فهرست مطالب
- 1 علت تپش قلب کوبنده؛ فعالیت فیزیکی و یا بر اثر ورزش، استرس و تب
- 2 علت تپش قلب کوبنده
- 3 علت تپش قلب کوبنده بر اثر آرتیمی قلبی
- 4 علت تپش قلب کوبنده چیست و چه علائمی دارد؟
- 5 انواع تپش قلب کوبنده و علت تپش قلب کوبنده چیست؟
- 6 پیشگیری از تپش قلب کوبنده
- 7 راه های تشخیص علت تپش قلب کوبنده
- 8 درمان و ریشه یابی علت تپش قلب کوبنده
- 9 زمان مراجعه به پزشک برای تشخیبص علت تپش قلب کوبنده
- 10 علت تپش قلب کوبنده چیست و چه افرادی در معرض ابتلا به آن هستند؟
- 11 درمان علت تپش قلب کوبنده به روش خانگی و سنتی
- 12 احساس تپش قلب در گلو
- 13 علت تپش قلب هنگام دراز کشیدن
- 14 علت تپش قلب ناگهانی و تنگی نفس
- 15 سخن آخر
علت تپش قلب کوبنده؛ فعالیت فیزیکی و یا بر اثر ورزش، استرس و تب
تپش قلب دارای نشانه هایی مثل استرس کوتاه مدت، طولانی مدت و ضربان قلب نامنظم است. نشانه های مذکور امکان دارد که خطرناک باشد، ولی همیشه نشان دهنده مشکل قلبی نیستند. برخی از بیماران غالبا نمی دانند که دلیل ضربان قلب هنگام دراز کشیدن چیست؟ و یا به چه علت در طول روز دچار ضربان قلب تند می شوند؟.
در ادامه این مقاله علت تپش قلب کوبنده، علت تپش قلب هنگام دراز کشیدن و دلیل ضربان قلب ناگهانی و تنگی نفس را بررسی می نماییم. توصیه می کنیم که برای پیشگیری از بروز عواقب ناگوار این علائم را جدی بگیرید.
آنچه در این مقاله می خوانید :
-
- علت تپش قلب کوبنده
- علت تپش قلب کوبنده چیست و چه علائمی دارد؟
- انواع تپش قلب کوبنده و علت تپش قلب کوبنده چیست؟
- پیشگیری از تپش قلب کوبنده
- راه های تشخیص علت تپش قلب کوبنده
- درمان و ریشه یابی علت تپش قلب کوبنده
- زمان مراجعه به پزشک برای تشخیبص علت تپش قلب کوبنده
- علت تپش قلب کوبنده چیست و چه افرادی در معرض ابتلا به آن هستند؟
- درمان علت تپش قلب کوبنده به روش خانگی و سنتی
- احساس تپش قلب در گلو
- علت تپش قلب هنگام دراز کشیدن
- علت تپش قلب ناگهانی و تنگی نفس
- سخن آخر
علت تپش قلب کوبنده
علت تپش قلب کوبنده بروز تعداد بالای ضربان قلب در هنگام استراحت است که بیشتر از صد ضربان در هر دقیقه می باشد. ضربان قلب تند اگر ناشی از فعالیت فیزیکی و یا بر اثر ورزش، استرس و تب باشد، به درمان نیاز ندارد و نگران کننده نیست، اما اگر این امر ادامه پیدا کند، احتمالا به ضربان قلب تاکی کاردی فوق بطنی مبتلا شده اید و باید برای درمان به متخصص قلب مراجعه کنید تا با استفاده از روش های مختلف درمان شوید. در غیر این صورت به عواقب خطرناکی دچار می شوید.
- فعالیت بیش از اندازه در روز انجام دادن
- استفاده از کافئین، قرص های رژیمی و…
- استرس
- تغییرات هورمونی ناشی از دوران پریودی، حاملگی و یائسگی
- عکس العمل بدن به برخی از داروها مانند داروهای سرماخوردگی و…
- فشار خون پایین
علت تپش قلب کوبنده بر اثر آرتیمی قلبی
علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد، امکان دارد که علت تپش قلب کوبنده بر اثر انواع مختلف آرتیمی قلبی باشد که این نوع از ضربان قلب ممکن است، بسته به شرایط فرد، انواع مختلفی داشته باشد. در صورت وجود این نوع ضربان قلب باید به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید. برخی از انواع شایع آن شامل موارد زیر می باشد.
- تاکی کاردی فوق بطنی: این عارضه ناشی از ضربان قلب سریع می باشد و در بالای بطن ها به وجود می آید. از نشانه های این عارضه ضربان قلب سریع و نامنظم و سرگیجه است.
- تاکی کاردی بطنی: تاکی کاردی بطنی بر اثر ضربان قلب سریع در بطن ها ایجاد می شود و امکان دارد که این عارضه سبب از دست دادن هوشیاری فرد، ایست قلبی و مرگ شود.
- فیبریلیشین دهلیزی: این عارضه از انواع رایج آرتیمی قلبی است و دلیل ضربان قلب تند ضربان قلب سریع و نامنظم است. این عارضه دلیل ضربان قلب ناگهانی و تنگی نفس نیز می باشد و هیچ گونه علامتی را فرد احساس نمی کند. این عارضه یکی از علت های رایج ایجاد سکته مغزی است.
علت تپش قلب کوبنده چیست و چه علائمی دارد؟
ضربان قلب تند در حفره پایینی قلب رخ می دهد و این عارضه بر اثر مواردی که در بالا ذکر شد به وجود می آید. اکنون که علت تپش قلب کوبنده را می دانیم، لازم است که با علائم آن آشنا شویم. امکان دارد که ضربان قلب تند با علائمی همراه باشد. در صورت بروز این علائم باید به متخصص قلب مراجعه کنید تا وی با استفاده از بررسی این علائم به درمان آن بپردازد. از علائم ضربان قلب تند موارد زیر می باشد.
- سرگیجه
- احساس سبکی سر
- ضعف
- عدم هوشیاری
- غش
- گیجی
- ضربان قلب کوبنده
- اختلال در تنفس
- عرق کردن بیش از اندازه
- احساس درد و گرفتگی در سینه
- احساس درد در برخی از نقاط بدن
- احساس نبض نامنظم یا توقف قلب برای مدت کوتاهی
- ضربان قلب بالای صد تا
انواع تپش قلب کوبنده و علت تپش قلب کوبنده چیست؟
دلیل ضربان قلب تند، ضربان قلب نامنظم در حفره های پایینی قلب است. در صورت برور علائم ضربان قلب تند به متخصص قلب مراجعه کنید تا وی علت تپش قلب کوبنده را پیدا کرده و اقدامات درمانی لازم را انجام دهد. دلیل ضربان قلب تند در افراد مشخص می کند که آن ها به چه نوعی از ضربان قلب مبتلا شده اند. انواع ضربان قلب تند به شرح زیر هستند.
- تاکی کاردی فوق بطنی
- فولتر دهلیزی
- تاکی کاردی سینوسی نامناسب
- فیبریلاسیون دهلیزی
- تاکی کاردی بطنی
- فیبریلاسیون بطنی
پیشگیری از تپش قلب کوبنده
شما باید با انجام ورزش و رژیم غذایی مناسب مراقب سلامت قلب خود باشید و به صورت دوره ای برای معاینه به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید تا علاوه بر تشخیص به موقع علت تپش قلب کوبنده، مواردی مانند کلسترول و ناهنجاری های فشار خون بالا را نیز در شما بررسی کند.
اگر شما قبلا به ضربان قلب دچار شده اید، باید وضعیت قلب خود را کنترل نموده و براساس برنامه درمانی پیش بروید و طبق دستور پزشک از داروها به ویژه داروهای قلب استفاده کنید و در صورت ایجاد نشانه های ضربان قلب به پزشک اطلاع دهید. نکات پیشگیری از ضربان قلب تند موارد زیر می باشد.
- روش هایی برای کم کردن استرس بیابید.
- مصرف الکل را کم کنید و مصرف الکل می تواند، دلیل ضربان قلب تند در افراد مسن و بالای هفتاد سال باشد.
- استفاده از کافئین را کم کنید و مصرف آن سبب بیشتر شدن ضربان قلب می شود.
- مصرف سیگار را ترک کنید، زیرا استفاده از سیگار سبب بیشتر شدن ضربان قلب می شود و ترک سیگار موجب تنظیم ضربان قلب میشود.
- همیشه قبل از این که از داروها استفاده کنید، از عوارض آن مطلع باشید، زیرا برخی از داروها سرعت ضربان قلب شما را متاثر می سازند.
راه های تشخیص علت تپش قلب کوبنده
برای شناسایی علت تپش قلب کوبنده باید به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید تا پزشک با انجام آزمایش خون و روش های تشخیصی که در موارد زیر ذکر شده است، دلیل ضربان قلب تند را پیدا کند و به درمان آن بپردازد. امکان دارد که علت تپش قلب کوبنده هنگام دراز کشیدن موارد مختلفی باشد و نیاز به بررسی موشکافانه داشته باشد که افراد بایستی آن را پیگیری کنند تا از این مشکل هنگام خوابیدن رهایی یابند. برخی از آزمایشات کارآمد برای این منظور شامل موارد زیر می باشند.
- الکتروکاردیوگرام: این آزمایش را در حال ورزش یا استراحت می توانید، انجام دهید. این آزمایش تست استرس نام دارد. در این آزمایش پیام های الکتریکی قلب می تواند، دلیل ضربان قلب تند را پیدا کند و ثبت نماید.
- ضبط کردن رخدادها: در صورت ایجاد هریک از این نشانه ها دستگاهی بر روی قلب قرار می گیرد و با یک ابزار دستی پیام های الکتریکی قلب ضبط می گردد.
- هولتر مانیتورینگ: با استفاده از هولتر مانیتورینگ ابتلا به حمله قلبی تشخیص داده می شود. استفاده از داروها در فرآیند درمان بیماری کمک نموده است و یا علت تپش قلب کوبنده با استفاده از داده های خروجی هولتر مانیتورینگ تشخیص داده می شود. در صورتی این روش به درمان کمک نکند، دارو و روش درمانی دیگری جایگزین آن خواهد شد.
- اشعه ایکس قفسه سینه: با استفاده از این روش پزشک تغییرات ریهای که سبب مشکلات قلبی در شما شده است، را مورد ارزیابی قرار می دهد. برای مثال اگر پزشک تجمع مایعات را در ریه های شما مشاهده نماید، نارسایی قلبی را تشخیص می دهد.
- الکوکاردیوگرافی: اکوکاردیوگرافی یک نوع سونوگرافی برای قلب به حساب می آید که در این روش اطلاعاتی درباره آناتومی و عملکرد قلب به پزشک ارائه می شود.
درمان و ریشه یابی علت تپش قلب کوبنده
با توجه به علت تپش قلب کوبنده، پزشک متخصص قلب از روش های مختلفی برای درمان استفاده می کند. در صورت بروز علائم ضربان قلب تند، پزشک با استفاده از آزمایشاتی که در موارد بالا ذکر شد، ریشه مشکل را شناسایی کرده و به درمان آن می پردازد. برای درمان دلیل ضربان قلب تند می توانید، از روش های زیر با پیشنهاد پزشک استفاده کنید.
- تغییر سبک زندگی: تلاش کنید که مصرف سیگار و الکل و استفاده بیش از اندازه از کافئین را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید و تنفس عمیق، یوگا و خواب کافی داشته باشید و به طور کلی برنامه منظمی برای سلامتی قلب داشته باشید.
- ابلیشن قلب: در این روش از بی حسی عمومی استفاده می گردد و نیازی به بیهوشی کامل نیست و استفاده از بی حسی نیز با توجه به وضعیت بیمار مشخص می شود. بعد از انجام بی حسی میله جراحی از راه رگ گردن و ران وارد بدن می گردد و به وسیله آن ماده حاجب تزریق شده و عکس برداری به وسیله اشعه ایکس صورت می گیرد.
روند استفاده از عکس ها و تست های دیگر برای شناسایی علت تپش قلب کوبنده، الکتروفیزیولوژی نام دارد که قبل از روند ابلیشن قلب صورت می گیرد و در درمان ضربان قلب نامنظم تاثیر دارد. زمانی که بافت غیرطبیعی قلب شناسایی شد، نوک میل جراحی در این محل گذاشته می شود و از طریق آن انرژی به بافت منتقل می شود و دلیل ضربان قلب تند از بین می رود.
انرژی مورد استفاده در این عمل نیز از سرما، گرما و لیزر نشات می گیرد. مدت زمان این عمل به طور متوسط هفت ساعت است و بسته به پیچیدگی عمل در افراد مختلف، متفاوت است. در حین عمل امکان دارد که به علت حرکت میل جراحی در داخل رگ ها کمی درد احساس کنید، در صورت تنگی نفس و درد پزشک را از شرایط خود آگاه کنید.
- استفاده از دارو: پزشک امکان دارد که برای شما داروی های مسدود کننده بتا و کلسیم پیشنهاد کند. هر دوی این داروها مناسب هستند و در برخی مواقع این داروها دارای عملکرد موثر نیستند و داروهای آرتیمی قوی تری لازم است که دوز بالاتری داشته باشند.
زمان مراجعه به پزشک برای تشخیبص علت تپش قلب کوبنده
اگر ضربان قلب تند ادامه پیدا کرد، نیاز است که به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید تا پزشک متخصص با استفاده از راه های تشخیص علت تپش قلب کوبنده، به درمان ضربان قلب تند بپردازد. گاهی دلیل ضربان قلب تند طبیعی است و نیاز به درمان ندارد . به عنوان مثال ضربان قلب تند در زمان ورزش و استرس عادی بوده و واکنش بدن به اتفاقات پیش رو است.
در واقع ضربان قلب تند بدن را برای مبارزه با تغییرات و اتفاقات، در حالت آماده باش نگه می دارد؛ اما اگر دچار ضربان قلب ناگهانی و تنگی نفس بی دلیل شدید، می بایست به کلینیک یا بیمارستان مراجعه کنید. در غیر این صورت به عواقب خطرناکی دچار خواهید شد. در صورت بروز علائم ضربان قلب تند در گلو و در هنگام دراز کشیدن تنها پزشک متخصص است که می تواند به شما کمک کند.
علت تپش قلب کوبنده چیست و چه افرادی در معرض ابتلا به آن هستند؟
علت تپش قلب کوبنده در افراد با شرایط جسمی مختلف متفاوت می باشد. در صورت بروز ضربان قلب تند به پزشک مراجعه کنید تا تحت درمان قرار بگیرید. برخی از عوامل احتمالی دلیل ضربان قلب تند را بیشتر می کنند و امکان دارد که این عوامل محرک های خارجی، عارضه ها یا وضعیت خاصی در بدن باشند.
- سن
- سابقه خانوادگی ابتلا به تپش قلب
- ژنتیک
- اختلالات قلبی و عروقی
- اختلالات تیروئید
- اضطراب
- میزان الکل و کافئین در خون
- فشار خون بالا
- مصرف سیگار
- استرس و ناراحتی روانی
- برخی از داروها مانند داروهای ضدافسردگی و آمفتامین ها
درمان علت تپش قلب کوبنده به روش خانگی و سنتی
درمان ضربان قلب تند به صورت پزشکی در مطالب فوق ذکر شده است. علت تپش قلب ناگهانی و تنگی نفس و علت تپش قلب کوبنده هر چه که باشد می تواند با احساس تپش قلب در گلو همراه باشد. برای درمان دلیل ضربان قلب تند و برطرف نمودن علائم مذکور می توان از روش های خانگی استفاده نمود.
- مدتیشن: یکی از علت های اصلی ضربان قلب تند استرس است. استرس سبب ترشح آدرنالین زیادی می شود و بدن را در شرایط آماده باش قرار می دهد و به همین دلیل نیاز است که بدن را از استرس دور نگه دارید.
- دوری از محرک ها: عادت به مصرف نیکوتین و کافئین سبب می گردد که در چرخه طبیعی بدن اختلال به وجود آید و از این رو سبب ضربان قلب تند شود.
- فیبر غذایی: پلاک های رگ ها از علت های اصلی فشار خون بالا و گرفتگی رگ ها است و سبب به وجود آمدن ضربان قلب در طولانی مدت می شود.
- آب نارگیل: آب نارگیل می تواند، به میزان زیادی ضربان قلب تند را کم کند و سبب به وجود آمدن تعادل الکترولیتی در بدن گردد.
- نفس عمیق: یکی از بهترین راه های مبارزه با علت تپش قلب کوبنده نفس عمیق است. این امر کمک می کند که ترس از بین برود و ضربان قلب به شرایط عادی خود برگردد و نیز موجب می شود که بدن شل شده و اکسیژن ارسالی به مغز فرستاده شود. به شکل چهار زانو بنشینید و از طریق بینی نفس را به داخل بکشید و بعد شکم بعد از هر بار تنفس از نفس عمیق پر کنید و نفس را به آرامی از بینی بیرون بدهید و این کار را چند دقیقه مجددا انجام بدهید تا ضربان قلب کم شود. شما می توانید، از مدتیشن و یوگا نیز برای درمان ضربان قلب استفاده کنید.
- سرفه: سرفه کردن در طول چند دقیقه می تواند به رفع میزان دلیل ضربان قلب تند کمک کند و باعث ایجاد فشار در قفسه سینه و در نتیجه سبب ریتم طبیعی قلب شود. این روش پیشگیری نیست.
- آب سرد: افرادی که قبل از ورزش آب می نوشند، دارای ضربان قلب پایین تری هستند. نوشیدن آب سرد سبب فشار مری به قلب شده و کمک می کند که ریتم آن را به حالت طبیعی باز گردد. درباره تپش قلب تند پاشیدن آب سرد بر روی خود سبب می گردد که ضربان کم شود و سیستم عصبی شوکه شده و ضربان قلب منظم شود.
- موز: موز منبع پتاسیم است و یک الکترولیت به حساب می آید. در واقع قلب دارای عضله های نرمی است و برای عملکرد درست به پتاسیم و مواد معدنی نیاز دارد. هیپوکالمی شرایطی است که به علت سطح پایین پتاسیم به وجود می آید و سبب ضربان قلب و اختلال در ضربان قلب می گردد. برای سلامتی قلب روزانه باید یک عدد موز استفاده کنید و در رژیم غذایی خود قرار دهید.
- منیزیم: منیزیم سبب گردش خون می شود و مسئولیت یکنواخت عملکرد قلب را بر عهده دارد. در واقع کمبود منیزیم سبب تپش قلب کوبنده می گردد. شما باید برای سلامتی قلب از خوراکی هایی که سرشار از منیزیم است، مثل اسفناج و سبزی های تیره و میوه های خشک مانند بادام، بادام هندی و… استفاده کنید، زیرا برای پیشگیری از مشکلات ریتمی مفید است و به خوبی علت تپش قلب کوبنده را درمان می کند. برای استفاده بیشتر از منیزیم می توانید، از مکمل های آن نیز استفاده نمائید.
- گشنیز و بادیان رومی: این ادویه ها به التیام درد قفسه سینه ناشی از ضربان قلب نامنظم کمک می کنند. مخلوطی از این دو را با هم ترکیب کنید و با عسل بعد از هر وعده غذایی مصرف کنید.
- ملاس: این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی است. کم خونی علت تپش قلب کوبنده است و با مصرف ملاس درمان می شود. یک قاشق غذاخوری ملاس را با یک فنجان آب ترکیب کنید و بنوشید. روش دیگر آن ترکیب دو قاشق چایخوری ملاس با سرکه و یک لیوان آب است و این دو روش را روزانه دنبال کنید تا ضربان قلب درمان گردد.
- برگ های کدو ماری: برگ های کدو ماری از هرگونه صدمه به قلب پیشگیری می کنند. مقداری برگ های کدو ماری را با کمی آب سابیده و له کنید و سپس خمیر درست شده را در توری قرار دهید و آن را بفشارید تا آب آن خارج گردد و آب آن را در بطری نگه داشته و دو تا سه بار در روز از آن استفاده کنید.
- الکترولیت: عدم تعادل الکترولیتی مایعات بدن می تواند، دلیل تپش قلب تند باشد. با نوشیدن مایعات از این عارضه جلوگیری نمائید و با استفاده از مصرف درست خوراکی ها مواد معدنی مورد نیاز را به بدن برسانید. باید یک رژیم غذایی حاوی مواد معدنی را رعایت کنید تا بدن شما هر کدام از این مواد معدنی مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم را دریافت کند.
- ویتامین B3: کمبود ویتامین B3 می تواند، سبب عارضه های قلبی شود. این ویتامین به صورت محلول در آب است و باعث کنترل ضربان قلب، کمک به تشکیل گلبول های قرمز خون ، بهبود عملکرد قلب و سبب بیشتر شدن جریان خون به سمت قلب می شود. خوراکی های دارای این ویتامین مثل سالمون صورتی، قهوه دم شده، پاستا و… است.
- دارچین: دارچین قلب را سالم نگه داشته و در درمان تپش قلب کوبنده موثر است. دارچین دارای مواد معدنی مثل منگنز و پتاسیم است و برای سلامتی قلب مفید است. دارچین از جمع شدن کلسترول پیشگیری می کند و سبب کم شدن فشار خون بالا می شود و در درمان ضربان قلب موثر است. روزانه یک قاشق چایخوری از دارچین را با مقداری آب گرم مخلوط کنید و میل کنید. همچنین از ترکیب یک قاشق چایخوری دارچین، عسل و چای هر روز استفاده کنید.
- هیدراتاسیون: آب رسانی به خصوص در تابستان مهم است، زیرا کم آبی بدن می تواند، علت تپش قلب کوبنده باشد. تپش نامنظم قلب می تواند، با بیشتر شدن مصرف مایعات بهبود یابد. روزانه 8 لیوان آب میل کنید.
- ویتامین E: ویتامین ای برای درمان عارضه های قلبی مصرف می شود. وجود به اندازه این ویتامین در بدن برای سلامت و عملکرد درست قلب لازم است. کمبود ویتامین ای سبب تپش قلب کوبنده می شود. افزایش بیش از اندازه این ویتامین نیز سبب تپش قلب غیرطبیعی می شود.
- روغن ماهی: روغن ماهی به کم شدن کلسترول خون کمک می نماید. بنابراین سلامتی قلب را حفظ می کند. به جای استفاده از روغن های جامد از روغن های گیاهی استفاده کنید. اسیدهای چرب امگا 3 در گردو، تخم کتان و زیتون نیز وجود دارند. اگر بعد از مصرف روغن ماهی ضربان قلب تجربه نمودید، از آن استفاده نکنید.
احساس تپش قلب در گلو
در قسمت های پیشین مفصلا به بیان علت تپش قلب کوبنده پرداختیم. احساس تپش قلب در گلو علامت خاص و جدیدی نیست. در واقع گاهی تپش قلب آن قدر زیاد می شود که فرد دچار احساس تپش قلب در گلو یا گردن می شود.
احساس تپش قلب در گلو ممکن است که به هر دلیلی ناشی از استرس و یا بیماری های مختلف روی دهد و فرد احساس تپش قلب در گلو را تجربه کند. احساس تپش قلب در گلو با علائم مختلفی نیز ممکن است همراه شود که در صورت تداوم به معالجه نیاز دارد.
علت تپش قلب هنگام دراز کشیدن
علت تپش قلب هنگام دراز کشیدن عموما ارتباطی با مصرف مواد خوراکی ندارد و شامل مواردی مانند استرس، سطوح پایین قند خون، فشار خون پایین و بیماری تیروئید است. همچنین دلیل ضربان قلب هنگام دراز کشیدن می تواند، به واسطه بیماری های قلبی باشد. امکان دارد که حاملگی دلیل تپش قلب هنگام دراز کشیدن باشد و آن را در دوران بارداری احساس کنید که در این صورت باید برای درمان آن به پزشک مراجعه کنید.
علت تپش قلب ناگهانی و تنگی نفس
دلیل ضربان قلب ناگهانی و تنگی نفس در افراد مختلف بسته به شرایط آن ها متفاوت می باشد. شما برای درمان و ریشه یابی علت تپش قلب ناگهانی و تنگی نفس باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. زمانی که دلیل ضربان قلب ناگهانی و تنگی نفس را پیدا نکنید، قادر به رفع آن نمی باشید و این امر می تواند سلامت شما را تهدید نماید. دلیل ضربان قلب و تنگی نفس می تواند شامل موارد زیر باشد.
- بیماری های دریچه ای قلب: علت تپش قلب ناگهانی و تنگی نفس بیماری های دریچه ای قلب است و از رایج ترین آن ها بیماری های روماتیسم قلب است.
- بیماران دیابتی: سکته قلبی در بیمارانی که به سکته قلبی دچار هستند، امکان دارد که همراه با درد نباشد و دلیل ضربان قلب ناگهانی و تنگی نفس بوده و ضربان قلب بالا و نشانه های نارسایی قلبی را به دنبال داشته باشد . افراد مبتلا به دیابت در صورت مشاهده این نشانه ها باید برای درمان و معاینه به پزشک متخصص قلب مراجعه کنند، در غیر این صورت دچار عواقب خطرناکی می شوند.
- پریکاردیت: در واقع سطح بیرونی قلب با یک پوشش نازکی پوشانده شده است و التهاب آن باعث به وجود آمدن پریکاردیت می شود. پریکاردیت قلب را در مقابل عفونت و صدمه دیدن حفظ می کند و قلب را درون قفسه سینه نگه می دارد، هنگامی که حجم خون در قلب بیشتر می شود، از بزرگ شدن بیش از اندازه قلب پیشگیری می کند و عملکرد موثر قلب را حفظ می نماید. این عارضه به صورت حاد و ناگهانی ایجاد می شود و به مدت یک ماه زمان می برد. اگر پریکاردیت اطراف غشای قلب را مشاهده کردید، متوجه خواهید شد که مانند التهاب پوست اطراف یک بریدگی قرمز و متورم است. از عوارض این بیماری تجمع مایع اضافی در اطراف قلب است.
- عفونت قلب: عفونت قلب می تواند، بر اثر یک سرماخوردگی اتفاق بیافتد و ویروس خاصی سبب ایجاد این مشکل نمی شود. برخی از ویروس های آنفولانزا می توانند، سبب عفونت قلب و به دنبال آن پایین آمدن عمکلرد قلب، تنگی نفس و بیشتر شدن ضربان قلب شوند.
سخن آخر
در مطالب فوق علت تپش قلب کوبنده ضربان های نامنظم قلب ذکر شده است. برای درمان احساس تپش قلب در گلو و علت تپش قلب هنگام دراز کشیدن می توان از درمان های خانگی و پزشکی استفاده کرد. همچنین برای درمان و رفع علت تپش قلب ناگهانی و تنگی نفس می توان به پزشک مراجعه کرد و با تکمیل روند درمان از شر علائم آزاردهنده خلاص شد.
در غیر این صورت به عواقب خطرناکی دچار می گردید. در مطالب فوق علت و علائم ضربان قلب کوبنده و انواع مختلف ضربان قلب کوبنده بیان شده است که به شما همراهان عزیز در انجام اقدامات درمانی کمک شایانی می کند.
پزشک جراح و متخصص