بهترین مرکز قلب با حضور برترین متخصصین قلب و عروق

علت تیر کشیدن قلب سمت چپ

شناخت علت تیر کشیدن قلب سمت چپ و راهکارهای درمانی آن

زمانی که قفسه سینه شما درد می‌کند و قلب تیر می‌کشد، احتمالاً اولین چیزی که به ذهن شما خطور می‌کند این است که با یک حمله قلبی مواجه شده‌اید. هر چند تیر کشیدن قلب می‌تواند بسیار ترسناک و نگران کننده باشد، اما همیشه هم نمی‌توان آن را به بیماری‌های قلبی ربط دارد.

درست است که تیر کشیدن قلب یکی از نشانه‌ها و علائم اصلی حمله قلبی به شمار می‌رود، اما ممکن است دلایل دیگری نیز باعث رخ دادن چنین موضوعی شده باشند. پس خود را نگران نکنید و در اولین فرصت به اورژانس مراجعه نموده و یا با یک متخصص قلب در این زمینه صحبت کنید. ما نیز در این مقاله هر آن چه نیاز است در مورد علت تیر کشیدن قلب سمت چپ بدانید را با شما عزیزان در میان می‌گذاریم.

علت تیر کشیدن قلب سمت چپ

آیا علت تیر کشیدن قلب سمت چپ به خاطر سکته قلبی است؟

به سبب آن که قلب انسان در سمت چپ قفسه سینه قرار دارد، بنابراین بسیاری از دردها و علائمی که در این قسمت احساس می‌کنید، می‌تواند نشان دهنده یک مشکل قلبی باشد.

انجمن قلب آمریکا می‌گوید زمانی که یک حمله قلبی اتفاق می‌افتد، معمولاً بیمار درد آن را در قسمت مرکزی قفسه سینه خود احساس می‌کند. این درد ممکن است بیش از چند دقیقه طول کشیده و سپس آرام شود و دوباره برگردد.

البته برخی از افرادی که دچار سکته‌های قلبی می‌شوند، ممکن است هیچ درد و حالت تیر کشیدنی را در قفسه سینه و سمت چپ خود احساس نکنند. موارد دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند باعث علت تیر کشیدن قلب سمت چپ باشند که از جمله آن‌ها می‌توان به مشکلات گوارشی، ریوی، عصبی و… اشاره نمود.

در هر صورت علاوه بر تیر کشیدن و درد قلب، علائم دیگری نیز وجود دارند که به شما هشدار می‌دهند دچار یک حمله قلبی شده‌اید و این علائم عبارتند از:

  • حالت تهوع و استفراغ
  • تنگی نفس
  • تعریق زیاد
  • احساس ضعف و خستگی زیاد و ناگهانی
  • درد شدیدی که از قلب آغاز شده و به سمت بازو، شانه و گردن امتداد پیدا می‌کند
  • سرگیجه و احساس سبکی سر
  • از دست دادن هوشیاری
  • احساس اضطراب و دلهره شدید

در نهایت یک متخصص قلب است که با بررسی‌ها، معاینات و آزمایشات مختلفی که انجام می‌دهد، علت تیر کشیدن سمت چپ زیر قلب را تشخیص می‌دهد. پس با مشاهده هر کدام از علائمی که برای شما عزیزان ذکر کردیم، در اولین فرصت به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.

 

10 علت تیر کشیدن قلب سمت چپ که باید آن‌ها را بشناسید

تیر کشیدن قلب سمت چپ، تنها به یک علت یا دو علت منتهی نمی‌شود و عوامل بسیار زیادی وجود دارند که زمینه ساز آن هستند. ما در قسمت قبل در مورد حمله قلبی که حساس‌ترین علت تیر کشیدن قلب سمت چپ به شمار می‌رود، نکاتی را با شما در میان گذاشتیم.

در این قسمت می‌خواهیم سایر بیماری‌های قلبی و ریوی که باعث درد و تیر کشیدن سمت چپ می‌شوند را به شما عزیزان معرفی کنیم:

  1. بیماری ماهیچه قلب

برخی از افراد در طول زندگی خود با مشکلی به نام بیماری ماهیچه قلب مواجه می‌شوند که در اصطلاح پزشکی آن را به نام کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک نیز می‌شناسند. این بیماری در اصل زمانی به وجود می‌آید که قلب بیمار به سبب عوامل ارثی و ژنتیکی، بیش از اندازه ضخیم شود.

زمانی که قلب فردی از حد معمول ضخیم‌تر می‌شود، خون نمی‌تواند به راحتی و آزادانه در قلب به جریان درآمده و به سایر قسمت‌های بدن پمپاژ شود. در این گونه مواقع بیمار با علائمی مانند درد قفسه سینه، تیر کشیدن قلب، سرگیجه و تنگی نفس مواجه خواهد شد.

  1. افتادگی دریچه میترال

یکی دیگر از پارامترهایی که به عنوان علت تیر کشیدن قلب سمت چپ مطرح شده‌ است، مشکلی به نام افتادگی دریچه میترال است. این بیماری زمانی به وجود می‌آید که دریچه قلب نمی‌تواند به صورت کامل بسته شود.

البته در صورتی که افتادگی دریچه میترال بیمار خفیف باشد، ممکن است هیچ علائمی را مشاهده نکند؛ اما در موارد شدیدتر، این بیماری خود را با درد و تیر کشیدن قلب نشان می‌دهد.

  1. حمله قلبی

زمانی که فردی با یک حمله قلبی مواجه می‌شود، جریان خونی که به سمت قلب در حرکت است، به ناگهان قطع می‌شود. در این هنگام بیمار علائمی مانند تیر کشیدن قلب سمت چپ، تنگی نفس، درد قفسه سینه، سرگیجه، حالت تهوع و استفراغ، خستگی شدید و عرق سرد را تجربه می‌کند.

حمله قلبی به عنوان مهم‌ترین علت تیر کشیدن قلب سمت چپ از سوی پزشکان مطرح شده است و باید به سرعت مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که دیر به مراکز درمانی مراجعه کنید، ممکن عواقب جبران ناپذیری در انتظار شما باشد.

  1. پارگی آئورت

اصلی‌ترین شریانی که به قلب ما منتهی می‌شود، آئورت نام دارد. زمانی که در این شریان خون بیش از پیش جمع شود، ممکن است آئورت با شکاف و پارگی مواجه شود. پارگی آئورت یکی از خطرناک‌ترین عللی است که باعث تیر کشیدن قلب و درد آن می‌شود و نیاز به بررسی فوری از جانب متخصص دارد.

  1. هموتوراکس

بیماری هموتوراکس زمانی به وجود می‌آید که میان ریه و دیواره قفسه سینه، خون جمع شود. معمولاً کسانی که به سرطان ریه مبتلا هستند، سل دارند و یا به هر علتی دچار لختگی خون شده‌اند، بیش از پیش در معرض چنین مشکلی قرار می‌گیرند.

افرادی که دچار هموتوراکس می‌شوند علائمی مانند فشار خون پایین، استرس، درد قفسه سینه و ضربان قلب پایین را تجربه می‌کنند. در این گونه مواقع، متخصصان با انجام عمل جراحی، سعی می‌کنند لخته خونی که باعث ایجاد این مشکل شده است را از بدن بیمار خارج کنند.

  1. پنوموتوراکس

گاهی پزشکان در هنگام بررسی وضعیت بیمار و طی آزمایشاتی که انجام می‌دهند، به این نتیجه می‌رسند که بیمار دچار پنوموتوراکس شده است. این وضعیت زمانی به وجود می‌آید که هوای میان ریه و دیواره قفسه سینه بیش از پیش افزایش پیدا کند.

این بیماری ممکن است در ابتدا هیچ نوع علامت و نشانه‌ای نداشته باشد و به صورت کاملاً ناگهانی رخ دهد. البته این نکته را فراموش نکنید که پنوموتوراکس معمولاً پس از یک حادثه که باعث آسیب دیدگی قفسه سینه و یا شکستگی دنده‌ها شده است، رخ می‌دهد.

  1. آمبولی ریه

یکی از وضعیت‌های خطرناکی که ممکن است برای بیماران ایجاد شده و باعث درد و تیر کشیدن قلب شود، آمبولی ریه است. این بیماری زمانی به وجود می‌آید که در یکی از سرخرگ‌هایی که از قلب به سمت ریه امتداد دارند، لخته خونی به وجود آید. این لخته باعث مسدود شدن جریان خون شده و اختلالاتی در زمینه دریافت اکسیژن به وجود می‌آورد. بدون شک زمانی که اکسیژن خون بیش از پیش کاهش پیدا کند، خطرات بیشماری‌ برای بیمار ایجاد می‌شود.

در مواقعی که شریان‌ها به سبب وجود یک لخته خون بزرگ یا چند لخته خون کوچک مسدود شده باشند، حتی احتمال مرگ بیمار نیز وجود دارد. در این گونه مواقع، بیمار باید به سرعت به اورژانس انتقال داده شود تا طی یک عمل جراحی، لخته‌های خون برداشته شوند.

  1. سرطان ریه

یکی دیگر از مهم‌ترین بیماری‌هایی که ممکن است علائمی مانند درد قلب و تیر کشیدن در قسمت قفسه سینه را به وجود آورد، سرطان ریه است. کسانی که با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند، علائمی مانند کاهش اشتها، اختلالات تنفسی، سرفه‌های دائمی و پشت سر هم، خستگی و کاهش وزن دارند.

  1. آنژین

یکی دیگر از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند درد شدیدی در قلب و قفسه سینه به وجود آورد، آنژین است. این بیماری زمانی رخ می‌دهد که شریان‌های کرونر به صورت نسبی دچار انسداد شده باشند و قلب نتواند خون کافی را دریافت نماید. معمولاً افرادی که به انجام فعالیت‌های سنگین ورزشی روی می‌آورند و یا با استرس و اضطراب زیادی مواجه می‌شوند، در معرض چنین مشکلی قرار دارند.

  1. بیماری عروق کرونر

این بیماری زمانی ایجاد می‌شود که شریان‌های کرونری که به قلب خونرسانی می‌کنند، به هر دلیلی باریک شده و یا دچار انسداد شوند. معمولاً زمانی که رسوباتی مانند چربی در شریان‌های قلب تجمع پیدا می‌کنند، بیمار چنین مشکلی را تجربه می‌کند. زمانی که جریان خون و یا اکسیژن کافی به سمت قلب هدایت نشود، بیمار ممکن است با تیر کشیدن قفسه سینه و یک حمله قلبی روبرو شود.

 

علت تیر کشیدن سمت چپ زیر قلب به سبب بیماری‌های کم خطر

در قسمت قلب تلاش کردیم عوامل خطر و بیماری‌های قلبی که به عنوان مهم‌ترین علت تیر کشیدن قلب سمت چپ به شمار می‌روند را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم. در این بخش از مقاله، قصد داریم شما را با عوامل کم خطری که علائمی مشابه بیماری‌های قلبی به وجود می‌آورند آشنا کنیم؛ پس همچنان با ما همراه باشید:

  • حملات پانیک

حملات پانیک زمانی رخ می‌دهد که فرد با تنش‌های روانی فراوانی درگیر شده و یا استرس تمام وجود او را در برگرفته باشد. حملات پانیک شباهت بسیار زیادی به بیماری‌های قلبی دارند، اما هیچ آسیبی برای جسم انسان به وجود نمی‌آورند.

در حملات پانیک فرد علائمی مانند تیر کشیدن قلب، حالت تهوع، ضربان سریع قلب، عرق سرد و سرگیجه را احساس می‌کند. ممکن است فرد بترسد که دچار یک حمله قلبی شده باشد، در صورتی که این علائم تنها نشان دهنده حملات پانیک هستند.

البته ما به عنوان یک فرد عادی نمی‌توانیم تفاوت میان حملات پانیک و حمله قلبی را تشخیص دهیم. در این گونه مواقع باید به سرعت به اورژانس مراجعه کرده و یا از یک متخصص قلب و عروق بخواهیم که به ما کمک کند.

  • کوستوکندریت

در برخی از مواقع برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب سمت چپ به پزشک متخصص مراجعه می‌کنید و پزشک پس از بررسی‌های بسیار به شما خواهد گفت که به بیماری کوستوکندریت مبتلا شده‌اید. این بیماری در واقع یک نوع التهاب است که در غضروف قرار گرفته در اطراف دنده‌ها به وجود می‌‌آید.

در صورتی که به سبب تصادف، افتادن از یک بلندی، سرفه بیش از اندازه و کشیدن عضلات در اثر ورزش به دنده‌های شما فشار وارد شود، به بیماری کوستوکندریت مبتلا می‌شوید. خوشبختانه این مشکل با استراحت، استفاده از کمپرس گرم و سرد و مصرف داروهای ضد التهاب، به آرامی درمان می‌شود.

  • کشیدگی عضلات

اگر شما بی مهابا و بدون توجه به شرایط جسمانی خود، شروع به انجام اموری مانند برداشتن وزنه‌های سنگین، حرکات اشتباه و غیر اصولی ورزشی نماید و یا حوادثی مانند تصادفات رانندگی و سقوط از ارتفاع برای شما به وجود آید، عضلات قفسه سینه بیش از پیش کشیده می‌شوند.

در این گونه مواقع شاهد علائمی مانند درد قفسه سینه و تیر کشیدن قلب سمت چپ خواهید بود که بسیار شبیه به یک حمله قلبی هستند. از جمله بهترین گزینه‌هایی که می‌توانید توسط آن کشیدگی عضلات خود را از بین ببرید این است که استراحت نموده و از کمپرس یخ و انواع داروهایی که پزشک برای تجویز نموده استفاده کنید.

  • برونشیت

گاهی پزشکان مهم‌ترین علت تیر کشیدن سمت چپ زیر قلب را یک بیماری به نام برونشیت تشخیص می‌دهند. معمولاً افرادی که در معرض آلاینده‌ها و بخارهای سمی قرار دارند، به صورت مرتب از تمیز کننده‌های صنعتی استفاده می‌کنند و یا با حمله ویروس‌ها و باکتری‌ها مواجه می‌شوند، در معرض این بیماری قرار دارند.

برونشیت خود را با علائمی مانند سرفه خشک، تب، تنگی نفس، احساس سفتی و تیر کشیدن در قفسه سینه، خستگی، خارج شدن خلط‌های زرد و سفید (که گاهی با خون همراه هستند) نشان می‌دهد.

پزشکان به افرادی که به بیماری برونشیت مبتلا شده‌اند، پیشنهاد می‌کنند که چند روزی را در خانه استراحت کرده و از داروهای آنتی بیوتیک که متخصص برای آن‌ها در نظر گرفته استفاده نمایند. البته اگر بیماری برونشیت شدید شد، نیاز به بررسی‌های سریع پزشکی وجود دارد؛ چرا که ممکن است برای جسم و جان بیمار خطراتی را به همراه آورد.

  • آسم

افرادی که به بیماری آسم مبتلا هستند نیز ممکن است تیر کشیدن قلب سمت چپ را تجربه کنند. در مواردی که آسم به صورت خفیف بروز پیدا می‌کند، بیمار ممکن است علائمی مانند تنگی نفس، سرفه و خس خس سینه را احساس نماید. در این گونه مواقع، پزشکان از بیمار می‌خواهند که از قرار گرفتن در معرض آلاینده‌های سمی، مواد ایجاد کننده آلرژی و همچنین فعالیت‌های سخت و سنگین ورزشی دوری کنند. البته داروهای استنشاقی نیز وجود دارند که استفاده از آن‌ها تا حدود بسیار زیادی تسکین بخش و التیام دهنده درد و تیر کشیدن قلب است.

  • فتق هیاتال

بیماری فتق هیاتال زمانی به وجود می‌آید که پس از باز شدن دیافراگم، فشار مضاعفی به معده وارد شود. معمولاً افرادی که پا به سن می‌گذارند و یا دچار اضافه وزن هستند، چنین مشکلی را تجربه می‌کنند.

فتق هیاتال سبب می‌شود که فرد بیمار پس از خوردن غذا با مشکلاتی مانند درد مری، سوزش سر دل و حتی اختلالات بلع روبرو شوند. اگر پزشکان متوجه شوند که فردی به فتق هیاتال مبتلا شده و به سبب آن علائمی ماند تیر کشیدن قلب سمت چپ را تجربه می‌کند، سعی می‌کنند با روش‌های درمانی متداول، به او کمک کنند تا از شر این بیماری خلاص شود.

ممکن است پزشکان از بیمار بخواهند که یک رژیم غذایی سالم برای خود انتخاب کند و یا از داروهایی که باعث کنترل اسید معده می‌شوند استفاده نماید. در مواقعی که نتوان با این درمان‌های ساده فتق هیاتال را برطرف نمود، چاره‌ای جز عمل جراحی پیش روی پزشکان باقی نمی‌ماند.

  • زونا

یکی دیگر از بیماری‌هایی که در این قسمت به آن اشاره می‌کنیم و باعث ایجاد علائمی مانند تیر کشیدن قلب سمت چپ می‌شود، زونا است. این بیماری معمولاً افرادی را درگیر می‌کند که در زمان‌های گذشته، به بیماری آبله مرغان مبتلا شده باشد.

از جمله مهم‌ترین علائم بیماری زونا که برخی از افراد آن را تجربه می‌کنند، سوزن سوزن شدن، سوزش و بی حسی در اعصاب ( به خصوص اعصابی که با حمله ویروس مواجه شده‌اند) و زخم‌ها و تاول‌های دردناک هستند.‌ خوشبختانه افرادی که به سنین بالای 65 سال می‌رسند، می‌توانند با تزریق واکسن زونا، از علائم سخت و ناخوشایند این بیماری در امان بمانند.

  • رفلاکس معده

یکی از شایع‌ترین علائمی که باعث ایجاد مشکلاتی مانند تیر کشیدن قلب سمت چپ می‌گردد، سوزش سر دل و یا همان رفلاکس معده است. افرادی که چنین مشکلی را تجربه می‌کنند، پس از آن که غذای خود را میل کردند با چنین تجربه ناخوشایندی مواجه می‌شوند. رفلاکس معده، از نظر علائم بسیار تا بسیار شبیه به یک حمله قلبی است. ممکن است بیماران علاوه بر تیر کشیدن قلب، نشانه‌های دیگری مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس، حالت تهوع و استفراغ را تجربه کنند.

معمولاً خانم‌هایی که در دوران بارداری به سر می‌برند و یا کسانی که به همراه غذای خود از نوشیدنی‌های الکلی استفاده می‌کنند، بیش از سایرین در معرض رفلاکس معده قرار دارند. خوشبختانه داروهای بسیار موثری برای رفع این مشکل وجود دارند که شما می‌توانید با مراجعه به یک پزشک متخصص، نسخه مصرف این داروها را دریافت نموده و درد و سوزش معده خود را به راحتی درمان کنید.

 

آزمایش های دقیق برای تشخیص علت تیر کشیدن قلب سمت چپ

زمانی که شما برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب سمت چپ به یک متخصص حاذق و برجسته قلب مراجعه می‌کنید، در مورد علائم و نشانه‌هایی که تجربه می‌کنید از شما سوال می‌پرسد. پس از آن طی معاینات فیزیکی، وضعیت فشار خون، اکسیژن خون، ضربان قلب و… را بررسی می‌کند.

اما به سبب آن که قلب حیاتی‌ترین سیستم بدن ما انسان‌هاست، بنابراین پزشک برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب، تنها به علائم و نشانه‌ها اکتفا نمی‌کند. بلکه آزمایشات دقیق و تخصصی را برای شما تجویز می‌نماید تا ریشه اصلی این درد ناخوشایند و آزار دهنده را پیدا کند.

برای پیدا کردن علت تیر کشیدن سمت چپ زیر قلب، باید این آزمایشات و بررسی‌ها را انجام دهید:

  • نوار قلب: نوار قلب که در اصطلاح پزشکی به الکتروکاردیوم نیز معروف است، تمامی فعالیت‌های الکتریکی قلب را با دقت ثبت می‌کند.
  • آزمایش خون: شاید تعجب کنید که چرا برای پیدا کردن علت تیر کشیدن قلب سمت چپ، باید آزمایش خون انجام دهیم؟ طی این آزمایش پزشکان می‌توانند سطح آنزیم در بدن شما را به خوبی مشخص نمایند.
  • عکسبرداری اشعه ایکس: متخصصان برای آن که بتوانند با دقت هر چه بیشتر وضعیت قلب، ریه و رگ‌های خونی شما را بررسی نمایند، عکسبرداری اشعه ایکس از قفسه سینه را برای شما در نظر خواهند گرفت.
  • اکوکاردیوگرافی: اکوکاردیوگرافی در واقع تصویربرداری متحرک و دقیقی از قلب است که با استفاده از امواج صوتی انجام می‌شود.
  • ام آر آی: اگر پزشکان احساس کنند که هر نوع آسیبی به قلب و یا دریچه آئورت وارد شده است، تصویربرداری ام آر آی را برای بیمار خود در نظر خواهند گرفت.
  • تست ورزش: این تست که خیلی از ما آن را به نام تست استرس نیز می‌شناسیم، در اصل روشی است که عملکرد قلب را در هنگام انجام هر گونه فعالیت، بررسی می‌نماید.
  • آنژیوگرافی: در صورتی که پزشک معالج احساس کند که علت تیر کشیدن سمت چپ زیر قلب بیمار به سبب انسداد رگ‌ها رخ داده است، آنژیوگرافی را برای او تجویز می‌کند.

 

روش هایی برای درمان علت تیر کشیدن قلب سمت چپ

درمان درد و تیر کشیدن قلب، به ریشه اصلی این مشکل بستگی دارد؛ پس از آن که پزشک آزمایشات و بررسی‌های دقیق را انجام داد و علت تیر کشیدن قلب سمت چپ بیمار خود را پیدا کرد، حال نوبت به ارائه راهکار درمانی می‌رسد. ما در این قسمت صرفاً برای آشنایی شما با این روش‌های درمانی، برخی از آن‌ها را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم.

با تاکید بر این موضوع که این درمان‌ها، تنها باید از سوی یک متخصص قلب برای شما تجویز شوند. پس هرگز خود درمانی نکنید و یا از افراد غیر متخصص برای رفع تیر کشیدن قلب خود کمک نخواهید:

  • داروهای شل کننده شریان

زمانی که خون نتواند به خوبی در رگ‌ها به جریان درآید، مشکلات و بیماری‌های متعددی برای قلب به وجود می‌آید. پس اگر پزشک به این تشخیص رسید که تیر کشیدن قلب بیمار به سبب گرفتگی رگ‌هاست، داروهای شل کننده شریان را برای بیمار خود تجویز می‌کند. از جمله این داروها می‌توان به داروهای نیتروگلیسیرین اشاره کرد که هر گونه انسدادی را از بین برده و باعث می‌شوند خون به خوبی در رگ‌ها جریان پیدا کند.

  • آسپرین

یکی دیگر از داروهای رقیق کننده خون که برخی از پزشکان برای بیماران خود در نظر می‌گیرند، آسپرین نام دارد.

  • داروهای ترومبولیتیک

در صورتی که متخصصان به وجود یک یا چند لخته خون در شریان‌های قلب پی ببرند، داروهای ترومبولیتیک را برای بیمار خود تجویز می‌کنند. ویژگی چنین داروهایی این است که اجازه رسیدن لخته به عضله قلب را نمی‌دهند و فرد را از حملات قلبی ناگوار در امان نگه می‌دارند.

  • داروهای سرکوب کننده اسید

در مواردی ممکن است بیمار با علائمی مانند تیر کشیدن قلب به پزشک مراجعه نموده و طی معاینات و بررسی‌ها، این نتیجه به دست آید که این موضوع به سبب وارد شدن اسید معده به مری است. در این گونه مواقع داروهای سرکوب کننده اسید را برای بیمار تجویز می‌نماید تا میزان اسید معده را کاهش دهد.

  • داروهای ضد افسردگی

همه ما می‌دانیم که میان تیر کشیدن قلب و تنش‌های عصبی ارتباط مستقیمی وجود دارد. در شرایطی که پزشک بداند بیمار در حال تجربه حملات پانیک ناشی از استرس و اضطراب است، برای او داروهای ضد افسردگی را تجویز خواهد نمود. علاوه بر این ممکن است از بیمار بخواهد که با مراجعه به یک روانپزشک یا روانشناس، درمان‌های اساسی برای بهبود روح و روان خویش را نیز آغاز کند.

  • عمل جراحی

یکی دیگر از درمان‌های اثربخشی که متخصصان قلب برای رفع مشکل تیر کشیدن بیمار خویش تجویز می‌نمایند، عمل جراحی است. البته این عمل زمانی انجام می‌شود که بیمار با مشکلاتی مانند شکاف یا پارگی سرخرگ آئورت، افتادگی ریه، انسداد شدید شریان‌ها و… مواجه باشد.

در واقع برخی از بیماری‌های قلبی وجود دارند که با دارو درمانی و روش‌های درمان خانگی نمی‌توان آن‌ها را برطرف نمود. در این گونه مواقع، برای نجات جان بیمار از هر خطر و آسیبی، باید عمل جراحی قلب انجام شود.

  • استراحت و درمان‌های خانگی

در کنار تمامی روش‌های تخصصی پزشکی، ممکن است متخصصان از بیمار خود بخواهند که چند روزی را در منزل یا بیمارستان مانده و به استراحت مشغول شوند. در این روزها باید هر نوع فعالیتی که باعث ایجاد آسیب به ریه می‌شود را متوقف نموده و سعی کنید ساعاتی را در آرامش کامل به استراحت و تجدید قوا مشغول باشید.

 

سخن پایانی

ما برای آن که بتوانیم یک عمر و زندگی شاد و طولانی داشته باشیم، به یک قلب سالم و قدرتمند نیاز داریم. قلب حیات ترین سیستمی است که در بدن ما انسان‌ها وجود دارد و عمر و زندگی ما به عملکرد آن وابسته است.

اما بیماری‌های مختلفی وجود دارند که ممکن است باعث بیماری قلب شده و در عملکرد آن اختلالاتی به وجود آورند. به همین سبب، ما تصمیم گرفتیم در این مقاله، شما را با مهم‌ترین علت تیر کشیدن قلب سمت چپ آشنا کنیم و شیوه‌های تشخیص و درمان آن را با شما عزیزان در میان بگذاریم.

در نهایت باز هم تاکید می‌کنیم که هرگز درد و بیماری قلب خود را نادیده نگیرید و در اولین فرصت، برای پیدا کردن علت این مشکل و درمان آن به یک متخصص حاذق و برجسته قلب مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید