بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق

داروی واریس پا

واریس پا، از بیماری‌های رایجی بوده که در این سال ها، بسیاری را گرفتار کرده است. پزشک معالج، برای درمان این عارضه اقدام به تجویز داروی واریس پا خواهد کرد. مصرف داروی مخصوص واریس‌های پا، مطابق با دستور متخصص واریس پا، اولین و مهمترین کاری است که بیمار مبتلا به واریس می‌تواند انجام دهد تا درد و ناراحتی ناشی از این عارضه تا حدی کاهش یابد. ما در این مقاله با معرفی بهترین و بی‌عارضه‌ترین داروی واریس پا همراه‌تان هستیم.

داروی واریس پا

 

آشنایی با واریس و داروی واریس پا

 

داروی واریس پا برای درمان این عارضه مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف آن از ابتدایی‌ترین روش‌های درمان واریس پا محسوب می‌شود. اما آیا می‌دانید واریس چیست، علائم آن کدام است و اصلا چرا رخ می‌دهد؟

درون سیاهرگ‌های پا، دریچه‌هایی هست که جریان خون را به سمت قلب هدایت می‌کنند. با ضعیف شدن دریچه این وریدها، خون به درون آن‌ها بازمی گردد. رگ‌های واریسی که بر روی پا، مچ پا و یا ساق پا ظاهر می‌شوند، یا آبی رنگ‌اند یا بنفش. این رگ‌های خونی که زیر سطح پوست قرار دارند، برآمده، متورم و در هم پیچیده اند.

رگ‌های واریسی، گاهی دچار درد و خارش می‌شوند و حس ناخوشایندی را برای فرد به همراه می‌آورند. با این حال، نمی‌توان گفت که رگ‌های واریسی، خطرناک اند! اگرچه اکثر مبتلایان به واریس پا تنها در ظاهر دچار مشکل می‌شوند اما این عارضه در برخی دیگر به دنبال ابتلا به بیماری‌های نارسایی مزمن سیاهرگ‌های عمقی ایجاد شده و این مشکل آفرین است!

در این موارد، بروز مشکلات جدی مثل تشکیل لخته خون در پاها و آمبولی‌های کشنده دور از انتظار نیست. لذا وضعیت کسانی که از واریس‌های وسیع و طنابی شکل رنج می‌برند، باید توسط پزشک متخصص قلب و عروق، مورد بررسی قرار گیرد.

داروی واریس پا، چندین قلم است که پزشک ضمن تجویز آن، استفاده از روش‌هایی مثل لیزر درمانی، اسکلروتراپی، جراحی و برخی روش‌های خانگی را نیز برای درمان واریس به بیمار خود توصیه خواهد کرد.

چه علائمی خبر از واریس پا می‌دهد؟

مهمترین و شناخته شده‌ترین علامت رگ‌های واریسی، نمایان شدن رگ‌های در هم پیچیده در زیر سطح پوست است که این رنگ‌ها آبی یا بنفش هستند.

سایر نشانه‌های مرتبط با واریس:

  • رگ‌هایی که برآمده به نظر می‌رسند

در بیماران مبتلا به واریس، رگ‌هایی را می‌بینید که مثل طناب اند. این رگ ها، به هم پیچیده و متورم شده‌اند و موقعیت شان، زیر سطح پوست پا، مچ و ساق پا است. ممکن است در کنار رگ‌های واریسی، رگ‌های ریز آبی یا قرمز رنگ که به عنوان رگ‌های عنکبوتی شناخته می‌شوند را نیز ببینید.

 

  • تغییر رنگ پوست و زخم شدن پاها:

اگر رگ‌های واریسی درمان نشوند، لکه‌های قهوه‌ای رنگی بر روی پوست نمایان می‌شود. گاهی رگ‌های واریسی شدید، موجب بروز زخم‌های وریدی بر روی پوست خواهند شد.

 

  • درد پا

قسمت‌های مختلف از پا، به ویژه پشت زانوها، دردناک و ملتهب می‌گردد. ممکن است بیمار، گرفتگی عضلات را نیز تجربه کند که در عارضه واریس، طبیعی است.

 

  • احساس سنگینی در پاها

در صورت ابتلا به واریس، احتمالاً بیمار در عضلات پاها، احساس سنگینی و خستگی خواهد داشت؛ به ویژه اگر فعالیت فیزیکی انجام داده باشد.

 

  • تورم پاها

قسمت‌های مختلف از پا، به ویژه مچ و ساق پا، متورم شده و گزگز می‌کند.

 

  • خارش پا

برخی نواحی در اطراف رگ‌های واریسی، دچار خارش می‌شود.

علت واریس پا چیست؟

علت بروز واریس پا، ضعیف شدن دیواره رگ‌ها است و آنچه باعث می‌شود که دیواره‌های رگ ضعیف شوند، افزایش فشار خون در رگ‌ها است. وقتی خون با فشار در رگ‌ها جریان دارد، رگ‌ها خود به خود بزرگ می‌شوند و در نتیجه دیواره آن ها، ضعیف و ضعیف‌تر خواهد شد. بدین ترتیب دریچه‌های درون رگ، دیگر قادر به انجام عملکرد طبیعی خود نبوده و اینجاست که جریان آهسته خون، مجدداً به درون رگ‌ها بازمی گردد و یا داخل رگ‌ها جمع شده و زمینه را برای بروز تورم، پیچ خوردگی و برآمدگی رگ‌ها فراهم می‌کند.

چه کسانی در معرض ابتلا به واریس اند؟

هر کس در هر سن و سال و شرایطی، ممکن است به واریس مبتلا شود. اما برخی عوامل، ریسک بروز رگ‌های واریسی را افزایش می‌دهند.

خطر ابتلا به واریس در این افراد بیشتر است:

  • زنان

تحقیقات نشان داده که هورمون‌های زنانه، می‌توانند دیواره وریدها را منبسط کنند. زنانی که برای جلوگیری از بارداری از قرص‌های ضدبارداری استفاده می‌کنند و یا در دوران بارداری به سر می‌برند و نیز زنان یائسه، به علت تغییرات هورمونی، با ریسک بالاتری از بروز واریس مواجه اند.

 

  • افرادی که رفتارهای پرخطر دارند

کسانی که سیگار می‌کشند، بیش از سایرین در خطر ابتلا به واریس اند. به علاوه پوشیدن لباس‌های تنگ به ویژه شلوارهای چسبان و بستن کمربندهای تنگ، جریان خون را کاهش می‌دهد و این می‌تواند زمینه ساز بروز واریس باشد!

 

  • بیماران

بیمارانی که از مشکلات خاصی مثل یبوست رنج می‌برند و یا به برخی تومورها مبتلا هستند، ممکن است دچار واریس پا نیز بشوند. زیرا این بیماری ها، فشار درون رگ‌ها را بیشتر می‌کند.

 

  • سالمندان

وقتی سن بالا می‌رود، دریچه‌های عروق و دیواره‌های آن، عملکرد همیشگی را ندارند و افت می‌کنند. در واقع انعطاف خود را از دست می‌دهند و کمی سفت می‌شوند.

 

  • کسانی که زمینه ارثی دارند

  • گاهی علت بروز واریس، ژنتیکی است. آنطور که به نظر می‌رسد سابقه خانوادگی از مهمترین علل ایجاد واریس است.

 

  • چاق ها

اضافه وزن و چاقی، به رگ‌های خونی فشار می‌آورد و احتمال بروز واریس را افزایش می‌دهد.

از تشخیص تا تجویز داروی واریس پا

گفتیم که رگ‌های واریسی، بسیار به سطح پوست نزدیک‌اند و این یعنی به راحتی قابل مشاهده اند. بنابراین در اغلب موارد، پزشک با یک معاینه فیزیکی ساده، می‌تواند واریس را تشخیص دهد و داروی واریس پا را برای بهبود بیمار تجویز نماید. پزشک با لمس رگ‌های واریسی، آن‌ها را در حالی که بیمار، ایستاده و یا نشسته است بررسی کرده و احتمالاً برای مشاهده بهتر رگ‌ها و ارزیابی مشکلات احتمالی، از او خواهد خواست که سونوگرافی انجام دهد.

سونوگرافی روشی ایمن و بدون درد است که در فرایند آن با استفاده از امواج صوتی، از بافت‌های درون بدن بیمار عکسبرداری می‌شود. سونوگرافی، چگونگی عملکرد دریچه‌های درون رگ‌ها و حتی لخته‌های خون را نیز نشان خواهد داد.

داروی واریس پا

آمارها نشان می‌دهد که امروزه از هر ۴ نفر، یک نفر به واریس مبتلا می‌شود. با توجه به شیوع بالای واریس پا در جوامع امروزی، انواع و اقسام روش‌های درمانی برای معالجه این عارضه معرفی شده که پزشک متخصص با توجه به وضعیت بیمار، از آن‌ها برای بهبود وضعیت بیمار استفاده خواهد کرد. لیزر درمانی، جراحی، توصیه به پوشیدن جوراب‌های واریس و تزریق درمانی (اسکلروتراپی) از جمله متدهای کاربردی در درمان واریس است.

مصرف داروی واریس پا که پزشک آن را تجویز کرده، از بهترین و موثرترین شیوه‌های درمان واریس پا است. داروی واریس پا، معمولاً به صورت خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد یا در فرایند تزریق به بدن می‌رسد و به تدریج اثرات خود را نشان می‌دهد.

آسکلرا؛ اولین داروی واریس پا

آسکلرا، از داروهای شناخته شده‌ای است که برای درمان علائم واریس پا از آن استفاده می‌شود. آسکلرا که آن را جزو عوامل اسکلروز کننده می‌نامند، به تنهایی یا همراه با داروهای دیگر، تاثیر زیادی در درمان واریس دارد. البته هنوز درباره اثربخشی و ایمنی آسکلرا به عنوان داروی واریس پا در کودکان، اطلاعات کاملی به دست نیامده است.

پزشک با تزریق آسکلرا به عنوان یک داروی واریس پای موثر، رگ‌های مورد نظر را می‌بندد. این دارو محدودیت درمانی دارد و تنها برای رگ‌هایی استفاده می‌شود که قطرشان کمتر از ۳ میلیمتر باشد.

پیش از آنکه پزشک داروی آسکلرا را تجویز نماید، سوابق بیمار را برای یافتن حساسیت دارویی بررسی می‌کند. چنانچه بیمار، به پولیدوکانول، لورث ۹ و لوروماکروگول ۴۰۰ حساسیت داشته و یا به اختلالات لخته شدن خون مثل ترومبوز وریدی عمقی یا ورم سیاهرگ (ناشی از بیماری بورگر یا لخته) مبتلا باشد، از آسکلرا برای درمان او استفاده نخواهد شد.

عوارض جانبی آسکلرا را بشناسیم

  • ورم لب ها، زبان صورت و گلو
  • تغییر رنگ در پوست
  • مشکل در تنفس
  • کهیر زدن
  • عطسه
  • سوزش
  • درد
  • گیجی
  • آبریزش
  • بی‌حسی
  • سردرد شدید
  • اختلال در تعادل، تکلم و بینایی
  • ورم و احساس گرما در یک یا هر دو پا

در صورت مشاهده هر یک از این نشانه ها، حتماً باید به پزشک مراجعه کرد.

از داروی واریس پا واریتنا چه می‌دانید؟

واریتنا، دیگر داروی واریس پا بوده و آن هم یک ماده اسکلروز است. این دارو که تاثیر زیادی در درمان رگ‌های واریس دارد، با ایجاد لخته خون و بافت زخم در داخل برخی سیاهرگ ها، ورم رگ‌های گشاد شده را کاهش می‌دهد.

از واریتنا برای درمان رگ‌های عنکبوتی کوچک و رگ‌های واریسی بی‌عارضه در پا استفاده می‌شود. درست مثل آسکلرا، واریتنا نیز برای رگ‌های واریسی که بیش از ۳ میلیمتر قطر داشته باشند، کارایی نخواهد داشت. به علاوه داروی واریس پای واریتنا، اثرات دائمی ندارد و نتایج حاصل از درمان واریس پا با آن، با گذشت مدتی از بین می‌رود.

سدیم تترادسیل سولفات؛ یک داروی واریس پای دیگر

سدیم تترادسیل سولفات نیز مثل بسیاری دیگر از انواع داروی واریس پا، لخته و بافت زخم در وریدها ایجاد می‌کند و بدین ترتیب ورم رگ‌های گشاد شده را رفع می‌گرداند.

سدیم تترادسیل سولفات، دارویی موثر برای درمان رگ‌های واریسی بدون عارضه محسوب می‌شود. علیرغم همه نتایج مثبتی که از مصرف این دارو می‌توان گرفت، نباید آن را درمان دائمی و قطعی واریس به شمار آورد. (برای رفع دائمی مشکل رگ‌های واریسی، باید عامل اصلی به وجود آورنده آن شناسایی و برطرف شود.)

معمولاً پزشکان برای کسانی که در بستر بیماری هستند، داروی سدیم تترادسیل سولفات را تجویز نخواهند کرد. مصرف این دارو برای بیمارانی که با اختلالات خونریزی، مشکل لخته شدن خون، سرطان، حساسیت، عفونت‌های خونی و دیگر بیماری‌های خونی رنج می‌برند، به هیچ عنوان مجاز نیست.

ضمناً سدیم تترادسیل سولفات، داروی واریس پای ناشی از تومورها نیست. مگر آنکه پیش از درمان واریس، تومور برداشته شده باشد.

داروی واریس پا؛ این بار سوترادسول

سدیم تترادسیل یا همان سوترادسول، از موثرترین انواع داروی واریس پا است که به صورت تزریقی برای درمان رگ‌های گشاد شده پا به کار می‌رود. سوترادسول، مانند دیگر محصولات دارویی تزریقی، قبل از تزریق، بررسی می‌گردد تا مشخص شود که ذرات معلق تغییر رنگ داده در آن وجود ندارد. پزشک از دارویی که ته نشینی دارد و یا تغییر رنگ داده است، استفاده نخواهد کرد.

تزریق سوترادسول یا سدیم تترادسیل سولفات، صرفاً برای استفاده درون وریدی است. برخی از قدرت این محلول می‌پرسند که در پاسخ به آن‌ها باید بگوییم که این موضوع بستگی به درجه واریس‌ها و اندازه آن‌ها دارد.

عوارض جانبی سوترادسول، درد، زخم و کهیر در محل تزریق است. این واکنش‌های موضعی، به همراه تغییر رنگ در ناحیه رگی که اسکلروز شده، گاه تا مدت‌های طولانی باقی می‌ماند. برخی بیماران، واکنش‌های آلرژیک مثل آسم، کهیر، شوک آنافیلاکتیک و حتی تب یونجه را گزارش داده اند. آنطور که به نظر می‌رسد، واکنش‌های سیستمیک ناشی از تزریق داروی واریس پای سوترادسول مثل حالت تهوع، استفراغ و سردرد، به ندرت اتفاق می‌افتد.

داروی واریس پای فوم واریتا

پولیدوکانول، یا فوم تزریقی واریتنا، جزو عوامل اسکلروز کننده است که می‌تواند در درمان رگ‌های واریسی، رگ‌های صافن بزرگ و رگ‌های صافن جانبی، تاثیر زیادی داشته باشد.

عوارض جانبی داروی واریس پای پولیدوکانول

  • سردرد و سرگیجه
  • بیمار احساس سوزن سوزن شدن و بی‌حسی دارد.
  • در اندام‌های تحتانی، درد و ناراحتی احساس می‌شود.
  • با مصرف این دارو، رشد مو در پایی که تحت درمان قرار گرفته، افزایش می‌یابد.
  • احساس درد، خارش، کبودی، گرما و حساسیت در محل تزریق دور از انتظار نیست.

مکانیزم درمان واریس پا با استفاده از فوم تزریقی واریتنا، افزایش لخته‌های خون و بافت زخم در درون برخی وریدها است. با تزریق این آمپول، ورم رگ‌های بزرگ شده، تا حد زیادی کاهش می‌یابد. در ضمن پولیدوکانول به عنوان دارویی که فاقد تاثیرات دائمی است، موقتاً علائم واریس پا را کاهش می‌دهد. به علاوه نمی‌تواند به بهبود رگ‌های واریسی که قطر بیش از ۳ میلیمتر دارند، کمک نماید.

داروی واریس پا؛ پماد

پماد یک داروی واریس پا است که با کم‌ترین عارضه می‌تواند علائم ناخوشایند این عارضه را از بین ببرد. تجربه نشان داده که استفاده از پماد برای درمان واریس در اغلب موارد موثر بوده و از نظر برخی بیماران، بهترین داروی واریس پا است.

استفاده از پماد برای درمان واریس به صورت موضعی است. در واقع بیمار باید پماد یا کرم مخصوص را به صورت مستقیم بر ناحیه‌ای که واریس در آن رخ داده بزند و به صورت منظم ماساژ دهد تا ورم رگ‌ها کاهش یابد و درد تسکین پیدا کند. از آنجایی که رگ‌های واریسی، در نزدیکترین نقطه به پوست هستند، استعمال پماد بر روی آن اثر دارد و با نتایج مثبتی همراه است.

برای استفاده از پماد واریس، باید مطابق دستورالعمل پزشک عمل کرد. معمولاً پماد به همراه انواع داروی واریس پا، می‌تواند در بهبود بیماران مبتلا به واریس پا موثر باشد. البته به شرط آنکه در استفاده از پماد واریس و هر داروی واریس پای دیگری، مطابق دستورالعمل پزشک عمل شود.

تاثیر پماد برای درمان واریس

پماد برای درمان واریس، حاوی ماده‌ای است به نام اسین. این ماده، نفوذپذیری رگ‌های درگیر واریس را کاهش می‌دهد و با افزایش انقباض رگ ها، حساسیت آن‌ها را به کانال کلسیمی بیشتر کرده و در نهایت ورم پا و درد آن را تسکین خواهد داد.

کاری که پماد برای درمان واریس پا انجام می‌دهد، بهبود وضعیت ناخوشایند پوستی ناشی از واریس است. پماد به عنوان یک داروی واریس پا، با اثرگذاری بر بافت‌های پوستی، آسیب‌های وارد شده به آن‌ها را ترمیم خواهد کرد.

همانطور که گفتیم تاثیرات استفاده از پماد برای درمان واریس، با رفع کبودی پوست، کاهش تورم رگ‌های صدمه دیده و تسکین یافتن درد خود را نشان می‌دهد. برخی پمادها، دارای ترکیبات شاه بلوط و ویتامین K هستند و این یک امتیاز است؛ زیرا گیاهی مثل شاه بلوط، با برخورداری از خواص ضد التهابی، بهترین داروی واریس پا است. البته برخی دیگر از ترکیبات مورد استفاده در پمادهایی که به عنوان داروی واریس پا از آن‌ها استفاده می‌شود، خاصیت ضد درد نیز دارند و در تسکین آلام بیمارانی که از واریس رنج می‌برند، بدون شک موثراند.

دیگر گیاهان دارویی موثر در درمان واریس پا:

  • قرص ونوگل
  • قرص فیتوون
  • قرص ونوویتال
  • واریس مچ پا

رگ‌های واریسی در هر ناحیه از پا که رخ دهد، (به ویژه مچ پا) آزاردهنده و مشکل ساز است. واریس مچ پا، ساده‌ترین کارها مثل راه رفتن و ایستادن را نیز سخت می‌کند و بیمار، ضمن احساس درد و ناراحتی در مچ پا، از ظاهر ناخوشایندی که این رگ‌های برآمده و در هم پیچ خورده پیدا کرده اند، رنج خواهد برد.

مهمترین علائم واریس مچ پا

  • احساس درد در مچ پا
  • رگ‌های آبی یا بنفش رنگ
  • احساس سنگینی و خستگی در پاها
  • رگ‌های ملتهب، قرمز و حساس به لمس
  • ترک‌های پوستی در کنار رگ‌های مچ پا
  • خارش و سوزش و نیز نبض دار شدن مچ پا
  • حساسیت پوستی و زخم‌های سطحی در کنار قوزک پا
  • رگ‌های باد کرده و پیچ خورده‌ای که از روی پوست می‌توان آن‌ها را دید.
  • عوامل مختلفی به ویژه سابقه خانوادگی، استرس و تغذیه نامناسب و… منجر به بروز واریس در مچ پا خواهد شد. محققان بر این باورند که دو عامل وزن و جاذبه در بروز واریس مچ پا تاثیر دارند. به عبارت بهتر، زمانی که وریدهای پا، برای مقابله با جاذبه و خونرسانی به قلب مجبورند بیش از اندازه کار کنند، متحمل فشار شدید خواهند شد. (به ویژه که تحمل وزن بالاتنه نیز به عهده آن‌ها است.) و این تعادل جریان خون در ناحیه مچ پا را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ در نتیجه رگ‌ها برآمده و دردناک می‌شوند و واریس رخ می‌دهد.

واریس مچ پا و درمان

اما بپردازیم به موضوع اصلی، یعنی واریس مچ پا و درمان آن. هدف از درمان واریس مچ پا، حذف رگ‌های آسیب دیده واریسی در ناحیه مچ پا است. امروزه اغلب از روش‌های کم تهاجمی برای معالجه واریس پا و مچ آن استفاده می‌شود که در فرایند آن، نیازی به بستری بیمار نیست و خوشبختانه کمترین عوارض را دارد.

واریس مچ پا و درمان آن با EVLA یا ابلیشن لیزر داخل وریدی

این روش در ۹۸ درصد مواقع موفقیت‌آمیز است. محققان، از ابلیشن لیزر داخل وریدی، به عنوان یک روش انقلابی برای معالجه واریس مچ پا نام می‌برند. مهمترین مزایای این روش، کوتاهی دوران نقاهت و طولانی بودن اثرات آن در دراز مدت است.

واریس مچ پا و درمان آن با اسکلروتراپی

از درمان‌های تخصصی که برای از بین بردن واریس مچ پا می‌توان از آن استفاده کرد، اسکلروتراپی است. اسکلروتراپی که در کمتر از ۳۰ ثانیه و تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود، از نگاه محققان، روشی ایده آل برای رفع مشکلات بازگشت‌پذیر واریس است. در فرایند اسکلروتراپی با کف یا فوم اسکلروتراپی، از اسکلروسانت که یک کف مخصوص پزشکی است و می‌تواند رگ‌های واریسی را تخریب نماید، استفاده می‌شود.

واریس مچ پا و درمان آن با ابلیشن رادیوفرکانسی

RFA یا ابلیشن رادیوفرکانسی، از موثرترین روش‌های درمان واریس مچ پا محسوب می‌شود که چندان تهاجمی نیست. در این روش، پزشک در مدت زمان ۳۰ الی ۹۰ دقیقه، از انرژی گرمایی برای نابودی رگ‌های واریسی استفاده می‌کند.

هزینه درمان واریس با لیزر

درمان واریس با لیزر (EVLA) از روش‌های نوین برای معالجه این بیماری است که مبنای آن، سوزاندن رگ‌های معیوب و بستن آن‌ها و هدایت رگ‌های خونی در آن ناحیه به سایر رگ‌ها است.

حرارت لیزر، قادر به تخریب دیواره وریدها است. در نهایت بدن بافت مرده را به شکل طبیعی جذب کرده و وریدهای غیر طبیعی، به صورت کامل از بین می‌روند. برای انجام این عمل، نیازی به اتاق عمل مجهز نیست و اصلاً بیمار بیهوش نمی‌شود. پزشک، با ایجاد یک زخم کوچک، درمان با لیزر را آغاز می‌کند و کل این پروسه را در یک ساعت به پایان خواهد رساند.

بسیاری از کسانی که قصد دارند واریس پا را با لیزر درمان کنند، از هزینه درمان واریس با لیزر می‌پرسند. در واقع هزینه درمان واریس با لیزر، برای آن‌ها یک دغدغه مهم است و بر تصمیم گیری‌شان تاثیر دارد.

هزینه درمان واریس با لیزر، بستگی به رگ واریس تحت درمان دارد. مسلماً هزینه درمان واریس با لیزر برای درمان واریس رگ صافن بزرگ، صافن کوچک و پرفوران یکسان نخواهد بود. به علاوه تعداد فیبر مصرفی و قیمت آن از عوامل تاثیرگذار بر هزینه درمان واریس با لیزر است. به همین دلیل ارزیابی دقیق مخارج درمان، پس از معاینه و نتیجه انجام سونوگرافی مشخص خواهد شد.

خبر خوب این است که بیمه، در پرداخت بخشی از هزینه درمان واریس با لیزر به بیماران کمک خواهد کرد. در واقع این روش از درمان واریس، تحت پوشش بیمه تکمیلی هست.

سخن پایانی

بگذارید این مقاله را با یک توصیه به پایان برسانیم. همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. شما می‌توانید با دوری از عوامل موثر در ایجاد واریس، ریسک بروز این عارضه را به حداقل برسانید و دغدغه درمان آن را نداشته باشید.

اما اگر با وجود رعایت اصول مراقبتی، باز هم به واریس مبتلا شدید، اصلاً نگران نباشید و روند درمان خود را تحت نظر یک پزشک متخصص آغاز نمایید. یادتان باشد که از مصرف خودسرانه دارو برای معالجه واریس مچ پا و درمان آن جداً بپرهیزید.

مصرف بدون نسخه این داروها به ویژه برای سالمندان، زنان باردار و کسانی که از بیماری‌های زمینه‌ای رنج می‌برند، خطرناک است.

کلینیک تخصصی ما، در خدمت شما است و کادر فعال و پرتلاش این مجموعه، آماده‌اند تا با استفاده از روش‌های مختلف، واریس پای شما را درمان نمایند. تجویز داروی واریس پا، به عنوان یکی از ابتدایی‌ترین روش‌های درمان واریس، بخشی از خدمات مجموعه متعهد ما است که برای بهره مندی از آن می‌توانید به ما مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید