا به چه دکتری مراجعه کنیم باید بدانیم که در صورت نیاز به درمان، پزشک ممکن است شما را به کلینیک هایپر تنشن ارجاع دهد، در این مرکز تیم مراقبت بر روی مدیریت و کنترل فشار خون به منظور حفظ آن در محدوده ایمن و ثابت تمرکز خواهد کرد. تیم در مورد اینکه کدام درمان برای شما مناسب‌تر است بحث خواهد کرد.

  • تغییر در سبک زندگی
  • کنترل هایپر تنشن، کلسترول و سطح گلوکز خون
  • فعال شدن به لحاظ فیزیکی و بدنی
  • پیروی از یک برنامه غذایی سالم برای قلب، از جمله رژیم غذایی کم سدیم
  • حفظ وزن سالم
  • مدیریت استرس خود
  • ترک سیگار و دخانیات
  • تجویز داروهای مناسب
  • کلینیک فشار خون چه اقداماتی ارائه می‌کند؟
  • ارائه رویکردهای مراقبتی هماهنگ شده به کمک تیم کلینیک هایپر تنشن بالا، با ارزیابی توسط متخصص قلب و سایر اعضای تیم کلینیک به منظور شناسایی بهترین رویکرد درمانی برای هر فرد
  • ارائه درمان های تخصصی در یک مکان مناسب.
  • ارائه رویکردهای آموزشی در خصوص هایپر تنشن بالا، داروها، ملاحظات رژیم غذایی مخصوص هر فرد، برنامه‌ای برای ترک سیگار و فعالیت های فیزیکی برای کاهش فشارخون.
  • پاسخ به سوالات شما

سخن پایانی

 

در مقاله پیش رو تمام تلاش خود را نمودیم تا پاسخی روشن به سوال بسیار رایج “برای فشار خون به چه دکتری مراجعه کنیم؟ بیان کنیم. ضروری است برای جلوگیری از عوارض فشارخون بالا که می‌تواند بسیار مهلک باشد در اسرع وقت برای مشاوره فشار خون به یک مرکز تخصصی فشارخون همچون مرکز ما مراجعه کنید.

تخصص ما در بیماری‌ها و امراضی مانند هایپر تنشن بالا و افت فشار خون وضعیتی است که بر هایپر تنشن افراد تأثیر می گذارد. افت فشار خون در واقع وضعیتی است که منجر به غش کردن افراد می شود – افت فشارخون در حقیقت شایع ترین علت غش کردن افراد میانسال است.

یکی از خدماتی که ما ارائه می کنیم، سنجش هایپر تنشن سرپایی است. این آزمایش هایپر تنشن شما را در یک دوره 24 ساعته در حالی که به زندگی عادی خود را سپری می‌کنید، ثبت می کند.

ابتلا به هایپر تنشن بالا را نباید هرگز نادیده گرفت. انجام معاینات دوره ‌ای منظم توسط پزشک متخصص فشار خون در یک مرکز تخصصی و با امکانات روز بهترین شانس را برای مدیریت و کنترل موثر علائم هایپر تنشن به شما می دهد.

تمامی بیماران مراجعه کننده به کلینیک فوق تخصص فشار خون توسط تیم ارائه دهندگان مراقبت های تخصصی ما ارزیابی و مدیریت خواهند شد.

در صورتی که به هایپر تنشن بالا یا پایین مبتلا هستید و تشخیص یا درمان آن برای پزشک عمومی مشکل باشد، احتمال آن وجود دارد که پزشک بخواهد شما را برای مشاوره و درمان تخصصی به یکی از کلینیک های ما ارجاع دهد.

دیدگاهتان را بنویسید